Jump to content
Dogomania

Lucky-szczeniak po złamaniu łapy, 3 m-ce w hotelu MA DOM!!! zdj str.17,25

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la napisał(a):
Nikt o Luckiego nie pyta. Nawet jednego telefonu.

:placz: :placz: :placz: :placz:

Ja już nie wiem gdzie szukać domków dla tych psiulków..
Przecież On jest taki słodki, taki nieszczęśliwy..
Przed chwilką oglądałam sobie ogłoszenia w internecie gdzie chcą przyjąć pieska..szukam, bo może coś znajdę..jakiegoś dobrego człowieka:-(
A tam same w stylu przyjmę za darmo yorka, psa ras bojowych, znowu yorka, beagla, amstaffa itp :shake: :shake: :shake: ..a tyle psów jest w potrzebie..co za ludzie:angryy:

Posted

Takiego zwykłego już podrośniętego szczeniaka, ze skrzywiona łapką nikt nie chce.:puppydog: Do wyboru jest tyle zupełnie sprawnych i ładniejszych piesków.
Szkoda, bo Lucky to naprawdę bardzo fajny i mądry pies.

Posted

:shake:. Ja już straciłam nadzieję, że ktoś go zechce.... Nie wiem co z nim będzie. On ma w tym hotelu dobrze, to jest wieś, ma dużo przestrzeni do biegania. Za Luckiego liczą taniej, ale pieniądze kiedyś się skończą...

Posted

Cioteczka supergoga wstawiła go na aaaby, eurocity, 4łapy i Kupsprzedaj. Ja go wystawiałam na allegro, psy.pl i chyba jeszcze mojeanonse i mojpupil. Allegro właśnie się skończyło. To już tyle czasu i nawet nikt nie zapytał.

Posted

Cholera, zastanawiam się, jak rozreklamować wątek - bo on nawet na dogo jest mało odwiedzany :(
Klasyka - nie ma dramatu, pies jest bezpieczny, młody i ładny, nikt się nie interesuje...