MaDi Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Pysioo napisał(a):Bardzo mi przykro :( Trzymaj sie Madi... Trzymam się... Quote
MaDi Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Maluchy mają się zdecydowanie lepiej. Quote
LadyS Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 I co, leczenie rzeczywiście potrwa te 2 tygodnie, czy jednak krócej? Quote
MaDi Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Jest szansa,że krócej, ale czeka je i tak odrobaczanie i szczepienie. Prawdopodobnie trafią na zawsze do ośrodka rehabilitacji dzikich zwierząt, jeśli tylko "władze" się zgodzą;) Quote
MaDi Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Kociaki znów trafiły wczoraj do kliniki... Ich kondycja jest kiepska, mam nadzieję,że ich organizmy poradzą sobie i tym razem. Quote
Pysioo Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Co im się stało? Może zmień tytuł wątku, że potrzebują pomocy... Quote
LadyS Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 MaDi napisał(a):Kociaki znów trafiły wczoraj do kliniki... Ich kondycja jest kiepska, mam nadzieję,że ich organizmy poradzą sobie i tym razem. Ale co, znów chore?Może lepiej poszukać im domów? Quote
MaDi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Ponownie pojawiły się biegunki, to prawdopodobnie efekt przebytych chorób w tak młodym wieku. To świństwo zostawiło widocznie poważne uszkodzenia w ich organizmach. Wiesz jak jest czasami z adopcją nie każdy chce zwierzę chore, które prawdopodobnie często będzie miało problemy zdrowotne. Quote
Recommended Posts