Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tośka_m napisał(a):
Ale fajny zimowy minimal :loveu:

A dziękuję za komplement :)

Kati napisał(a):
Nudel jest super, zawsze musze długo się przyglądać, zeby zauważyć, gdzie on ma oczy (prawie zawsze niewudoczne) i nos. :lol:

Hehe, tez mam z tym kłopot. Szczególnie jak się zwinie w kłebek nie można rozróżnic gdzie jest głowa pod tą kupą sierści ;) Ale już niedługo :razz:

Posted

puchu napisał(a):
Znowu szykujesz się na niego z fryzjerem? Biedny Nudelek ;)

Ale za to jaki ładny będzie :razz: A tak naprawdę to poległam już przy czesaniu, może to jest mix sznaucera z puli bo co go uczesze to po kilku minutach znowu się dredy zaczynają robić ;)

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Wymiziaj przystojnego geniusza :loveu:

Aria też zauważyła, że patyki służą do zabawy, nawet za piłką ostatnio biegała i ją przynosiła!

• 2 weeks later...
Posted

puchu napisał(a):

jaki śliczny uśmiechnięty pysio:loveu::loveu::loveu:

Ha no pewnie, że usmiechnięty, w końcu ponad obiektywem czekał serek :diabloti:

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

No faktycznie coś ostatnio zaniedbuję dogomanię :( Chciałabym móc powiedzieć że to się zmieni, ale jakoś ciężko mi idzie żeby pogodzić sobie studia z pracą, a czasu na przyjemności to już w ogóle niedużo :(
Ale fakt, trzeba coś wymyśleć żeby znaleźć go troszkę więcej, jakaś maszyna do rozszerzania czasoprzestrzeni by się przydała ;)

Posted

Oj Nudel to mi się ostatnio pochorował :( Łakomczuch złapał jakiegoś śmierdziucha na dworze i się struł, no i muszę przyznać że w lekką panikę wpadłam bo jednego psa (mojego Neruche) już straciłam w taki sposób :(
Ale już jest coraz lepiej. :multi:

Posted

nuuska napisał(a):
Oj Nudel to mi się ostatnio pochorował :( Łakomczuch złapał jakiegoś śmierdziucha na dworze i się struł, no i muszę przyznać że w lekką panikę wpadłam bo jednego psa (mojego Neruche) już straciłam w taki sposób :(
Ale już jest coraz lepiej. :multi:

o biedaczysko :shake: a jesteś pewna, że się struł???? bo teraz panuje jakiś wirus coś jak grypa żołądkowa u ludzi - moja Luna miała to samo :shake: