enia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Percy wisi za hotel za zeszły cały miesiąc , 8 zł/dzień o bieżącym nawet nie wspomnę........:placz: bardzo prosimy o jakiekolwiek wpłaty dla Krzywiczka z Krzyczek...... a może ma ktoś na zbyciu karmę dla malucha??? Quote
GreenEvil Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Aua :cool1: popatrzymy dzisiaj co sie da zrobic. pzdr GreenEvil Quote
Olga132 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 enia napisał(a):bardzo prosimy o jakiekolwiek wpłaty dla Krzywiczka z Krzyczek...... juz wysłałam na niego 25 zł Quote
evita. Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Przelałam na Alarmowy parę grosików na hotel dla słodziaka. Odświeżę też jego ogłoszenia w necie. Quote
oktawia6 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Percy-na samą górę=zbierać pieniążki Quote
loozerka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 nie pozostaje mi nic innego niz tez wesprzec Rycerzyka. Ale to po poludniu. Quote
enia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Jesteście kochani!:loveu::loveu::loveu: ja dziś mu zakupie worek karmy i witaminki....... kto jeszcze pomoże Krzywiczkowi? Quote
GreenEvil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Percy szuka domu i prosi o wsparcie finansowe - zbieramy na AFN. pzdr GreenEvil Quote
GreenEvil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Percy Krzywiczek - 55,00 to stan srodkow percyego na dzien dzisiejszy. pzdr GreenEvil Quote
loozerka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ja posłałam 50 zł, ale dopiero dzisiaj się wyrobilam, wiec pewnie będą w poniedzialek. Quote
GreenEvil Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Percy do gory, i nadal prosimy o wplaty :) pzdr GreenEvil Quote
enia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Wpłaty i dopłaty mile widziane!;) a najlepszy własny domek dla dzieciaczka........ Quote
GreenEvil Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Percy szuka domu i prosi o wsparcie finansowe - zbieramy na AFN. pzdr GreenEvil Quote
Luna007 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Matkoooo tyle czasu tu nie zagladałam i miałam nadzieję, że Percy juz znalazł domek - on wcale nie jest jakimś brzydalem-to taki śliczny piesio a jaki dopisek na AFN?? Quote
GreenEvil Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Luna007 napisał(a):Matkoooo tyle czasu tu nie zagladałam i miałam nadzieję, że Percy juz znalazł domek - on wcale nie jest jakimś brzydalem-to taki śliczny piesio a jaki dopisek na AFN?? Caly czas taki sam Percy- krzywiczek tez nie wiem czemu on jeszcze nie w domku :-( pzdr GreenEvil Quote
Luna007 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 to już parę groszy poszło dla perceigo tylko gdzie ten domek - domku znajdź się do licha cięzkiego!!! ten biedak tyle przeszedł, że mu się należy człowiek do kochania - jak go wyciągałam z boksu w krzyczkach to tak się do mnie przytulił całym malym ciałkiem i łapkami się przyciepił, że trudno mi go było go do transporterka wsadzić Quote
Izabella Hossa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Luna, już wszystkie zwierzaki , które zabrałaś z Krzyczek do Fundacji "Emir" -teraz są zdrowe i co najważniejsze prawie wszystkie mają wspaniałe domy. Wielkie dzięki i ukłony w stronę Krysi-Fundacja "Emir", bo dzięki jej zaangażowaniu i wspaniałej opiece- one żyja i mają się dobrze. Za Percywala dziękuje Asi-wspaniała odmiana z zalęknionego i chorego malucha na rozbrykanego małolata. Dzięki za pomoc, ale nie zapominajmy ,schronisko w Krzyczkach nadal istnieje !!!!:shake: Quote
Recommended Posts