Jump to content
Dogomania

Lucky-szczeniak po złamaniu łapy, 3 m-ce w hotelu MA DOM!!! zdj str.17,25

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to może zrobimy casting na imię dla maluszka?

Przypominam się jaki jestem słodki.

Tutaj ucięło mi głowę, ale widać jaki jestem duży :loveu: no i że ze mnie facet jak się patrzy.:eviltong:

Posted

Zgadzam się, podoba mi się ta propozycja :multi: Niech to imię przyniesie mu szczęście!!!
LUCKI SZUKA DOMU, a do czasu jego znalezienia prosi o wsparcie na hotelik i leczenie!!!

Posted

Przecudny jest ten psiak :loveu: cholerciaaaaaaaaaaa pięknota no....

--------------------------------------------------------------------

Dziś w nocy odszedł mój Kubuś [`][`][`] chomiczysko Ukochane, staruszek mój......:-( ...walczyliśmy całą noc...nie zawsze można wygrać...

Posted

Super, no to łącznie będzie na około 2 tygodnie w hoteliku.
Bardzo dziękujemy.

Dzwoniłam właśnie do pani Hani, ale jest w schronisku. Zadzwonię wieczorem.

Posted

wandul 66 napisał(a):
Dostanie częśc pieniązków od LUCKIEGO , proponuję więc nazwać go LUCKI , może też szybko domek znajdzie?

Lakusiu 2 - zdrowiej
z nim to chyba telepatia bo jak o nim czytałam to tez od razu pomyślałam o tych sitkowych pieniądzach:evil_lol:

Posted

Ło matko dziękujemy. Lakuś teraz to prawdziwy bogol.:lol:

Dzwoniłam właśnie do pani Hani. Lakuś jest zdrowy, ale niestety jeszcze nie jest na nic szczepiony. Ta łapka nie jest bardzo krzywa. Jest po prostu trochę wygięta w lekki pałąk, ale jej używa i daje sobie świetnie radę. To wulkan energii, szaleje po hoteliku na całego.:Dog_run: Zdjęcia będą jak pani Hania odzyska aparat, a narazie zabrał go syn i wyjechał.

Posted

Cioteczko jak będzie trzeba to na głowie stanę, a transport zorganizujemy. Jak to byłby domek to nie ma rzeczy niemożliwych.:lol: Poproszę pania Hanię może pozyczy aparat od kogoś, bo syn wraca chyba w przyszłym tygodniu.