Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bonsai napisał(a):
Nuka ma iść niedługo do domu... Na jej miejsce nie mogłaby wejść Dora? Kurcze, jak tak można... Gdyby mi facet postawił takie ultimatum, to bym odesłała gdzie pieprz rośnie, psa bym się nie pozbyła!! Ale na szczęście mój TŻ nie z tych. :)

super by bylo...
mi jakby facet powiedzial zeby oddala psa to bym powiedziala zeby sam sie oddał :) moj nawet tak zazartowac nie moze...:)

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonsai napisał(a):
Nuka ma iść niedługo do domu... Na jej miejsce nie mogłaby wejść Dora? Kurcze, jak tak można... Gdyby mi facet postawił takie ultimatum, to bym odesłała gdzie pieprz rośnie, psa bym się nie pozbyła!! Ale na szczęście mój TŻ nie z tych. :)

A z Nuką to już pewne? Pewnie by się yumanji zgodziła wziąć Dorę...

Posted

Dom jest wybrany, jednak nie można niczego potwierdzić do momentu aż Nuka nie pojedzie do nowego domu :)
Teraz dogrywany jest transport Nusi :)
Naszego forum nie stać jednak na opłacenie hotelu, mamy zobowiązania, dwa psy po ciężkich operacjach :(

Posted

Kurcze, to może jakieś bazarki... Może yumanji zgodzi się na płatność z dołu, a na razie zaliczka na karmę? Wtedy pewnie udałoby się uzbierać pieniądze. Napiszcie do niej, to dobra kobieta...

Posted

Znalazł się dom tymczasowy dla Dory ( a właściwie dwa, na raty) ale założycielka wątku nie wchodziła już na forum labradorów :( Przed chwilą znalazłam chyba do Kini numer, więc będziemy próbować się skontaktować

Posted

Dora jest u mnie na tymczasie do 14 listopada. Całkiem nieźle się zadomowiła :D

[video=youtube;nlUNbrJMAeE]http://www.youtube.com/watch?v=nlUNbrJMAeE[/video]

Posted

paulinken na forum labradory.info dziewczyny maja ciut latwiej bo narazie na szczescie tych labkow potrzebujacych nie jest tyle co kundelkow i oby ta liczba oczywiscie sie zmniejszala. Korzystaja oczywiscie z hoteli i tez zbieraja kase na DT platne, sterylki, leczenie itp...Z tego co wiem teraz szukaja tez wozka inwalidziego dla suni labradorki po wypadku wiec gdyby ktoras z Was cos wiedziala cos o jakims wozku do pozyczenia to dajcie znac...

Posted

[quote name='Kinia1984']paulinken na forum labradory.info dziewczyny maja ciut latwiej bo narazie na szczescie tych labkow potrzebujacych nie jest tyle co kundelkow i oby ta liczba oczywiscie sie zmniejszala. Korzystaja oczywiscie z hoteli i tez zbieraja kase na DT platne, sterylki, leczenie itp...Z tego co wiem teraz szukaja tez wozka inwalidziego dla suni labradorki po wypadku wiec gdyby ktoras z Was cos wiedziala cos o jakims wozku do pozyczenia to dajcie znac...

BArdzo dziękujemy , wózek inwalidzki na cito potrzebny , biedna Vivcia ma juz odparzenia :-(
http://www.dogomania.pl/threads/196059-Prosimy-PILNIE-o-w%C3%B3zek-dla-naszej-labradorki-Vivien-!!!

Posted

paulinken nie uraziłaś, po prostu zdziwiło mnie to pytanie, nie wiedziałam, że na dogo tak jest :(
Co do Dorci ma się świetnie, ciężko będzie mi się z nią rozstać :( Jest przekochanym psem :) Nie wiem, jak ktoś mógł chcieć się jej pozbyć, to pies idealny, po spacerach z nią aż nie chce się wyprowadzać mojego ( strasznie ciągnie, skubany, a 5 lat już chodzi na szkolenie... niereformowalny ).

a tu dwa BISZKOPTY ( skrajne porównanie :D )

Jeśli ktoś chce być bardziej na bieżąco w sprawie Dory, zapraszam http://labradory.info/viewtopic.php?t=15481&postdays=0&postorder=asc&start=0