Luna007 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Adlona i wielkie dzięki dla Ciebie to Ty odkryłaś to miejsce i to wyciąganie tylko dzięki twojemu zaangażowaniu tak się cieszę, że one przynajmniej są szczęśliwe no...........Krzyczki i wiele innych :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( ale trzeba Perciemu domku szukać - bo już powinniem miec swój własny czy ktos zrobił jakieś ogloszenia - sorki, ale nie mam czasu żeby się przekopywać przez wątek........... Quote
enia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Luna? jak miło Cie widzieć...........:loveu::loveu::loveu: gdzieś Ty była????:p chyba robi sie plakacik będziemy mogły rozklejać......... Quote
Luna007 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 hej mi tez jest strasznie miło tu do Was wrócić :loveu::loveu::loveu::loveu: och nigdzie specjalnie nie bywałam - tylko kłopoty własne mnie odciągneły i jeszcze nie skończyły....ale takie zycie- trzeba miec nadzieję, że będzie lepiej i już:lol::lol::lol: Quote
evita. Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='enia']chyba robi sie plakacik będziemy mogły rozklejać......... Plakacik już gotowy. Ale za duży żeby wrzucić go na serwer. Jeśli ktoś byłby chętny mogę przesłać na maila. (mój mail ina11@gazeta.pl) Quote
oktawia6 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 oraz wpłaty na AFN z dopiskiem-Percy Quote
loozerka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Percy- w górę, szukaj swoich ludzi :) Quote
GreenEvil Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Percival, do gory!!! pzdr GreenEvil Quote
Izabella Hossa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Percy, zostałeś ocalony,ale co Ci z tego skoro jesteś niczyj, nie masz na kogo czekać, do kogo się cieszyć, nie masz własnego posłanka, własnej miski ,własnego przyjaciela. Choć i tak masz lepiej niż Twoi mali bracia ,którzy tam zostali i nie mają szansy na życie- to i tak smutne to dla Ciebie -być niczyj. evita dzięki jeszcze raz za plakat Percy'ego i wszystkich Was proszę o rozklejanie w waszej okolicy. Choć jest niczyj to jednak ma Nas....Dzięki Quote
przyjaciel_koni Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 To i ja coś dorzucę (wpłata jutro lub pojutrze), ale nie wiem w tej chwili ile. Będzie widać na AFN. Śliczna psia mordka ten Percy. Pozdrawiam Evita ! Ty to masz co robić. Quote
GreenEvil Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 On jest pooglaszany? Ja naprawde nie kumam... taki sliczny pies. pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Aga_Mazury']Skończyła się właśnie aukcja Percy-ego ....wystawiłam snoffu :) do skutku...Krzywiczku szukaj domku :loveu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=121194630 jest Percy na Allegro-i nic:sadCyber: prośba o pieniążki dla Percego na hotelik!!!:Help_2: :modla: :modla: z dopiskiem "na Percego" Quote
GreenEvil Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Percival hop szukac domu!!! pzdr GreenEvil Quote
GreenEvil Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jako, ze dla percivlal uzbierala sie sensowna kwota 300zl, prosze o info gdzie je przeslac, no i ile jeszcze brakuje. pzdr GreenEvil Quote
przyjaciel_koni Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Jak obiecałam - przelew poszedł wczoraj (80zł.)- trochę mało, ale nie dałam rady więcej. Będę jednak pamiętała o tym ślicznym pyszczku w przyszłości. Percy - szukaj szybko domku - to dla ciebie piesku najważniejsze ! Quote
Izabella Hossa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Jezuuuuuuuuuuuuuuuu! jesteście niemożliwe, 300zł to opłacony wrzesień i jeden tydzień pażdziernika. Percy-możesz spać spokojnie. Nr konta hotelu mogę podać jutro bo dziś już pewnie śpią.... Quote
Luna007 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 ale najlepszy by był własny domek................. Quote
przyjaciel_koni Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 aldonda napisał(a):Jezuuuuuuuuuuuuuuuu! jesteście niemożliwe, 300zł to opłacony wrzesień i jeden tydzień pażdziernika. Percy-możesz spać spokojnie. Nr konta hotelu mogę podać jutro bo dziś już pewnie śpią.... Dla wyjaśnienia. Te 300zł. jest jeszcze bez mojej wpłaty. To 80zł. wpłynęło na AFN pewnie dopiero dzisiaj lub będzie w poniedziałek. Percy chłopaczku staraj się o domek !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Dobrze zbudowany chłopczyk Percy szuka domu na 1-wszej stronie. I prosi o dalsze wsparcie finansowe na pobyt w hoteliku. Quote
Recommended Posts