Jump to content
Dogomania

Lucky-szczeniak po złamaniu łapy, 3 m-ce w hotelu MA DOM!!! zdj str.17,25

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la wróciła. U Luckiego bez zmian. :shake: Nadal w hotelu. Dziękuje wszystkim za pomoc. Pieniędzy starczy jeszcze na kilka dni, a co potem? Z ogłoszeń nikt sie nie odezwał? Cioteczko Supergogo zmieniłaś kontakt w sprawie adopcji?

Posted

No niedobrze jest... Kar0la, jedna z dogomaniaczek z Gdańska poszukuje szczeniaków, ma dla nich domy... Może wyekspediować go tam, jesli dziewczyna się zgodzi???

Posted

Tores

Od: 12/2005
Miasto: Gdańsk

no właśnie ciotki... ja naprawdę się rozkręciłam i mam mały problem, mianowicie telefon się urywa po ogłoszeniach Teosia, a ja biedna nie mam żadnych szczeniaczków aby oferować inne psinki. Dawać mi tu szybko potrzebujące

Kar0la to z wątku Teosia (teraz w "Już w nowym domu"). Może cioteczka Irma by pomogła???

Posted

[quote name='Kar0la']Cioteczko Supergogo wielkie dzięki za opiekę nad psiakiem. :Rose:
Co do kontaktu to może podaj mój telefon 600565010, a maila do pani Hani hanka456@wp.pl lub do mnie carolciad@o2.pl. Pani z hotelu może nie będzie chciała udzielać informacji. Pani Hania obiecała postarać się o nowe zdjęcia.

Ciociu Supergogo taki jak podałam pare dni temu. Prawdę mówiąc nie było mnie 2 dni i nie posprawdzałam.
Akucha pewnie, że go tam dawać. Zaraz popatrzę.

Posted

Melduje posłusznie, że zmieniłam wszelkie ogłoszenia. Chyba nie opuściłam rzadnego.Musżę w eurocity wstawic od nowa - nie przewidzieli chyba zmian, albo nie znalazłam opcji.