karenina Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Dachenoceras, niestety nie trafiłes z kolejnoscią na BOG :eviltong: a szkoda :cool3: Ja wiem tylko, ze 1 był szpic włoski, 2 i 3 zapomniałam :shake: A pogrom jak czytam straszny w ringu był :crazyeye: , aż moj TZ był zdiwiony ze było tylko 6 ras na grupie a zazwyczaj jest ok 10, teraz juz wiem dlaczego :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Gratulacje dla wszystkich! I sama dodam, ze widzialam kilka osob, także i Kikę z Jej piękną dalmaską. :loveu: A my byliśmy charakterystyczni na wystawie, grupka osob - najczesciej w parze po dwie dziewuchy, ubrane w pomaranczowe czapeczki, granatowe koszulki, kamizelki "daj złociaka dla zwierzaka" i puszeczki + duzy asortyment naklejek, kalendarzykow i itp. Dziękujemy wszystkim, którzy wrzocili pieniązki na dzisiejszej wystawie w Rzeszowie. Zebraliśmy 2860 złotych dla bezdomnych zwierzat w schronisku Kundelek w Rzeszowie!! :multi: Quote
dachenoceras Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 karenina napisał(a):Dachenoceras, niestety nie trafiłes z kolejnoscią na BOG :eviltong: a szkoda :cool3: Ja wiem tylko, ze 1 był szpic włoski, 2 i 3 zapomniałam :shake: A pogrom jak czytam straszny w ringu był :crazyeye: , aż moj TZ był zdiwiony ze było tylko 6 ras na grupie a zazwyczaj jest ok 10, teraz juz wiem dlaczego :cool3: Drugi był chow a trzecia (chyba) akita. Chow też został anjpiękniejszym oddziału rzeszowskiego. A myślałem że może będziecie na pudle bo wyraźnie sędzina zaciekawiona była. Quote
Cervarius Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Kika napisał(a):Dziękujemy ślicznie:) A teraz posokowce psy-otwarta RUFUS Sfora Nemroda suki-młodz. FANNY z Opalowej HERA z Suchych Stawów Kampinowskich użytkowa ZADRA z Damasławka :modla: wielkie dzięki! i do zobaczenia! Quote
Martyna Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 usmiecham sie o przydomek i imie suczki flat coated retrieverki :smile: jest zgloszna jedna ;-) Quote
karenina Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 dachenoceras napisał(a):Drugi był chow a trzecia (chyba) akita. Chow też został anjpiękniejszym oddziału rzeszowskiego. A myślałem że może będziecie na pudle bo wyraźnie sędzina zaciekawiona była. A może i była zaciekawiona, w koncu rude nietoperze nie codziennie widzi w ringu. Ale na "była" zainteresowanie się skonczyło.. Ale moze kiedyś, gdzieś...:evil_lol: Quote
Kika Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Martyna napisał(a):usmiecham sie o przydomek i imie suczki flat coated retrieverki :smile: jest zgloszna jedna ;-) Sniffens FOREST WILLOW Quote
Asta Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Czy moge prosić (jezeli ktos posiada), wyniki z młodego preznetera? Quote
karenina Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Asta napisał(a):Czy moge prosić (jezeli ktos posiada), wyniki z młodego preznetera? Udział wzieły 4 słownie CZTERY dziewczynki, 1 gr młodsza, nowicjuszka z whippetem, zupełnie zielona 5 pkt i dziękujemy. W gr starszej były 3 osoby, dziewczyna z beaglem, Magda Radzik z chartem polskim i Nugatowa z seterem. Wygrała dziewczyna z beaglem. Quote
Agappe Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 dachenoceras napisał(a):Drugi był chow a trzecia (chyba) akita. Chow też został anjpiękniejszym oddziału rzeszowskiego. A myślałem że może będziecie na pudle bo wyraźnie sędzina zaciekawiona była. akita japonska czy amerykanska??? jesli japonska to powinna by to biała suczka.. Quote
Em-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ja mam tylko fotki z finału Młodego Prezentera :) dwie dziewczynki: z charcikiem i beaglem :) mam ich trochę, więc jesli ktoś z Was jest na tych fotkach i jest zainteresowany to mogę przesłać na priv; miłego dnia życzę i uciekam do pracy ;) Quote
Em-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Nie mogłam sie powstrzymać.... Najpiękniejszy weteran wystawy z najmłodszym juniorem :) no i z sędzia oczywiście ;) Quote
Nor(a) Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Czy ktoś mi spisze z katalogu stawkę gordonów (VII gr)..powinno być tego bardzo mało ;) Quote
Martyna Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Kika napisał(a):Sniffens FOREST WILLOW dzieki wielkie :-) Quote
Atik Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 I juz po :) Atibox zdobył BOB, a w wyborach Najpiekniejszego Psa O/ Rzeszów dostał sie do finałowej 6 na 22 psy :) Dzięki Wszystkim za wyrozumiałość za utrudnienia na stadionie ! Em-ka, dzieciaczki na wyborze naj. weterana i bodajże grupy 6 były superrr :) Nie wiem jak wybory na ringach, ale finały przebiegły sprawnie, bez problemów z wystawcami :thumbs: Generalnie myslę, że z naszej strony wszystko przebiegło sprawnie, dzisiaj czuję troszkę nóżki ;) BIS - czarny terier rosyjski z Ukrainy, miodzio się prezentował ! Bedzie na lutowej okładce ;) Padam ! A tu w pracy trzeba siedzieć .... Quote
jostra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Kika napisał(a):BOG VI Dalmatynczyk - moja ŁADNA PANNA basset beagle Nam dzisiaj szczście sprzyjało:wygrałyśmy z psem rywalizację o rasę :multi::multi:, a potem grupę :multi::multi: Kika - gratulacje My też coś podziałalismy ;) Mamy 2 BOBy, 3 CWC, 1 Zw Mł Czarna Bercia ukończyła na rzeszowskiej wystawie Championat Polski. :multi: Quote
dachenoceras Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Agappe napisał(a):akita japonska czy amerykanska??? jesli japonska to powinna by to biała suczka.. Ja to znam tylko z relacji właścicielki chowa, która stała na podium - ale sama nie potrafi powiedzieć dokładnie, co jak i dokładnie - poza swoja lokatą. Quote
Ania i Mirek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Paweł nie to że nie potrafie powiedziec wczoraj byłam tak zmęczona tym upałem,napewno 1 miejsce-Szpic włoski na 2 -chow chow a 3 w takim razie to bedzie akita amerykańska .ale nie jestem na 100% pewna w każdym razie piękna.Fakt że na finałach V grupy sama byłam zaskoczona stawką, bardzo mało psiaków i nie wiem czy przez oceny czy poprostu przez upał nie zostali do końca.W każdym razie jestem szczęśliwa nie liczyłam na tyle.Szczęscie nam dopisało.:multi: Czy ma ktoś może zdjęcia bo nam baterie wysiadły w aparacie i nie mam nic:shake: Quote
dachenoceras Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ania i Mirek napisał(a):Paweł nie to że nie potrafie powiedziec wczoraj byłam tak zmęczona tym upałem,napewno 1 miejsce-Szpic włoski na 2 -chow chow a 3 w takim razie to bedzie akita amerykańska .ale nie jestem na 100% pewna w każdym razie piękna.Fakt że na finałach V grupy sama byłam zaskoczona stawką, bardzo mało psiaków i nie wiem czy przez oceny czy poprostu przez upał nie zostali do końca.W każdym razie jestem szczęśliwa nie liczyłam na tyle.Szczęscie nam dopisało.:multi: Czy ma ktoś może zdjęcia bo nam baterie wysiadły w aparacie i nie mam nic:shake: No i tak też Cię zrozumiałem - tylko brakowało mi pewności. Quote
Yoshko Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A czy ma ktoś fotki z wyboru w grupach i BIS? Quote
Jolly Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Yoshko']A czy ma ktoś fotki z wyboru w grupach i BIS? Mam tylko I grupy i BIS-a Moja sunia wczoraj BOB , BOG-I i BIS-II Quote
Zebra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Atik, czujesz nóżki, a głowa nic Cię nie bolała?, bo ja wczoraj bo zimnym prysznicu połknełam jeszcze 3 tableteczki, tak dał mi w kość ten ring przygotowawczy, poprzedzony zeszłodniową pomoca przy zawodach. Ale powiem, żeby było super, wystawcy bardzo zdyscyplinowani, mimo upału wszystko szło bardzo sprawnie i słyszałyśmy wiele pochwał na organizację, to tez przyjemnie. Quote
Kika Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Dla mnie pod względem organizacyjnym wystawa super.To ,ze upał, kiedys tam deszcz -to nie od organizatorów zależy. Najważniejsze ,ze jak coś jest zapisane w katalogu ,określona godzina - to tak jest.Choc jak sędzia sprawny na ringu , to trzeba było na finały długo czekać, ale się opłacało:) Jestem bardzo zadowolona- dziękujemy za gratulacje. Ring honorowy, jak sie już co - nie - co zdobyło w ringach to garatka dla psa, a zwłaszcza wystawcy :) Quote
Atik Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Zebra, głowa mnie bolała makabrycznie ! Niestety upał na murawie daje się we znaki. Quote
Em-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Yoshko: mam wszystkie - wstawię po powrocie z pracy :) Quote
Recommended Posts