Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja mam pomysł może dopisać na jego aukcji że przeżył Krzyczki? z podaniem tego zdjęcia?

że przeżył horror? może to komuś skruszy serce i dotrze jakoś głębiej?:roll:

Posted

Aqula to jest odkopywanie zabijanych psów łopatą w głową lub o ziemę z Krzyczek-nie znasz tego horroru z Krzyczek? niedawno w gazetach, TV o tym głośno było-ich zwłoki wystawały z ziemi-mozna było się potknąć o nie-Percy właśnie z tamtad jest-on jako nieliczny przeżył

Posted

[quote name='oktawia6']a ja mam pomysł może dopisać na jego aukcji że przeżył Krzyczki? z podaniem tego zdjęcia?

że przeżył horror? może to komuś skruszy serce i dotrze jakoś głębiej?:roll:

oktawia...jakby to powiedzieć...hmmmmm

nie bardzo chciałabym wstawiać te zdjęcia ponieważ ktoś kiedyś gdzieś chcial je wstawić czy wstawiał to był straszony prokuratorem czy coś bo jakim prawem wykorzystuje zdjęcia, które nie są jego własnością...

..także nie chcę Percego wplątywać w kolejne awantury....

Posted

[quote name='Aga_Mazury']oktawia...jakby to powiedzieć...hmmmmm

nie bardzo chciałabym wstawiać te zdjęcia ponieważ ktoś kiedyś gdzieś chcial je wstawić czy wstawiał to był straszony prokuratorem czy coś bo jakim prawem wykorzystuje zdjęcia, które nie są jego własnością...

..także nie chcę Percego wplątywać w kolejne awantury....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

taaa:cool1: spoko AgaMazury+straszyc a dzialac to co innego+dobrze doinformowana jestes:cool1:

Posted

O ile dobrze pamiętam, to "straszenie prokuratorem" było za zbieranie pieniędzy i całe to nieporozumienie zostało wyjaśnione, nie ma do czego wracać. A zdjęcia było mówione, że można zamieszczać. Ale jak nie chcesz, to Aga nie ryzykuj ;)
też ogłaszam Percy'ego, no i kurka, albo cisza, albo jakieś niewypały :shake:

Posted

Ktoś z Warszawy szukał młodego pieska. Proponowałam mu tego. Zapytał sie tylko ile za transport trzeba płacić:lol:
No nic czekamy na ostateczną decyzje tego chłopaka:eviltong:

Posted

a gdzie ten Krzywusek teraz jest? Rozbrajają mnie wszystkie te psy, ale zawsze wydawało mi się, ze szczeniaczkowi łatwiej znaleźć dom.... A rycerzyk nasz juz tyle czasu czeka.. :(

Posted

Percy Ciotka Aga ...musi opuścić Cię na chwilkę albo dwie....aukcja na allegro będzie przedłużana przez zaufaną osobę (o ile TZ można ufać :evil_lol: ) ...i proszę o sms-ka jak Percy znajdzie domek....:)....oby jak najszybciej...bo na niego zasługuje :)