Em-ka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Em-ka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Z przyjemnością patrzyłam na prezentacje tego psa - pełen profesjonalizm i harmonia......... pięknie :loveu: Quote
PANGEA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Em-ka']Z przyjemnością patrzyłam na prezentacje tego psa - pełen profesjonalizm i harmonia......... pięknie :loveu: Robisz piekne zdjecia :loveu: Kazdy pies wyglada poprostu super :multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Em-ka'] Czy może mi ktoś napisac jak sie nazywa to cudo?? :loveu::loveu::loveu::loveu: Wspaniałe fotki, aż miło się na nie gapić :lol: Czekam na dużo duuużo fotek :loveu: Quote
Em-ka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Dziękuję za miłe słowa :) ciesze się, że foteczki się podobają; jeszcze mała porcja wrażeń z ringu głównego: Quote
Em-ka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [CENTER]Nie wiem dlaczego dwa razy wysłało mi ten sam post... :) [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] Quote
:: FiGa :: Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Sama słodycz :loveu: Em-ka masz talent, piekne fotki :loveu: Quote
Em-ka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Sama słodycz :loveu: Em-ka masz talent, piekne fotki :loveu: Dziękuję - ale to z pewnością zasługa aparatu ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Em-ka napisał(a):Dziękuję - ale to z pewnością zasługa aparatu ;)A można wiedzieć co za cudo robi takie foty? :cool3::cool3: No i czekam na CD :) Quote
Ania i Mirek Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Tak ja się nie mogę napatrzeć :lol: tak mi te fotki się podobają i to wszystkie psiaki są tak fantastycznie ujęte.Em-ka masz talnet. Ja to tak się zastanawiam co ja tak wpatruje się w swojego buta:lol: Tak naprawde to nie przypuszczałam,ani przez moment nie pomyslałam że wygramy ,bo na ringu przygotowawczym tak mi zaczą szaleć ruszać się tak jak by go trawa w łapki parzyła i już wiedziałam że nie ma szans pod wzgędem prezentacji ,ale lepiej jak dla mnie zaprezentował się ringu głównym przynajmniej tą chwilke stał i nie ruszał się- bałam się bo to chow i taki upal to jest ryzyko.Ale udało się.:loveu: Quote
Recommended Posts