Em-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Dziękuję za miłe słowka - więcej fotek jutro - już z ringu głownego... i nie tylko ;) Quote
Atik Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 jo-jo, które dogi niemieckie Cie interesują ? Quote
jo-jo Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Atik']jo-jo, które dogi niemieckie Cie interesują ? Jak można to wszystkie :oops: Quote
Atik Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Dogi błekitne - psy Klasa pośrednia - IMAX Calamites Klasa otwarta - ARCI Perfect Dog Dogi czarne, arlekiny - psy Klasa młodzieży - ALKAZAR Platinum Klasa pośrednia - ARAGON z Rosiczkowych Bagien RAGUN MERLIN Oregon Dogi czarne, arlekiny - suki Klasa młodzieży - GYPSY QUUEN Medium Klasa pośrednia - VIVIANNA Moloseum WENDY Moloseum Klasa otwarta - UNA PALOMA BLANCA Moloseum Dogi żółte, pręgowane - psy Klasa pośrednia - ATTYLA Giga La Gothica Dogi żółte, pręgowane - suki Klasa otwarta - TELIMENA Moloseum Quote
jo-jo Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Atik napisał(a):Dogi błekitne - psy Klasa pośrednia - IMAX Calamites Klasa otwarta - ARCI Perfect Dog Dogi czarne, arlekiny - psy Klasa młodzieży - ALKAZAR Platinum Klasa pośrednia - ARAGON z Rosiczkowych Bagien RAGUN MERLIN Oregon Dogi czarne, arlekiny - suki Klasa młodzieży - GYPSY QUUEN Medium Klasa pośrednia - VIVIANNA Moloseum WENDY Moloseum Klasa otwarta - UNA PALOMA BLANCA Moloseum Dogi żółte, pręgowane - psy Klasa pośrednia - ATTYLA Giga La Gothica Dogi żółte, pręgowane - suki Klasa otwarta - TELIMENA Moloseum Wielkie Dzięki :multi: Quote
Nugatowa Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Em-ka']Najpiękniejszy pies oddziału rzeszowskiego: :multi: :multi: :multi: Em-ka dięki za fotkę! Ja sie pochwalę może, z psem koleżanki tym białym Angolem zdobyliśmy Vice Bis Oddziału rzeszowskiego :cool3: I jeszcze mój ulubieniec springerek Beścik wział grupe i był 3 na Bisie wystawa bardzo udana :multi: Quote
MagicJohnson Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 scateboard:cool3: :lol: cooooool:multi: :lol: Quote
Gosia & c.o. Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Śmiałam się że bede miała na czym wrócić do domu :eviltong: Em-ka super fotki:) Gratuluje wszystkim Quote
Em-ka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Gosia i kropki: mam jeszcze trochę - brakuje mi czasu - nie mniej jednak obiecuję je w tym temacie umieścić ;) Quote
Em-ka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Jeszcze kilka obiecanych fotek; Veronica Rosa Thea: Jeśli ktoś z Państwa nie ma życzenia, aby jego pies był tu prezentowany proszę o kontakt na pw; Quote
Em-ka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Szczeniaki - konkurencje finałowe - wybór najpiękniejszego: Quote
Recommended Posts