nuuska Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Dzień trzeci - Wielkie Polowanie na będzińskich łąkach Tam pobiegł skubany! No nie szeleść tak bo nam śniadanie ucieknie! No chodź, ile mam tak czekać? Jak będziesz się gramolić to nici z dziczyzny. No sory, uciekło mi. Trop zgubiłem. Aż nie wiem jak się z tego otrząsnę. Zaraz, ja chyba poznaję to miejsce! Tak tak, jeszcze złapiemy to śniadanko. To na pewno gdzieś tu było. Poznaję po trawsku! Co za mokra robota. Dawaj ten aparat i nie obijaj się! Troszkę porannych widoczków Latać każdy może! Trochę lepiej lub trochę gorzej. Sherlock Holmes Hello babe! Muszę nastawić moję radary, wtedy wyłapię na pewno tego bażanta! Hurra! Już do domu, to może coś do michy dostanę! Tylko którędy to było, może w lewo? Albo w prawo? Nareszcie zasłużony odpoczynek. No przestań się już tak na mnie gapić! Nie ma to jak udane polowanie. Bażantów dzisiaj ze świeczką można szukać ale misiów pod dostatkiem. Uszy są najlepsze Mniam! Quote
nuuska Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):wowww i Nudel nie boi siętakich dużych psów??? :klacz: super!!! a foteczki ślicznie klimatyczne :loveu: Nudel boi się tych małych :lol: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 nuuska napisał(a):Nudel boi się tych małych :lol: hahahah ojj Nudel Nudel :loveu: świetne fotki!!!! haha nie ma to jak mokry sznaucer na szczudłach :evil_lol: Quote
nuuska Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 To ja tu sobie reklamę zrobię ;) Zapraszam do licytacji :evil_lol: (aukcja na rzecz schroniska w Węgrowie) Wazon afrykański Quote
Tośka_m Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Klimatyczne foty! :loveu: Uszy są bezsprzecznie najlepsze do obgryzania :cool3: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 wow sama zrobiłaś wazon???? :razz: ładny bardzo!! :klacz: Quote
Usia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 super ostrosc , ja tak nie umiem :oops: a zdjecie boskie nastepny psiak buszujacy w "zbozu" :eviltong: Quote
nuuska Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 malawaszka napisał(a):wow sama zrobiłaś wazon???? :razz: ładny bardzo!! :klacz: A dziękuję dziękuję. A i owszem - produkcja własna. Za komplementy zdjęciowe też dziękuję :) Niestety przez jakieś trzy tygodnie nowych zdjęć nie będzie :( Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :placz: buuuuu jakże to tak????? to musimy się umówić na spacerek to będą :razz: Quote
puchu Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 nuuska napisał(a):Niestety przez jakieś trzy tygodnie nowych zdjęć nie będzie :( Jak to?!:-o Quote
nuuska Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 No właśnie muszę oddać (przynajmniej na jakiś czas :evil_lol:) aparaty mojej siostrze, niech się w końcu nacieszy swoją własnością. A swoim zdjęć robić nie będę bo to trochę bardziej kosztowna sprawa - klisza + wywołanie + odbitki i jeszcze trzeba zeskanowac. Ale za trzy tygodnie aparacik będzie mi znowu potrzebny to i Nudel się na zdjęciach na pewno znajdzie, a i mam nadzieję, że to będzie Nudel już po przemianie u fryzjera ;) Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 nuuska napisał(a):mam nadzieję, że to będzie Nudel już po przemianie u fryzjera ;) :multi: nie mogę się doczekać :loveu: Quote
Usia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 to szybciutko, czekamy na aparat i nowe zdjecia kudlacza( jeszcze);) Quote
nuuska Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 A ja się jeszcze bardziej nie mogę doczekać ;) (żeby go zobaczyć odkudłaconego :evil_lol:) Quote
nuuska Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Że nie mam nowych zdjęć to mnie tak jakoś na wspominki wzięło, a dostałam właśnie mailem od siostry mojej kochanej trzy zdjęcia Najukochańszego Psa ze wszystkich najukochańszych psów. Mój Nero Najwspanialszy, najukochańszy, nabardziej wystęskniony i wywalczony. (już za TM :() Quote
malawaszka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Neruś był śliczny :loveu: miał coś ze sznaucera w sobie prawda? na pewno brodę :loveu: Quote
nuuska Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Mój Nerucha to w 50% sznaucer miniaturka (po mamie) i zwykły kundel (po tatusiu, który podobno też był malutki) No i wyrosło z niego takie duże coś z sylwetki bardziej przypominające chyba wyżła. Eh to był najwspanialszy pies pod słońcem. Quote
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 :crazyeye: osz kurde z miniaturki taki duzy pies wyrósł :crazyeye: szok! tatuś na pewno nie był mały ;) Quote
Tośka_m Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dupka na fotelu, przednie łapy na podłodze - słodkie :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Nudelek jest piękny:cool3: Łapki miziać:evil_lol: Zapraszam do Gordiego choć narazie nie mam zxbyt dużo zdjęć bo cyfrówki brak:-( Zastanawiam się nad jakąś dopiero:oops: Quote
nuuska Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Łapki wystawione do miziania to akurat własność Neruchowa :) Quote
nuuska Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 EMIL HIPNOTYZER Jesteś dzikiem! Jesteś dzikiem! Jakim dzikiem? Nie no jakie głupoty on gada. :mad: Będę udawać, że nie słyszę. Nie chcesz być dzikiem? To się zrób na punka! Liczę do trzech. Raz!... Dwa!... I trzy!... Taaaak, będę punkiem! Trzeba tylko jakąś czadową fryzurkę sobie strzelić. Tak dobrze? Teraz lepiej. Jeszcze tylko trochę żelu i grzywka będzie cacy Quote
Recommended Posts