Igam Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Andzike']czy ktoś ma do oddania fioletowego balerinka rozmiar 34? Został mi tylko prawy...:cool3:[/QUOTE] Balerinka nie mam. Ale za to od wczoraj dysponuje lewym nowiutkim białym adidasem (prawy był podobno smaczniejszy :angryy: ;) ) Quote
Florentynka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Czyli mamy szkodnika na skalę narożnika. ;) Quote
Andzike Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Florentynka']Czyli mamy szkodnika na skalę narożnika. ;)[/QUOTE] Wypluj te słowa. Z niepokojem wracam do domu, zastanawiając się czy narożnik jeszcze jest cały:roll: Quote
malagos Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Szkoda, ze nie spotkałam Ciebie, Andzike, i Madalleny na Polach w niedzielę, ale już musiałam o godz. 13 wyjechac, by PKS-em wrócic do siebie na wieś.... :roll: Quote
Andzike Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='malagos']Szkoda, ze nie spotkałam Ciebie, Andzike, i Madalleny na Polach w niedzielę, ale już musiałam o godz. 13 wyjechac, by PKS-em wrócic do siebie na wieś.... :roll:[/QUOTE] Szkoda, bo szukałyśmy Cię z Madalleną :( Ja byłam dopiero przez 15 na Polach, ale cała ta wyprawa nie miała sensu :( Quote
Igam Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Andzike przepraszam za OT. Szukamy bibelotów na loterie fantowe na rzecz Przytuliska. Może coś znajdziecie co na bazarkach nie pójdzie, a na loterii może znaleźć chętnych :) Link w podpisie Quote
Andzike Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Czy ktoś (nie ukrywam, że mam pewne typy :hmmmm: ) mógłby zrobić Nesce plakat do rozwieszania na słupach itp ? Sięgam do rozwiązań ostatecznych:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Andzike napisał(a):Czy ktoś (nie ukrywam, że mam pewne typy :hmmmm: ) mógłby zrobić Nesce plakat do rozwieszania na słupach itp ? Sięgam do rozwiązań ostatecznych:evil_lol: Hmm dowiem się, czy mógłby i dam Ci znać ;) Quote
Igam Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Mogę wydrukować pare szt, ale tylko czarno-białe Tekst skócony z ogłoszeń i jedno duże zdjęcie - format A4 - propozycję podeślę Ci jutro :) Ale na pewno ktoś to może bardziej profesjonalnie zrobić :) Quote
Andzike Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Hmm dowiem się, czy mógłby i dam Ci znać ;) Proszę co za szybka reakcja ;) Już myślałam, że będę musiała szturchać ;) Dzięki :) [quote name='Igam']Mogę wydrukować pare szt, ale tylko czarno-białe Tekst skócony z ogłoszeń i jedno duże zdjęcie - format A4 - propozycję podeślę Ci jutro :) Ale na pewno ktoś to może bardziej profesjonalnie zrobić :) Igam, dzięki ! :) Z wydrukowaniem nie ma problemu :) Quote
Andzike Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Andzike - idzie mailem. Zachłysnęłam się z zachwytu! Stokrotne dzięki! Quote
Andzike Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nieliczne zdjęcie barłożące się - Neska nie śpi z nami w łożku - jako jedyny tymczasowicz, ale jak tylko idę się rano umyć to po powrocie z łazienki zastaję taki obrazek... ;) Quote
Andzike Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Sama ze sobą podzielę się przemyśleniem, że Neska ma najpiękniejsze pies opuszki jakie kiedykolwiek widziałam - w ciapki :) Ale tylko tylnych łap :) Postaram się zrobić wyraźniejsze zdjęcie, ale tak czy siak jej opuszki są piękne :) PS. To nie jest zdarta czy pokiereszowana skóra - jest mocna i tej samej grubości jak czarna część - taka uroda Neski :) Quote
Akrum Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 śliczne zdjęcie szczęśliwych psiaków wylegujących się w łózko :) a poduszeczki Neski - jak u prosiaczka kolorowe :) ale za to bardzo słodkie :) Quote
Andzike Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jasza napisał(a):Andzike, Ty masz wszystko fioletowe ! ;-) Lubie fiolet! A co ! ;) Quote
Florentynka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jasza napisał(a):Andzike, Ty masz wszystko fioletowe ! ;-) W tym jeden bucik... Quote
malagos Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jasza napisał(a):Andzike, Ty masz wszystko fioletowe ! ;-) ale nosek jeszcze nie? :diabloti: Quote
Andzike Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 malagos napisał(a):ale nosek jeszcze nie? :diabloti: Jeszcze nie ;) Apropos ;) Malagos nie planujesz jakiejś tegorocznej edycji grilla? Przeczytałam na którymś wątku plan poprzedniej i jakoś tak mi ślinka pociekła ;) Quote
Andzike Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Wydrukowałam kilka plakatów i ruszam na podbój miasta ;) Warszawo - oplakatuj się Neską! :) http://imageshack.us/photo/my-images/23/neskaplakat.jpg/ Dzika_Figa - bardzo, bardzo dziękuję!!! :) Neska znalazła się dziś na stronie zaprzyjaźnionej Fundacji - stamtąd znaleźli dom Biszkopt i Gacula... Może i Neska znajdzie :) Quote
Juldan Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jakbyśmy mieszkali w W-wie to ruszylibyśmy na miasto z plakatami w dłoni... ale niestety, możemy trzymać tylko kciuki, za szybkie wyfrunięcie osiołka z narożnika:) Quote
Florentynka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Andzike, może zróbcie spółę z Kociąbandą - też ma plakaciki do rozwieszenia ( z Norą), możecie się wymienić ;) Quote
Jasza Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Przepraszam, że nie zaglądałam.:oops::oops: Zrobię Nesce jeszcze cafe z nowymi zdjęciami. Przepraszam, że jestem upierdliwa, ale na plakacie jest w spawie zamiast w sprawie... Quote
Recommended Posts