Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Percy wisi za hotel za zeszły cały miesiąc , 8 zł/dzień o bieżącym nawet nie wspomnę........:placz:
bardzo prosimy o jakiekolwiek wpłaty dla Krzywiczka z Krzyczek......
a może ma ktoś na zbyciu karmę dla malucha???

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matkoooo tyle czasu tu nie zagladałam i miałam nadzieję, że Percy juz znalazł domek - on wcale nie jest jakimś brzydalem-to taki śliczny piesio
a jaki dopisek na AFN??

Posted

Luna007 napisał(a):
Matkoooo tyle czasu tu nie zagladałam i miałam nadzieję, że Percy juz znalazł domek - on wcale nie jest jakimś brzydalem-to taki śliczny piesio
a jaki dopisek na AFN??

Caly czas taki sam
Percy- krzywiczek

tez nie wiem czemu on jeszcze nie w domku :-(

pzdr
GreenEvil

Posted

to już parę groszy poszło dla perceigo
tylko gdzie ten domek - domku znajdź się do licha cięzkiego!!! ten biedak tyle przeszedł, że mu się należy człowiek do kochania - jak go wyciągałam z boksu w krzyczkach to tak się do mnie przytulił całym malym ciałkiem i łapkami się przyciepił, że trudno mi go było go do transporterka wsadzić

Posted

Luna, już wszystkie zwierzaki , które zabrałaś z Krzyczek do Fundacji "Emir" -teraz są zdrowe i co najważniejsze prawie wszystkie mają wspaniałe domy.

Wielkie dzięki i ukłony w stronę Krysi-Fundacja "Emir", bo dzięki jej zaangażowaniu i wspaniałej opiece- one żyja i mają się dobrze.

Za Percywala dziękuje Asi-wspaniała odmiana z zalęknionego i chorego malucha na rozbrykanego małolata.

Dzięki za pomoc, ale nie zapominajmy ,schronisko w Krzyczkach nadal istnieje !!!!:shake: