agula Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Luna007 napisał(a):Percy!!!!!!!!!!!!!!!! niech ktos Cię wreszcie pokocha i zabierze do swojego domku!!!!!!!!! on tak potrzebuje miłosci i swojego czlowieka po koszmarnym dzieciństwie!!!!!!!!!!!! :-( :-( :-( Percy płacze za domkiem. Quote
Izabella Hossa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nie wiem co mam robić, przecież on ,po tym wszystkim co przeżył i to teraz ,kiedy wreszcie polubił ludzi i świat- nie może iśc do schroniska. Quote
Neris Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 On jest naprawdę wyjątkowo ładny. Mógłby już znaleźć ten domek... Quote
evita. Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ogłoszenie o Percym ukaże się w najbliższą środą w warszawskiej Ofercie :kciuki: Quote
Aggie Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 ja go poznałam :evil_lol: to tak radosny psiak że na spacerze cały się skręca ze szczęścia - żywa rtęć - wszędzie go pełno..:lol: jemu by się jakaś kochająca rodzinka przydała... co do sąsiadów - hm po prostu te domy wg mnie są zbyt blisko siebie... i tak można sie było spodziewać... w sumie to moja sąsiadka (sama ma 2 wrzaskliwe psy) raczyła się wypowiedzieć krytycznie że z moimi psami idzie zwariować .... zaznaczam - jej drą gębę bardziej niż moje, no i nie daja się odwołać od ogrodzenia, jak moje... Wrednych ludzi wszędzie pełno... dawno już przestałam się przejmować głupawymi uwagami... ech, ale czy Percy ma jakieś zadłuzenie jeszcze czy nadal potrzebuje pomocy? czy ktoś wie czy Ksiązę Karol z tego samego hoteliku tam zostaje i czy on też szuka domu? Jakoś też podbil moje serce - miał taką miłość i cichy zmutek w oczach...? Quote
Olga132 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 a czy sa jakies plakaciki z psiakiem. bo ja mogę u siebie na ursynowie porozwieszać. mój maila to Olga13@interia.pl jeśli ktos ma taki plakacik to poprosze na maila - tyle mogę zrobić dla tej psinki a z opłaceniem hoteliku? potrzebne jest jakies wsparcie? Quote
loozerka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Los Percy1ego w tym hotelu jest niepewny, ale pieniądze zawsze się przydadzą- chocby, zeby umiescic go gdzieindziej. Teraz ma hotel opłacony chyba do 20.10. :(. O Plakatach nic nie wiem.. Quote
morisowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Aggie napisał(a): ech, ale czy Percy ma jakieś zadłuzenie jeszcze czy nadal potrzebuje pomocy? czy ktoś wie czy Ksiązę Karol z tego samego hoteliku tam zostaje i czy on też szuka domu? Jakoś też podbil moje serce - miał taką miłość i cichy zmutek w oczach...? Percy zadłużony w tej chwili nie jest, ale od 20.10. nie ma gdzie się podziać. Bardzo potrzebuje domu tymczasowego lub innego taniego hoteliku (i wtedy funduszy na jego opłacenie). No chyba, że się stały domek znajdzie... Książę szuka domu, to bezdomny pies. Z tego co wiem, to psy z Psiego Anioła (czyli m.in. on) zostają w hoteliku. Nasze (Percy i Ciapek) były dodatkowe, dlatego to one zostały "zredukowane". Jak masz chętnych na Księcia, to ludzi trzeba kierować do Psiaego Anioła, do Falenicy - tam podpisana będzie umowa. Quote
Olga132 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A może by spróbować z takim mailem przechodnim: Opisać historie percy-ego i na koniec napisać jeśli nie możesz podarować mu serca i dachu nad głową – Prześlij dalej !!!! Może tak znajdziemy mu domek. Tylko ten tekst to by musiała napisać osoba, która dobrze zna psiaka. Bo ja tak troszkę z doskoku jestem na tym wątku. No i kontakt jakiś w razie gdyby byli zainteresowani. Jeśli ktoś stworzy takiego maila to poproszę treść – roześle po swoich znajomych. Quote
Aga_Mazury Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 od dziś znowu Percy na allegro (aukcja się skończyła i zaczyamy od nowa) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=133333061 szukaj domku Skarbie Quote
Aga_Mazury Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 nikt jeszcxze dzisiaj Cię nie odwiedził? :oops: w górę śliczny.......... Quote
Izabella Hossa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ja już nic z tego nie rozumiem. Młody, wesoły ,przyjazny ,zdrowy, śliczny i wciąz bezdomny . Do tego jakiś zaklęty- nie miałam w jego sprawie nawet jednego telefonu.:shake: Czy ktoś może dać mi kontakt do kogoś, kto umieści Percyvala w ogłoszeniach gazety "Mój pies" ? Quote
oktawia6 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='aldonda'] Ja już nic z tego nie rozumiem. Młody, wesoły ,przyjazny ,zdrowy, śliczny i wciąz bezdomny . Do tego jakiś zaklęty- nie miałam w jego sprawie nawet jednego telefonu.:shake: Czy ktoś może dać mi kontakt do kogoś, kto umieści Percyvala w ogłoszeniach gazety "Mój pies" ? zapytaj się Malawaszki:p kiedyś była tam Viktoria-nawet ze zdjęciem-(ale zostałą u mnie) wiem, że w "Moim Psie" ogłoszenie kosztuje 50 zł-nie wiem jak jest w rubryce adopcyjnej-czy są jakieś rabaty:razz: Quote
oktawia6 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 pilnie-dom dla Percego poszukiwany- czas do 20 października :Help_2: :help1: :help1: Quote
przyjaciel_koni Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Pomóżcie !!!!!! Czy Percy ma trafić do kolejnych "Krzyczek" ???????? Pilnie tymczas !!!!!!! Quote
Aga_Mazury Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Percy bidaku.....biegnij na górę... trzeba by było fony zapytać o ogłoszenie w Moim Psie.... Quote
enia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Aldonda pisz co i jak.......jakia przyszlość przed maluchem??? Quote
oktawia6 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 raodsny-a tak mało ma czasu - tylko 6 dni Quote
Recommended Posts