Justa&Zwierzaki Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Oby tylko znalazł sie ten domek ... Quote
adria Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Mamy za mało DT a tak wiele zwierząt potrzebuje pomocy :( Co zrobić w sytuacji kiedy na naszej drodze spotkamy zwierzaka w potrzebie? Obrócić się i udawać, że się nie widziało? :( Psy z Piekar trafiają/albo i nie trafiają do Miedar. Bytom ma swoje schronisko. Po kwarantanie psy wrzucane są do jednego, dużego kojca. Zdrowy, silny pies ma szanse. Mała, ślepa, zabiedzona sunia...żadnych :( Pilnie szukamy DT/DS dla Anulki. Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Czas tak szybko uciska , DT = życie... Quote
EwKo77 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Zmieniłam temat. Teraz to ja mogę tylko kciuki trzymać :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Nowy dzień , nowe nadzieje na DT ,DS Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Nadal nikt nie da jej szanse na DT .... Quote
EwKo77 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Ada zabiegana, odezwie się, jak tylko dorwie si do kompa... natomiast nadal w temacie cisza :( Quote
adria Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jutro mija 7 dzień sunieczki w swoim obecnym lokum. 7 i ostatni :-( Pojade jutro porozmawiać, może uda mi sie wyprosić kilka dni, ale co dalej. Żołądek mi skreca na samą myśl co ja z nią zrobie :placz: Anula jest w domu psim ideałem. Grzeczna, spokojna, nieszczekliwa, wogóle niekłopotliwa. Jedynym problemem na chwile obecną jest to, że nie toleruje innych psów. Napewno nad tym można by popracować. Musiała mieć jakieś niemiłe doświadczenie z innymi psami a na dodatek n ie widzi jakie pies ma zamiary w stosunku do niej, wiec asekuracyjnie sie rzuca na każdego. Plusem jest to, że zupełnie nie zwraca uwagi na koty. Quote
EwKo77 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Choćby TDT to dla nie j szansa :( Quote
lika1771 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Sunieczko tak mi Cie zal, mam nadzieje ze pozwola Ci zostac jeszcze kilka dni. Macie tam jakies dt? Quote
EwKo77 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Wszystkie miejsca zajęte. Dodatkowo sprawę utrudnia fakt, że Anulka bardzo źle reaguje na obecność psów, o czym wspominała Adria. Testu nie przeszedł pozytywnie nawet pies naszej wolontariuszki, którego lubią wszystkie szczekacze w okolicy. Tam, gdzie Anulka jest obecnie, nie ma do czynienia z innymi przedstawicielami swojego gatunku. Świetnie za to dogaduje się z kotami. Przy BARDZO sprzyjającym wietrze MOŻE uda sięwynegocjować kilka dni... Do najbliższej kontroli... A co dalej? :( Quote
katik Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Kiepska sprawa z sunią. :( Biedna, gdyby nie była źle nastawiona do innych psów byłoby łatwiej... :( Quote
adria Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Anulka może zostać jeszcze tam gdzie jest. Kamień z serca mi spadł :oops: Pilnie szukamy dla niej kogoś kto ją pokocha pomimo jej wieku i kalectwa. Quote
_Aga_ Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Super :) Przynajmniej na chwilę można odetchnąć z ulgą :) Quote
lika1771 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 _Aga_ napisał(a):Super :) Przynajmniej na chwilę można odetchnąć z ulgą :) Tez mi ulzyło Quote
Recommended Posts