Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc Percy mieszka w bloku z Panem i Pańcią. Jak powiedział ten Pan -to miłość od pierwszego spojrzenia.
Percy jest grzeczny-APSA przecież go wychowała na mieszkańca bloku.
Nowi właściciele Percy'ego to ludzie którzy przeszli na emeryturę, ich piesek niestety odszedł , a oni już nie potrafia życ bez czworonoga, mają teraz dużo czasu i miłości. Percy będzie często spacerował co przecież bardzo lubi, wciąż ktoś będzie z nim w domu, będzie rozpieszczanym jedynakiem.

Jeśli chodzi o zdjęcia z nowego domu ,to jeszcze nie wiem jak to będzie ,bo Ci Państwo nie maja cyfrówki, zobaczymy, coś wymyślimy.

NARESZCIE !!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

morisowa - kobieto - ty to masz rękę!! ech jak się cieszę - on mieszkał z Ciapkiem przez chwilę i tak mi jakos też zapadł w serce - CUDNIE!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

czy sa jakieś wiesci z nowego domku??? wprawdzie ja tak tylko z doskoku sledziłam ten wątek - ale jak kazda z was, cieszę sie jak psiak trafia na swojego człowieka....

Posted

Percy teraz nazywa się Rocki, nowa Pańcia tyle o nim dobroci mówiła, że aż mi tak lekko na sercu .Rocki jest bardzo kochany i posłuszny,na spacery chodzi przy nodze bez smyczy, oczywiście na obroży ma swój WŁASNY adres. Ma również własny fotel na którym śpi, ma apetyt i jak zostaje sam w domu jest bardzo grzeczny i niczego do tej pory nie zniszczył. Nie dziaduje przy stole, ma swoje własne pory jedzenia. Nadal uwielbia się bawić, kocha spacery i juz całkiem pokochał swój własny dom i Panią i Pańcia. Po prostu anioł !
No i wielki szczęściarz.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wszystko dobrze ,już na dobre się zadomowił. Ze zdjęciami jednak będzie krucho, opiekunowie Percywala nie maja aparatu cyfrowego i niestety nie mają pojęcia o komputerze, więc będę musiała pewnego razu wybrać się do niego sama.:lol:

• 2 months later...
Posted

Niestety szczęście nie trwało zbyt długo.
Właściciele :
"Percy jest wspaniały, grzeczny, bardzo wesoły ,po prostu kochany, ale nie może u nas zostać , bo on wciąż chce się bawić , a my już nie mamy tyle sił, mąz idzie na operację do szpitala, a ja nie mogę zbyt długo chodzić, bo bolą mnie nogi. Nie chcemy go oddawać do schroniska dlatego prosimy o znalezienie mu domu na resztę życia ,bo to żywe srebro"

Zanim został wydany do adopcji pytałyśmy i rozmawiałyśmy, co będzie jeśli ...bo Państwo już mają swój wiek, dostałyśmy odpowiedź ,że wtedy Percy'm zajmą się dzieci,.
Dziś nie ma o tym mowy.

Szukamy więc domu dla chłopczyka. Przeżył Krzyczki ,przeżyje i to.
Proszę Was o pomoc w ogłoszeniach.

Posted

Biedactwo..
Aldonda napiszesz jakieś ogłoszenie?
A może jakaś humanistka jakiś piękny liryczny tekst napisze
i potrzebne bedą nowe zdjęcia...

Posted

cho###a jasna:angryy: denerwuje mnie taka argumentacja.
Moja mama ma 66 lat i rano zostaje sama w domu z 5 psów (dwa nasze i 3 siostry). Stadko jest w różnym wieku, jest staruszka, sredniaczki i dwa bardzo młode. Jakoś nie narzeka, posprząta, obiad ugotuje dla wszystkich.
Ta Pani wciska kity i myśli że jej uwierzę :shake:.
Prawda jest taka, że juz sie znudził, bo trzeba ciagle o nim pamietać, dawać jeść, nie zostawiać długo samego w domu, wychodzić na spacerki i wiele innych przykrych a przecież kiedyś to było fajnie, czysto
w domu bez sierści na dywanie i fotelu, wieczne lofry u sąsiadek lub dłuższe wypady do dzieci.
No niestety teraz sie skończyło więc najlepiej psa oddać i niech inni sie o niego martwią.
Ja znam takie osoby i wiem o czym mówię.
Najgorsze jest to, że najbardziej skrzywdzony jest pies:-(

Posted

Napisał aldonda
Niestety szczęście nie trwało zbyt długo.
Właściciele :
"Percy jest wspaniały, grzeczny, bardzo wesoły ,po prostu kochany, ale nie może u nas zostać , bo on wciąż chce się bawić , a my już nie mamy tyle sił, mąz idzie na operację do szpitala, a ja nie mogę zbyt długo chodzić, bo bolą mnie nogi. Nie chcemy go oddawać do schroniska dlatego prosimy o znalezienie mu domu na resztę życia ,bo to żywe srebro"

Zanim został wydany do adopcji pytałyśmy i rozmawiałyśmy, co będzie jeśli ...bo Państwo już mają swój wiek, dostałyśmy odpowiedź ,że wtedy Percy'm zajmą się dzieci,.
Dziś nie ma o tym mowy
.

---------------------------------------------------------------------------------
ale idiotka:angryy: :-o -czegoś tak debilnego jeszcze nie słyszałam-"ODDAJE BO MI SRA I DEMOLUJE" ALE ODDAJE BO CHCE SIĘ BAWIĆ TO JESZCZE TEGO NIE SLYSZALAM:angryy: Śniętego kapria najlepiej nich wezmą i każdy na tym skorzysta:angryy: :angryy: :angryy: