Izabella Hossa Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Dziękkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkki ! Quote
Aga_Mazury Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Percy a co Ty tu chłopie jeszcze robisz na "PWP"...miałam wrócić i tylko przeczytać, że masz nowy domek.......echhhhh...ociągasz się...maluchu... Quote
evita. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Odświeżyłam ogłoszenia Perciego w necie i dodałam kilka nowych: Percy- forum.gazeta.pl Percy- psy.pl Percy- eurocity.pl Percy- mojpupil.pl Percy- kupiepsa.pl Percy- 4lapy.pl Percy- kupsprzedaj.pl Percy- eoferty.com.pl Percy- ale.gratka.pl Percy- animalia.pl Percy- zwierzaki.org Percy- bono-polska.pl Percy- aport-polska.com Percy- pajeczyna.pl Percy- ogloszenia.24polska.pl :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
przyjaciel_koni Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Super Evita - jak Ty się z tym wszystkim wyrabiasz ??? Jeszcze raz poprosimy o pomoc w opłacaniu pobytu Percego !!! Chłopczyk tak się postarał i przeżył piekło !!! Pomóżmy !!! Quote
enia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Jeju, tyle ogłoszeń to teraz czekamy na telefon! Quote
loozerka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 przesliczne zdjęcie naszego Percula :) Domeczku, znajdz się, prosimy pięknie :) Quote
agula Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 loozerka napisał(a):przesliczne zdjęcie naszego Percula :) Domeczku, znajdz się, prosimy pięknie :) tak. tak i to szybko Quote
Izabella Hossa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 W niedzielę może uda sie zrobić nowe zdjęcia chłopaka- Jak myślisz Morisowa ,da się ? Telefo niestety milczy, ale ja wciąż wierzę, że to będzie wymarzony domek. Quote
GreenEvil Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dzisiaj poszedl przelew na percy'ego - 380zl. Ile jeszcze trzeba nazbierac? pzdr GreenEvil Quote
loozerka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Wydaje mi się GreenEvil, ze bieżące potrzeby Perciego są zabezpieczone- wrzesien na pewno i chyba kawalek pazdziernika. A przed zimą intensywnie domku trzeba szukac .... Quote
przyjaciel_koni Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Mnie się również tak wydaje, ale pilnujcie, by prosić o wpłaty nieco wcześniej, tak, by nie dopuszczać do zadłużenia ! Trudniej jest w krótkim czasie zebrać potrzebne kwoty i dług się powiększa. A długów na Dogo mamy dostatek - niestety ! Percy - szukamy pilnie domku !!! Quote
agula Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 a teraz nastepuje spektakularny powrót Percego na pierwsza stronę:hand: Quote
Izabella Hossa Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jeszcze raz bardzo dziękuje.On nie ma pojęcia ile osób się o niego troszczy. Mam nadzieję, że już niebawem Percy będzie w swym własnym domku. Quote
oktawia6 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 prosimy o zbiórkę pieniążków na Percego na AFN: z dopiskiem "dla Percego" Quote
Izabella Hossa Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Więc- dostałam potwierdzenie od p. Asi z hotelu, że Percy ma opłacony pobyt do 19 pażdziernika (czyli pieniądze wpłynęły i wychodzi na to, że dostaliśmy rabacik) . Więc- nie wiem jak prócz słów mogę jeszcze podziękować..... Więc- będę się powtarzać- BARDZO dziękujemy ! Quote
Izabella Hossa Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ...............a teraz tylko dom potrzebny:modla: Quote
loozerka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Oktawia, masz swietne te gify :) A nasz Rycerzyk- w góre :) Quote
oktawia6 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 też dziękuję wszystkim za wpłatę dla Percego dom potrzebny Quote
Recommended Posts