nuuska Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 20.06 zamieszkał z nami nowy lokator :) Dostał nowe imię, rząd misek i kosz wiklinowy na własność. Nudel, malutki piesek, jeszcze wystraszony ale przyjazny, obejrzał całe mieszkanie, wypił trochę wody a później wcisnął wszystkie swoje kołtuny pod łóżko i zasnął :) Teraz to już oczywiście inny pies, chyba doskonale się czuje w nowym domu, a przynajmniej taką mam nadzieję. Niestety nie mam zdjęć zaraz po przyjeździe, a szkoda. Tutaj zdjęcia z trzeciego tygodnia pobytu w domu. Pozuję do zdjęć w mieszkaniu A tu jestem na balkonie No to co z tym głaskaniem? Idziemy na spacer, więc czas na małe szaleństwo :) Wystawiam zwierzynę Dwa ogniki A kuku! Quote
aga1215 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 śliczny psiaczek - oj, bedziecie mieć przylepę:loveu: Quote
nuuska Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Nareszcie udało się zrobić kilka zdjęć! Ponieważ zakup kosza wiklinowego okazał się całkowicie nietrafiony, trzeba było dokonać pewnych przeróbek. ;) Nudel okazał się budo-lubnym psem i odkąd u nas jest wciska się w każdy osłonięty kącik. A to pod łóżko, a to pod krzesło. Teraz już ma własną budę ;) "Takie pozowanie zaczyna być trochę nudne" "Chodźmy na spacer, tylko sie ubiorę" :) "A tu oddaję się ulubionym czynnościom, czyli pora czesania i mizianko" ;) Quote
Juszes Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 OO są fotki :multi::multi::multi: Piękne piękne, wymiziaj od emnie maluszka :*** Quote
zaba14 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Śliczny psiak :loveu: nie pamietam go z schroniska, ale fajnie, że znalazł domek :loveu: :loveu: :loveu: przynajmniej jemu się poszczęściło :loveu: Quote
Usia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 słodzio jest :):):):) tylko go kochac odemnie tez koniecznie podrap go za uszkiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nuuska Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Drapanko i mizianko ma załatwione 24 godziny na dobę bo to taka przylepka przecudna :) Quote
nuuska Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Dzisiaj było super czesanko i kudłacz znosił ze stoickim spokojem ponad godzinne zabiegi pielęgnacyjne ;) Oczywiście pod warunkiem że jakiś smaczny kąsek wpadnie od czasu do czasu do pyska. A pycholek sie śliczniutki teraz zrobił. :) Quote
Tośka_m Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Uwielbiam takie prawiesznaucerki czarne, kudłate, z urwipołciowymi uszami i czarnymi nochami :loveu: A to zdjęcie mnie po prostu rozwaliło :lol: Quote
puchu Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kawaii:loveu: Czarna wersja mojego wypłocha:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 oooo witamy sąsiada sznaucerkowego :multi: :loveu: :loveu: :loveu: jest śliczny :laola: Quote
nuuska Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Na dzień dobry Poranne wylegiwanie :sleep2: Quote
malawaszka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :loveu: nuuuska a nie myślałaś żeby go ogolić na sznaucerka?? :razz: :loveu: Quote
nuuska Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 hehe, najpierw to trzeba go było oddredzić ;) I wtedy się okazało że to pies jest nie do golenia i obcinania, na widok nożyczek ucieka, kąsa, podgryza ;) A poza tym w schronisku go wystrzygli hehe, a teraz już się zaczyna robić coraz chłodniej to moja rodzicielka stwierdzi że taki biedny piesek, zimno mu będzie, przeziębi się, bidulek jeden... ;) Na wiosne go może obetniemy, będzie łatwiej z czesaniem :) Quote
malawaszka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 jakby co to sie polecam z mało profesjonalnymi usługami obcinackimi :p może nie perfekcyjnie ale w domu :-) Quote
nuuska Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Hehe jak mu obcinalismy dredy to dwie osoby go trzymały a druga cięła i pilnowała żeby ich nie zjadał, więc chętnie skorzystamy ale gdzieś w dalszej przyszłości ;) Ale zapraszam na wspólny spacer szanowną sąsiadkę! :) Quote
nuuska Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Mieliśmy być dzisiaj na skałkach i nici z wyjazdu. Ale w ramach rekompensaty dwugodzinny spacerek po działkowych ogródkach :) Uśmiechnięty pychol Quote
puchu Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 jaki on jest śliczny :loveu: taki futrzak :loveu: Quote
Recommended Posts