oktawia6 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Percy urodziwy charakterem prosi o dom...czy on jest wystawiony na Allegro? Quote
Aga_Mazury Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 jest na allegro...wystawiony osobiście przeze mnie ;) ... Percy się przypomina.... Quote
oktawia6 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Percy ma tylko krzywe nóżki ale serce wielkie:loveu: Quote
Izabella Hossa Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Dziewczyny jesteście kochane, że wspieracie Percy'wala.Dzięki Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Skończyła się właśnie aukcja Percy-ego ....wystawiłam snoffu :) do skutku...Krzywiczku szukaj domku :loveu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=121194630 Quote
oktawia6 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 a ja mam pomysł może dopisać na jego aukcji że przeżył Krzyczki? z podaniem tego zdjęcia? że przeżył horror? może to komuś skruszy serce i dotrze jakoś głębiej?:roll: Quote
oktawia6 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Aqula to jest odkopywanie zabijanych psów łopatą w głową lub o ziemę z Krzyczek-nie znasz tego horroru z Krzyczek? niedawno w gazetach, TV o tym głośno było-ich zwłoki wystawały z ziemi-mozna było się potknąć o nie-Percy właśnie z tamtad jest-on jako nieliczny przeżył Quote
Aga_Mazury Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='oktawia6']a ja mam pomysł może dopisać na jego aukcji że przeżył Krzyczki? z podaniem tego zdjęcia? że przeżył horror? może to komuś skruszy serce i dotrze jakoś głębiej?:roll: oktawia...jakby to powiedzieć...hmmmmm nie bardzo chciałabym wstawiać te zdjęcia ponieważ ktoś kiedyś gdzieś chcial je wstawić czy wstawiał to był straszony prokuratorem czy coś bo jakim prawem wykorzystuje zdjęcia, które nie są jego własnością... ..także nie chcę Percego wplątywać w kolejne awantury.... Quote
oktawia6 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Aga_Mazury']oktawia...jakby to powiedzieć...hmmmmm nie bardzo chciałabym wstawiać te zdjęcia ponieważ ktoś kiedyś gdzieś chcial je wstawić czy wstawiał to był straszony prokuratorem czy coś bo jakim prawem wykorzystuje zdjęcia, które nie są jego własnością... ..także nie chcę Percego wplątywać w kolejne awantury.... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ taaa:cool1: spoko AgaMazury+straszyc a dzialac to co innego+dobrze doinformowana jestes:cool1: Quote
morisowa Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 O ile dobrze pamiętam, to "straszenie prokuratorem" było za zbieranie pieniędzy i całe to nieporozumienie zostało wyjaśnione, nie ma do czego wracać. A zdjęcia było mówione, że można zamieszczać. Ale jak nie chcesz, to Aga nie ryzykuj ;) też ogłaszam Percy'ego, no i kurka, albo cisza, albo jakieś niewypały :shake: Quote
paros Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Dwa dni temu wstawiłam w necie nowe ogłoszenia, później podam linki :lol: Quote
Pianka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ktoś z Warszawy szukał młodego pieska. Proponowałam mu tego. Zapytał sie tylko ile za transport trzeba płacić:lol: No nic czekamy na ostateczną decyzje tego chłopaka:eviltong: Quote
agula Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 nie zostawaj w tyle tylko hopsaj na górę:multi: Quote
loozerka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 a gdzie ten Krzywusek teraz jest? Rozbrajają mnie wszystkie te psy, ale zawsze wydawało mi się, ze szczeniaczkowi łatwiej znaleźć dom.... A rycerzyk nasz juz tyle czasu czeka.. :( Quote
Aga_Mazury Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Percy Ciotka Aga ...musi opuścić Cię na chwilkę albo dwie....aukcja na allegro będzie przedłużana przez zaufaną osobę (o ile TZ można ufać :evil_lol: ) ...i proszę o sms-ka jak Percy znajdzie domek....:)....oby jak najszybciej...bo na niego zasługuje :) Quote
Recommended Posts