CoolCaty Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 No! Nareszcie! Super wiadomość :multi: Quote
gosiaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Super!!!!!!!!!!!!! Trzymaj sie Lucky (w końcu szczęściarzu) :) Quote
akucha Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ale widomość :multi: :multi: :multi: Ale się Kar0la ucieszy!!!!! Quote
Kar0la Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 O rany. Superrrrrr!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Cudownie. Zainteresowany Pan ani Pani nie zdecydowali się. Oby ten domek wypalił. Bardo się cieszę. To taki fajny pies, a jak się TZ ucieszy. To jego ulubieniec. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 no nareszcie .nie muszę odnawiać allegro :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... a atak seriooooooo.Czarnuszku.POWODZENIA...doczekałes się :calus: Quote
Dabrowka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ja też bardzo się cieszę :multi: Przystojniak zasługuje na bardzo dobry dom i mam nadzieję, że taki właśnie mu się trafił :razz: Quote
Moriaaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Hehehe...już dzisiaj wieziemy chłopaka do nowego domku..nowa pancia się nie mogła doczekać:loveu::loveu::loveu: Quote
gosiaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Daleko nie jedzie więc będziemy mogli mieć Go na oku ;) Quote
Kar0la Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Super. A dzisiaj zdzwoniła dziewczyna czy Lucky jeszcze do adopcji. Lucky bądź szcześliwy w nowym domu.:loveu: Tyle na niego czekałeś. Quote
gosiaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Lucky pisz nam szybciutko jak sie sprawy mają bo z wypiekami na twarzy czekamy na wiadomości :) Quote
Kar0la Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Moriaa i jak w nowym domku? Jak się Lucky zachowywał? Quote
Moriaaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Więc tak.... Lucky będzie mieszkał z panią i trójką dzieci, dzieciaki bardzo na niego czekały, a chłopak wylizał je na przywitanie...więc będzie miał 3 pary rączek do miziania..żle nie będzie...pani obiecała informować co i jak z Luckym...a my mamy bliziutko więc pełna kontrola będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i chłopak oczywiści musiał zwymiotować prosto na fotelik samochodowy mojej córci ...a jakieś cztery godziny wcześniej, pawika puścił mi w samochodzie jamniś Marcelek którego wiozłam na tymczas...a więc samochód do generalnego czyszczenia...choć dzisiaj jeszcze Tajga jedzie więc może jeszcze jakaś niespodzianka nas spotka;) Quote
Kar0la Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 No cóż samochód ochrzczony, a chłopaki mieli stresa przed podróżą w nieznane. Bardzo się cieszę, że Lucky szczęśliwy. :Cool!::Cool!: Quote
Kar0la Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Nowi Państwo podobno są zachywceni Luckym. A on też szczęśliwy. Szaleje z dziećmi i śpi w łóżku. Quote
martik b Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2_2: :bigcool: :BIG: :cunao: :drink1: Ja taka opóźniona..nie miałam kontaktu ze światem..czyli z netem..nie wiedziałam psiaku co u Ciebie..ale codziennie myślałam o tobie Luckuniu...tu takie miłe wiadomości..tak się cieszę!!!Bądź szczęśliwy w nowym domku :loveu: Quote
gosiaa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Czy są jakieś nowe wieści o Lucky'm???? Quote
Kar0la Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Mnie się dzisiaj Lucky śnił. Ciekawe jak się chłopakowi mieszka w nowym domku. Quote
akucha Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Tak bym chciała zobaczyć jego fotki w nowym domu... Quote
Kar0la Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 akucha napisał(a):Tak bym chciała zobaczyć jego fotki w nowym domu... Ja też. Ciekawe co u niego? Quote
Recommended Posts