malawaszka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Piesek PIKO Piesek NEGRO - najmniejszy cała gromadka to żywe srebra - przypominają mi takie stadko malutkich rybek - płochliwe i biegające stadkiem Quote
malawaszka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Brazylia - kochana i wdzięczna suczynka o takie są... Quote
Therion Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 To już prawie dorosłe psy i nadal bez domów. Quote
Colette Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 A dzieciaczki Su, Bonnie i Clyde juz wyciete? Czy wciąż w drodze do Krakowa? :-) Quote
missieek Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='Colette']A dzieciaczki Su, Bonnie i Clyde juz wyciete? Czy wciąż w drodze do Krakowa? :-) jeszcze nie, ale kasa czeka :) narazie pilniejszego mialam Mietka - tez ze szczeniaka wyrosl kogutek to ten szczyl co byl taki lysy zima narazie musilam go na kreche zrobic kolejny w kolejce jest Marvin, bo sa na niego chetni teraz nie za czesto bywam w kr Colette mialabys moze czas w sobote 15-18 pomoc przy psach na pikniku w Borku? http://www.dogomania.pl/threads/203508-Akcja-Plenerowa-29-30-maja-KRAK%C3%93W-KS-Borek Quote
Colette Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Kurczę, czemu ja się zawsze tak późno dowiaduję o tego typu imprezach... :angryy: Ja sobie chyba kupie taki wielki kalendarz na cała ścianę i powpisuje wszystkie imrezy w Krakowie i okolicach za wczasu, żeby odpowiednio planowac weekendy i urlopy :/ Caly najblizszy weekend jestem w rozjazdach :-( A chetnie bym poszła i się w końcu Wam na coś przydała.... Tymbardziej, że to tak blisko mnie :-( wrrr... I do tego koleżanka ma wystepować ze swoim psiakiem w jakiś zawodach :-( A też powiedziała mi o tym dopiero wczoraj :/ Quote
malawaszka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 mam zdjęcia Platy, Piko i Negro Negro mniejszy, Piko jasny większy Quote
Therion Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Z tej gromady tylko jedna suczka znalazła dom. Quote
missieek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Brazylia chce do domu!! mala, mloda, radosna... a domu nie widac :( udalo sie porobic fajne fotki, pooglasza ktos? moze jest teraz jakis niedrogi bazarek ogloszeniowy? wykupilabym jej ogloszenia Quote
missieek Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 jesienny negro dom ktory byl na niego chetny odpadl, po trzeciej mojej probie transportowej, mojej prosbie aby Pani raz jeszcze przemyslala, dostalam smsa ze jednak braknie czasu dla psiaka ktorego trzeba nauczyc zycia w bloku Quote
Recommended Posts