bertula Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 DZieki jo-jo za podpowiedz, jakos nie moglam wczesniej tego znalezc na strone gapa ze mnie. Ale nadal nie znalalzlam informacji odnosnie ceny no i czy mozna wchodzic an wystawe z niewystawianym psem. Jestem laikiem w tej kwestii a widzie ze duza czesc z Was ma doswiadczenie i skromnie licze an pomoc. Quote
Agasia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Powodzenia jutro wszyystkim, ja będe, mam nadzieje poznac dogomaniaków i jak znajde chwilke - obfocic ;) Do jutra! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja też będę z rudymi, ale tym razem bez GW :) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 jo-jo napisał(a):Asiu nic nie stracisz jak my nie dojdziemy ;-) To raczej ja strace :shake: Tak wybnieram się do was i wybieram i musze Was poznać!:razz: Papierek już załatwiłam więc trzeba jutro jechać i spróbować sie pokazać ;-) Zapraszamy i czekamy! Pzdr. Quote
kingula Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja tekze bede- tym razem jako handler i "podziwiacz" psow :lol: Aha, bede tez zaczepiac Dogomaniakow aby podpisywali petycje :razz: Quote
madalenka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja sobie robie liste i bede was ,,nawiedzac" po koleji. Chyba ze ktos mnie nie chce, to prosze uprzedzic :eviltong: Ta petycja jest super i w ogole, ale ja bym sprostowala jeden punkt - nie dodatkowe godziny lekcji, do cholery bo i tak juz w przelocie ,,odwiedzam" Freye w domu. Ja bym wprowadzila do programu nauczania, np. WOSu, albo godz wychowawczej dodatkowe tematy. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 kingula napisał(a):Ja tekze bede- tym razem jako handler i "podziwiacz" psow :lol: Aha, bede tez zaczepiac Dogomaniakow aby podpisywali petycje :razz: Zajrzyj do basków (ring 17). Na pewno sporo osób podpisze! Czekamy. pzdr. Quote
Agasia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Kamila odwiedz koniecznie tez seterki! :) Quote
zakla Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja już wiem, gdzie będę:lol: Owczarki australijskie- Ring 11- 10.05 Parson Russel Terier- Ring 12 - 12.05 Dogi Niemieckie Czarne i Arlekiny- Ring 3- 12.35 BOG III na pewno:lol: :razz: Quote
jo-jo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 zakla napisał(a): Dogi Niemieckie Czarne i Arlekiny- Ring 3- 12.35 :razz: O to u nas :evil_lol: Quote
zakla Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 jo-jo napisał(a):O to u nas :evil_lol: A no baaaa, że u Was:lol::evil_lol::cool3: Może się poznamy nawet:lol: W sumie Twoje maleństwo dosyć charakterystyczne, ja na 99% będę z czarnuchem w młodzieży pieskiem:cool3: Quote
Ludek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 zakla napisał(a):Ja już wiem, gdzie będę:lol: Owczarki australijskie- Ring 11- 10.05 Parson Russel Terier- Ring 12 - 12.05 Dogi Niemieckie Czarne i Arlekiny- Ring 3- 12.35 BOG III na pewno:lol: :razz: He,he nie bądź taka pewna, bo Milo zarwał w szczękę i go boli. Nie chce pokazywać zębów, a nawet warczy przy tym. Więc nawet detkę możemy zarwać. Quote
jo-jo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 zakla napisał(a):A no baaaa, że u Was:lol::evil_lol::cool3: Może się poznamy nawet:lol: W sumie Twoje maleństwo dosyć charakterystyczne, ja na 99% będę z czarnuchem w młodzieży pieskiem:cool3: Z Atroposem? :razz: :evil_lol: Quote
zakla Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ludek napisał(a):He,he nie bądź taka pewna, bo Milo zarwał w szczękę i go boli. Nie chce pokazywać zębów, a nawet warczy przy tym. Więc nawet detkę możemy zarwać.:crazyeye: Lidka, coś Ty mu uczyniła?:evil_lol: jo-jo napisał(a): Z Atroposem? :razz: :evil_lol: Szczerze? Nie znam żadnych szczegółów, psa, itp(pomijając wątki wystawiania danego osobnika:lol:):oops: Quote
jo-jo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 zakla napisał(a)::crazyeye: Lidka, coś Ty mu uczyniła?:evil_lol: Szczerze? Nie znam żadnych szczegółów, psa, itp(pomijając wątki wystawiania danego osobnika:lol:):oops: No bo nie wiem czy wystawiasz naszego półbarat Lidera Lucjusza (mieszka na ursynowie) czy Atroposa kótreg nie wiedziałam jeszcze ;-) Quote
kingula Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Asiaczku, Agasia- oczywiscie Was odwiedze ;) A petycja- mam ponad 100 miejsc na podpisy :evil_lol: Quote
zakla Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 jo-jo napisał(a):No bo nie wiem czy wystawiasz naszego półbarat Lidera Lucjusza (mieszka na ursynowie) czy Atroposa kótreg nie wiedziałam jeszcze ;-) To będzie debiut tego malucha, jeżeli to Ci jakoś pomoże w określeniu:p Quote
Asiaczek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 kingula napisał(a):Asiaczku, Agasia- oczywiscie Was odwiedze ;) A petycja- mam ponad 100 miejsc na podpisy :evil_lol: Będziemy wypatrywać! pzdr. Quote
miumiu Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Będę z synkiem jako widz. Jak usłyszycie jak wołam świderka per "Pawian" to na 100% ja! Będę o 12 przy 10 ringu oglądać cziłki, to się i rozejrzę po innych :) Quote
MichalMi Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 to po sąsiedzku na ring 11 zapraszam- 13:30 startuje mój czekoladowy kropek- oklaskiwanie potrzebne :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 zakla napisał(a):To będzie debiut tego malucha, jeżeli to Ci jakoś pomoże w określeniu:p hihi wiesz obydwaj debiutują :evil_lol: Życzszystkim Powodzenia, i zaraz my równiez wyruszamy na Gwardię... Quote
tybetan Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 My już wróciliśmy z wystawy - wrażenia niestety bardzi mieszane- BARDZO MAŁO MIEJSCA, PIES NA PSIE....czyli powtórka z międzynarodówki. Sędzia (Pani Kiełkiewicz) spotkała się raczej z krytyką hodowców np wielbicieli fili (wybierała psy kierując się ich wielkością a nie wzorcem rasy- czyli im większy tym lepszy niekoniecznie zgodny z wzorcem). Nasz wynik doskonała,CWC,NSwR,BOB ale nie mieliśmy samca do porównania. JAK WASZE OPINIE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI TEJ WYSTAWY???? Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Hmm no ja powiem tak, liczyłam że skoro to krajówka to będą większy ringi i wiecej miejsca, nie stety chyba było gorzej... Nie było tak naprawde gdzie się rozłożyć, bo wszędzie już full czy też tł€my ludzi, ringi nie za duże, Ale przynajmniej sędziego nam nie zmienili ;-)) Quote
Kostek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 a ja widzialam pieknego Jo-jo:D a co do wystawy ech ja to naprawde wielu rzeczy nie zrozumiem chyba nigdy;) Quote
Recommended Posts