Irviers Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Gratuluje wszystkim zwycięzcom :multi: Dogomaniacy jak zwykle szaleją :evil_lol: :):) Bardzo prosze o stawke sznaucerów miniaturowych pieprz i sól i czarnych :) Quote
Lavanara Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Seter Szkocki (Gordon) Psy Kl.pośrednia ARGOS z Myśliwskiego Zakątka Kl.championów ALFRED Misialinka Suki Kl. pośrednia DAYLA Misialinka (Mł.Ch.Pl) Quote
Lavanara Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Sznaucerów miniaturowy czarny Psy Kl. otwarta HANDSOME z Gniazda Złotych Lwów Kl. championów UNISON Rezlark (Ch.Pl, Zw.Sk) Suki Kl. otwarta BERYLLA BOFIN BARONESS OF Dolina Rivendell (Mł.Ch.Pl) Quote
Lavanara Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Sznaucerów miniaturowy pieprz i sól Suki Kl. młodzieży OKINA Amarad Kl pośrednia ELWINGA BARONESS OF Dolina Rivendell Quote
gabryska Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Mam mala prosbe, a mianowicie czy moglby mi ktos napisac jak nazywala sie suka rasy czeski fousek? Quote
jostra Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A ja musze się jeszcze pochwalić, że razem z moją Andziusią :loveu: jesteśmy na focie w Nowinach :multi: Rodzina już pół nakładu wykupiła :evil_lol: :p Quote
Lavanara Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Suka rasy czeski fousek Kl. pośrednia FERGIE Głuszcowe Bagno Quote
Nugatika Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 a czy ktos sie orientuje jak nazywal sie ten czernysz co wzial BiSa? Lavanara my mieszkamy w Godowej, to jest taka mała wieś kolo Strzyżówa, powinnas kojazyc, a jak nie to zapytaj sie rodziców, powinni wiedziec :D Quote
Yoshko Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Czarny terier to pies z klasy championów AMURAT Karahan z Kijowa Quote
Nitencja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Wystawa w Rzeszowie super :) Duze ringi , punktualnie i usmiechnieci organizatorzy, az chce sie jezdzic. NA pewno na przyszly rok pojedziemy :cool3: Quote
iwonka_ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Dołączam do gratulacji i podziękowań dla organizatorów - było super, podobnie zreszta jak na zimowej. Tylko ten upał dał się nam tak we znaki,że nic więcej nie oglądałyśmy, tylko czympredzej wiały do domu - byle pod prysznic. A pies już do wieczora nie istniał. Dziecko miało zapodane fotografować wszystkie sznaucery i się niestety nie wywiązało. Mamy tylko parę miniatur i sa w galerii na sznauceromaniakach. A oto jest Elwinga Baroness of Dolina Rivendell. Już w domu i bez ochoty do pozowania Quote
Em-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Najpiękniejsze szczenię 36 wystawy w Rzeszowie: gratuluję zwycięzcom!!! Quote
Em-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Najpięknieszy weteran 36 wystawy: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kika Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [LEFT]A gdzie reszta?Liczę na Ciebie , bo jak cymbal nie zabrałam tym razem aparatu:( [/LEFT] Quote
Em-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Mam więcej fotek (ale mało czasu...) cavisie też powinny być... :) nie wiem czy dzisiaj dam radę wstawić - ale na pewno to zrobię ;) Quote
Em-ka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Proszę mnie poprawiać jak sie mylę, nie robiłam notatek.... wszystko z głowy :) Quote
Recommended Posts