Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bylo bardzo milo :)chodź widzialam tylko jedenego weimara :shake: Ale cudowny byl tez pudel duży - bialy :D Myślalam ze bedzie troche wiecej miejsca i "elegancji", ale czego się spodziewać po wawie ;)

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doradzicie czy zwiazek uzna moją rezygnację z uczestnictwa w wystawie wysłaną na początku poprzedniego tygodnia, dodam że jeszcze nie zapłaciłam bo pies miał kontuzję i cały czas liczyłam na poprawę stanu zdrowia ale nici, psiak nadal kuleje:placz:
A jak zdecyduje sie jechać to czy mam wziąc wydruk potwierdzenia zapłaty ze sobą i wtedy mogę wejść z psem na wystawę

Posted

Ja wróciłam bardzo zadowolona, z maleństwem doziem mamy dosk., zwycięzca młodzieży i Najlepszy Junior w Rasie!!!:multi::multi::multi: Myślałam, że tego nie przeżyje z tą kupą energii zamkniętą w 70kg czrnego futra, ale jakoś poszło...:lol:

Posted

My też już wróciliśmy i - dla odmiany - jesteśmy baaaardzo zadowoleni.Dlaczego? Niech nasze wyniki powiedzą same za siebie:

JAZZY BOY Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży, NJwR, BIS JUNIOR 3 lokata,
Abotere's WAHZIRI - dosk., CWC,
Abotere's ADUNBI - dosk., CWC, NPwR, BOB, BOG2
JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży.

Para Hodowlana - II miejsce!
To był dopiero drugi występ Dżezika i Żelki jako Pary Hodowlanej a jak ładnie wypadły!

Młody Prezenter - Wahziri razem z Agasią wywalczyli III miejsce w grupie starszej! Również i im należą się wielkie brawa!

U nas ringi były duże (no, ale i rozmiary basków nie sa zbyt duże), obok ringu sporo miejsca do wysikania psiaków i - generalnie, jak dla mnie - zdecydowanie lepiej, niż w lipcu. Chociaż za Zwyc. Rasy również nic nie było...
Ale przynajmniej pan weterynarz na wejściu sprawdzał tylko paszporty i nie żądał jakiegoś zaświadczenia!

No i wreszcie spotkałam Jo-jo ( Jojek jest cudowny, i ta jego olbrzymia głowa... Coś cudownego!), Pikę oraz - udało nam się choć chwilę porozmawiac z Dbsst, Szorką, Gonią, Kingulą, Ypsylon, Donio, Wanio, Gwiezdnym Wysłannikiem, Anią Ż., Ofcą. Jeżeli kogoś pominęłam - sorki.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

No i wreszcie spotkałam Jo-jo ( Jojek jest cudowny, i ta jego olbrzymia głowa... Coś cudownego!), Pikę oraz - udało nam się choć chwilę porozmawiac z Dbsst, Szorką, Gonią, Kingulą, Ypsylon, Donio, Wanio, Gwiezdnym Wysłannikiem, Anią Ż., Ofcą. Jeżeli kogoś pominęłam - sorki.
Pzdr.

Brawo, te Twoje maluchy cudne, zwłaszcza utkwiła mi w pamięci malutka ruda śliczniutka i słodziutka Jelly:loveu:

Posted

[quote name='zakla']Brawo, te Twoje maluchy cudne, zwłaszcza utkwiła mi w pamięci malutka ruda śliczniutka i słodziutka Jelly:loveu:
Zakla - byłaś koło moich basków? Tak? To dlaczego ja nic o tym nie wiem...?
Chyba, że byłam w takim szoku, że niewiele pamiętam... Zdarza mi się taki stan czasami, szczególnie, jak moje baski wygrywają...

Co do Żelki, to faktycznie ma ona swoich wielbicieli! Zawiązuje się nawet jej fanclub!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='warg2003warg']A ja jutro mam zamiar porozmawiać zTobą na skałce :lol:
Warg.. - jeżeli chodzi o nasz wyjazd do N. - to wsio OK. A co do innych spraw, to nie ma problemu - po ocenie możemy pogadać. Do zobaczenia.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zakla - byłaś koło moich basków? Tak? To dlaczego ja nic o tym nie wiem...?
Chyba, że byłam w takim szoku, że niewiele pamiętam... Zdarza mi się taki stan czasami, szczególnie, jak moje baski wygrywają...

Co do Żelki, to faktycznie ma ona swoich wielbicieli! Zawiązuje się nawet jej fanclub!:lol:
Pzdr.
Podeszłyśmy razem z Olą od sznaucerków i Lidką od PRT:razz: Ja to to małe, w niebieskiej koszuli:lol: Wszystko przeliczałyśmy na agility, już pamiętasz??:eviltong:

Posted

zakla napisał(a):
Podeszłyśmy razem z Olą od sznaucerków i Lidką od PRT:razz: Ja to to małe, w niebieskiej koszuli:lol: Wszystko przeliczałyśmy na agility, już pamiętasz??:eviltong:

Aaaaaa, teraz juz pamiętam! jasne. Agility i "rozmiary"...

W takim razie do osób spotkanych na wystawie dorzucam Ciebie i Ka-vanga!
Pzdr.

Posted

zakla napisał(a):
Brawo, te Twoje maluchy cudne, zwłaszcza utkwiła mi w pamięci malutka ruda śliczniutka i słodziutka Jelly:loveu:

widze, że konkurencja coraz większa do Żelki;)

Posted

[quote name='Asiaczek']My też już wróciliśmy i - dla odmiany - jesteśmy baaaardzo zadowoleni.Dlaczego? Niech nasze wyniki powiedzą same za siebie:

JAZZY BOY Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży, NJwR, BIS JUNIOR 3 lokata,
Abotere's WAHZIRI - dosk., CWC,
Abotere's ADUNBI - dosk., CWC, NPwR, BOB, BOG2
JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży.

Para Hodowlana - II miejsce!
To był dopiero drugi występ Dżezika i Żelki jako Pary Hodowlanej a jak ładnie wypadły!

Młody Prezenter - Wahziri razem z Agasią wywalczyli III miejsce w grupie starszej! Również i im należą się wielkie brawa!

U nas ringi były duże (no, ale i rozmiary basków nie sa zbyt duże), obok ringu sporo miejsca do wysikania psiaków i - generalnie, jak dla mnie - zdecydowanie lepiej, niż w lipcu. Chociaż za Zwyc. Rasy również nic nie było...
Ale przynajmniej pan weterynarz na wejściu sprawdzał tylko paszporty i nie żądał jakiegoś zaświadczenia!

Pzdr.

super!!!!!!!!!!!!! ASIA SAERDECZNE GRATULACJE I BUZIAKI DLA CIEBIE I BASKÓW!!!
ps. Czyżby sprawdziły się moje typy i BOG i BOG wygrał SH Talizman?

Posted

[quote name='Agappe']widze, że konkurencja coraz większa do Żelki;)
Agappe, Zakla - jak mi gdzieś na spacerze "zawieruszy się" Żelka, to będę wiedziała, gdzie ja szukać...

ZPR - grupe wygrała p. Stolarska z SH, ale co to był za piesek - nie wiem. Może PURE POISON Fortunatus lub właśnie TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski domek. Może ktoś będzie lepiej zorientowany...
Pzdr.

Posted

Asiaczku ja tak gościnnie w moim regionie chcę Ciebie odwiedzić:evil_lol:
O N.to wiem ,że wszystko dobrze, można na Ciebie liczyć.
Powtórki co najmniej z dzisiejszej Warszawy.:klacz:
Ja będę sama, bo :obrazic: się na sędziego.:grin:

Posted

Asiaczku serdeczne gratulacje.
Twoje baski są naprawdę boskie, a Żelka to już miodzio:loveu: .

Asiaczek napisał(a):
W takim razie do osób spotkanych na wystawie dorzucam Ciebie i Ka-vanga!
Pzdr.

Do tej grupy możesz również dopisać mnie. Byłam razem z agilitowcami i nawet na ciasto się załapałam. Pyszne było :).

Posted

warg2003warg napisał(a):
Asiaczku ja tak gościnnie w moim regionie chcę Ciebie odwiedzić:evil_lol:
O N.to wiem ,że wszystko dobrze, można na Ciebie liczyć.
Powtórki co najmniej z dzisiejszej Warszawy.:klacz:
Ja będę sama, bo :obrazic: się na sędziego.:grin:

No to do zobaczenia! Czekam.
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']GW - dzięki! Miło było znowu Cię spotkać! I gratulacje!

Ludek - miło było poznać! Rzeczywiście byłaś! Ale tak cichutko z boku stałaś...:lol:
Pzdr.

Ale żelką na rękach potrzymałam:lol:.

Posted

w naszej galerii kilka zdjęć, głównie chi ale nie tylko zapraszamy
super było na wystawie
i hodowcy byli przemili wszyscy, wbrew obiegowym opiniom, ze nie chcą pogadac itd...

juz nie mogę sie doczekać kiedy z moją wiewiórą zadebiutujemy na serio ;)