oktawia6 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Percik do góry skikaj na swoich łapeńkach Quote
oktawia6 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='agula']są jakieś wieści z Allegro ----------------------------------------------------------------------- :multi: są? a jakie Agula:cool3: :???: Quote
morisowa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 W sobotę byłam w hoteliku, więc widziałm też Percy'ego. Dzieciak strasznie cieszy się na widok człowieka, jest przekochany, chce się bawić i być miziany. Ma tylko jedną wadę... z tej radości, gdy się wita, to sika... Metoda na niego jest jedna - otwiera się drzwi domu, potem do jego pokoju, psiak wybiega od razu na dwór i tam jest witanko. Nie zapominajcie o maluchu, on jest teraz w hoteliku, a nie w domu tymczasowym, a hotelik kosztuje. Aldonda została z nim sama. Choć najbardziej to by się normalny, stały dom przydał, a nikt nawet o niego nie pyta. Quote
loozerka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Może dlatego, że on przez te krzywe nózki wyglada strasznie grożnie, jakby miał rozrośnietą bardzo klatę :) A to mały szczeniaczek, posikiwanie świadczy raczej, że jest podporządkowany człowiekowi, a nie bojowy i dominujący. Ludzie, bierzcie pieska, nie dajcie spedzić mu całego życia w schronisku :( Quote
oktawia6 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 to w takim razie trzeba prosić i zrobić jaką zbiórkę dla tego biedula:-( , który przeżył jedną z najgorszych mordowni-Krzyczki pieniążki wpłacamy na AFN-w tym banerku wszystkie info, z dopieskiem "Dla Percego" P.S. może jakieś fajne zdjęcia mu zrobić i na Allegro go umieścić z dobrym opisem - co o tym sądzisz Morisowa? Quote
paros Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Wysłałam linki do tego wątku panu, który rozglądał się za owczarkiem. Ale nie odpowiedział :shake: Quote
morisowa Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Dzięki Oktawio. Następnym razem zrobię mu nowe fotki. Na allegro jest od dawna, może zmienić opis trzeba. No i w miarę czasu dam znów ogłoszenia na różnych stronach. Tylko póki wakacje, to nie mam internetu w domu. Percy jest małym pieskiem, ma jakieś 35-40 cm, waży 10kg. Quote
oktawia6 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 to czekamy na solidny opis Morisowa;) namiary dokładne itp., dobra kampania to połowa sukcesu:razz: a Percy na to zasługuje:loveu: Quote
oktawia6 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 może Percy i jest niewybitnej urody-ale zasługuje na wielkie zainteresowanie-chociażby dlatego że przeżył Krzyczki-a to jest już wybitne! Kolejkę poproszę dla Percy'ego! Quote
evita. Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='oktawia6'] Ale fantastyczne uszy :loveu: Czy naprawdę nikt się jeszcze w nich nie zakochał ? Quote
oktawia6 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: Percy nieśmiało się przypomina Quote
enia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Percy jest w hotelu, z tego co wiem bardzo ale to bardzo potrzebne są fundusze na opłacenie........... Quote
Izabella Hossa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dziękuje Wam wszystkim ,że pamiętacie o Percywalu ,jednocześnie proszę Was o pomoc w tym -by Percy mógł zostać w hotelu zanim znajdzie dom. Jeśli nie finanse ,to może jest ktoś ,kto może zapewnić mu karme. Za każdą pomoc z góry dziękuje. Ps.On na żywo jest o wiele ładniejszy i taki ,że....ach! Quote
GreenEvil Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Matko i corko. on jeszcze nie ma domu ???:crazyeye:, cholera, dobrze, ze zescie mi powiedzialy, ze jest jego drugi watek. Ile mu brakuje do tego hoteliku? pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ciotka Green pyta how much? każde 10 zł się przyda Quote
GreenEvil Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 oktawia6 napisał(a):ciotka Green pyta how much? każde 10 zł się przyda Ciotka, Ty mnie nie mow rzeczy oczywistych. Ty mnie mow konkretnie :eviltong: pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts