Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BabyCakes']To ja juz wole deszcz. Moj pies zle znosi upaly :shake: Wole, zeby zle wygladal i byl zmokniety i szczesliwy niz suchy i wykapany, ale zmeczony goracem.

Najlepsza opcja dla mnie to 20-25 stopni, sloneczko, lekki wietrzyk :cool1: Marzenie scietej glowy patrzac na prognozy :(

zaopatrz go w zestaw pielgrzyma

:evil_lol:

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BabyCakes napisał(a):

Najlepsza opcja dla mnie to 20-25 stopni, sloneczko, lekki wietrzyk :cool1: Marzenie scietej glowy patrzac na prognozy :(

O tak, ja tez poprosze taką aure. :multi:

Posted

zaopatrz go w zestaw pielgrzyma

Kochana, jego tak latwo nie da sie zbyc :cool3:
Zazyczyl sobie 4 panny z wachlarzami, inaczej nie wejdzie na ring :cool1: :lol:

Wdal sie w pancie - nie lubi pielgrzymow :evil_lol:

Posted

BabyCakes wierz mi to "nie było" dosłowne, gdyz interia pokazuje ze pogoda minimalna to 20, odczuwalna 22 a maksymalna 30! Mój labrador i ja również nie jesteśmy w stanie przyżyc upalnej wystawy :-)

Posted

BabyCakes napisał(a):
Kochana, jego tak latwo nie da sie zbyc :cool3:
Zazyczyl sobie 4 panny z wachlarzami, inaczej nie wejdzie na ring :cool1: :lol:

Wdal sie w pancie - nie lubi pielgrzymow :evil_lol:

A na ring trzeba go wnieść w lektyce :loveu:
Zna swoja wartość facet :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Przystojniak :cool3::cool3:
No i teraz wyszło na to że nie mam dojazdu do rzeszowa :shake::shake:

A skąd jedziesz , może cos się uda zaradzic.

Posted

Ogromna prośba do wszystkich Wystawców !

Mimo, że ringi sa poza murawą stadionu, to z przyczyn niezależnych od organizatorów obowiązuje bezwzględny zakaz wchodzenia na murawę, a w szczególności wchodzenia na świeżo kładziony tartan, psów i przewodników innych niż na pokazy i konkurencje finałowe. Dla tych osób będzie specjalnie wyznaczone miejsce !

Bardzo dziękujemy za wyrozumiałość !

Posted

czy jest gdzieś dostępny plan sędziowania, albo katalog psów.
Jak nie: to może ktoś wie czy będzie wystawiany jakiś welsh terrier????

Nie zaszkodzi zajrzec na strone o/Rzeszow :cool3: Tam, u dolu strony z informacjami dla wystawcow znajdziesz plan sedziowania.

Posted

Po ukończeniu 52 roku życia stałem się łysą blondynką, dlatego nie zauważyłem, że jest link: "informacje dla wystawców organizacyjne" i drugi "informacje dla wystawców".

BabyCakes, wielkie dzięki.

Posted

BabyCakes, wielkie dzięki.

Nie ma za co. Przepraszam, ze sama nie sprawdzilam, bo mam ten plan zachowany w komputerze, ale wlasnie pracuje nad tekstem, ktory nie moze mi zniknac, a moj word stroi dzis fochy :angryy:

No to chyba będziemy mieć upał, nie dobrze

Bardzo, bardzo niedobrze :shake: Chyba sie poswiece i zabiore pawilon ogrodowy :roll: Tylko kto to bedzie nosil? :roll: I rozkladal :roll:

Czy w Rzeszowie (lub okolicach, ale w strone Tarnowa/Krakowa) jest jakies bajoro, w ktorym mozna splawic psa? Najlepiej, zeby nie bylo to jakies oblegane miejsce, no i woda nie najbrudniejsza :roll: Cos sie psu od zycia nalezy jak juz pancia ciagnie na wystawe :p

Posted

;)

gabryska napisał(a):
Nie przejrzlam calego watku i przepraszam jezeli takie pytanbie juz bylo. Od ktorej godziny przyjmuja z psami? Od 7-9?

Psy są przyjmowane od 7-9.30, ale z tego co wiem jak to na każdej wystawie właściciele wchodzą i po 10;)

Posted

Powodzenia!!!!
jakby komuś na oczy rzuciły sie jakies akity japońskie prosze o zrobienie kilku zdjęc i spytanie własciciela o wyniki swojej akity i innych.. zgłoszonych jest z tego co pamietam ok 7 psów <w każdym razie na pewno poniżej 10>