Moriaaa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Cioteczko Lucky z kotkami się tam przyjaźni..oni mają kilka kotów,a chłopak ma tam nawet kociego przyjaciela...więc z kotkami luzik:) Quote
Kar0la Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Super. Tak zresztą myślałam, że będzie OK. To mądry chłopak wie co przystoi a co nie. ;) Oby Pan się zdecydował. :cool3: Quote
Dabrowka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Rozumiem z tego, że pani się jednak nie zdecydowała? To teraz trzymamy kciuki za jedyną słuszną decyzję pana ;) Quote
Aga_Mazury Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ...a ja oczywiście aukcje na allegro...odnawiam...żeby nie było, że zapominam :eviltong: trzymam kciuki z całych sił za psiula :kciuki: Quote
Kar0la Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Dabrowka napisał(a):Rozumiem z tego, że pani się jednak nie zdecydowała? To teraz trzymamy kciuki za jedyną słuszną decyzję pana ;) Pani miała zadzwonić za tydzień, bo gdzieś wyjechała. Jak na razie nie dzwoni. Pan miał zadzwonić dzisiaj. Czekamy.:roll: Aga dziękuję. Quote
CoolCaty Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Czy pan, który miał dzownic dzisiaj się odezwał? Byłam dzisiaj w Złotnikach u "mojego" ON-ka z Sochaczewa. Mały bohater tego watku skakał wkoło nas jak mała pchełka. Jest bardzo przyjacielski. Potem spał rozwalony na słoneczku. Najlepiej by było jakby spał w swoim domku. Nie mam czasu wałkowac całego watku, a chciałabym wiedzieć czy macie w hotelu w Złotniakch jakiś dług, a jesli tak, to ile? Doba w hotelu tam kosztuje z wyżywieniem 12 zł. Ile ma już zapłacone i ile brakuje? Quote
CoolCaty Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Podnoszę i proszę o odpowiedź na zadane wyżej pytanie lub nr tel do osoby, która zajmuje się płatnościami za tego psiaka w Złotnikach. Zależy mi na otrzymaniu odpowiedzi najpóźniej do jutra rano. Quote
Kar0la Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 CoolCaty rozmawiałam z Hanią. Sytacja wygląda tak, że dług za Luckiego jest spory. Hani zawiozła im ostatnio 100 zł, bo więcej nie miała. Pan wziął i przymknął oko na część długu. Oni tam Luckiego bardzo lubią i liczą go teraz ulgowo, ale jednak płacić trzeba. Jeśli możesz Ty lub ktokolowiek dołożyć parę złotych będziemy wdzięczne. :modla::modla::modla: Dług rośnie na bieżąco, nic do przodu nie jest zapłacone. W sprawie adopcji ani Pan ani Pani się nie odezwali. :shake: Quote
CoolCaty Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dzięki za odpowiedź. Jutro zabieram ze Złotnik ON-ka, więc nadpłatę jaka nam została za niego przekazujemy na Luckiego. To będzie 78 zł. Jutro przekażemy właścicielce domku w Złotnikach, ze ta kasa, która została jest na niego. Przekaż pani Hani ile kaski na niego zostawiamy - zależy mi na tym, żeby była dobrze wykorzystana. Quote
Kar0la Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 CoolCaty bardzo dziękujemy. :Rose::Rose: Mam nadzieję, że Lucky znajdzie wreszcie domek to już tyle trwa....a to taki wspaniały pies.... Quote
CoolCaty Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 do góry czarna pchełko! może ktoś Cię w koncu wypatrzy! Quote
CoolCaty Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Zostawiłyśmy w Złotnikach 90 zł na Lukciego. Quote
CoolCaty Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Do góry! Nikt do Ciebie nie zagląda maluchu :( Quote
Kar0la Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 CoolCaty napisał(a):Zostawiłyśmy w Złotnikach 90 zł na Lukciego. Bardzo, bardzo dziekujemy. :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
paros Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Czy Lucky jest w domku z kotami, czy nie ma domku :niewiem: :niewiem: Quote
Kar0la Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Lucky jest w hotelu na wsi. Są tam też koty. Potencjalny domek z kotami więcej się nie odezwał...:shake: Quote
CoolCaty Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Do góry malutki, niech wszyscy zobaczą tę małą, czarną pchełkę, kochającą cały świat! Quote
gosiaa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Widziałam tego Psiaka jak jeździłam do hotelu "w sprawie" Majora (Owczarka z Sochocina). Przesłodki i bardzo radosny Psiak. Quote
Kar0la Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 To prawda. On jest uroczy. Zdjęcia nie oddają jego uroku. Każdy kto go pozna osobiście zaraz go lubi. Quote
Kar0la Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Kto pokacha ślicznego, miłego i grzecznego Luckiego? Czy może ktoś zrobić Luckiemu plakacik? On ma teraz około 8 miesięcy. Quote
Kar0la Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Lucky nic ci twoje imię nie pomaga.... Quote
gosiaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 W hotelu wołają na niego Malutki, bo to taka mała czarna, kochana i radosna pchełka jest :) Quote
Moriaaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 A dzisiaj była u mnie Hania...i wiecie co????:cool3::cool3::cool3::cool3: W tym tygodniu zawozimy chłopaka do nowego,długo wyczekiwanego domku do Aleksandrowa:) :) :) Quote
Recommended Posts