Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Andzike']czy ktoś ma do oddania fioletowego balerinka rozmiar 34? Został mi tylko prawy...:cool3:[/QUOTE]
Balerinka nie mam. Ale za to od wczoraj dysponuje lewym nowiutkim białym adidasem (prawy był podobno smaczniejszy :angryy: ;) )

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florentynka']Czyli mamy szkodnika na skalę narożnika. ;)[/QUOTE]

Wypluj te słowa. Z niepokojem wracam do domu, zastanawiając się czy narożnik jeszcze jest cały:roll:

Posted

Szkoda, ze nie spotkałam Ciebie, Andzike, i Madalleny na Polach w niedzielę, ale już musiałam o godz. 13 wyjechac, by PKS-em wrócic do siebie na wieś.... :roll:

Posted

[quote name='malagos']Szkoda, ze nie spotkałam Ciebie, Andzike, i Madalleny na Polach w niedzielę, ale już musiałam o godz. 13 wyjechac, by PKS-em wrócic do siebie na wieś.... :roll:[/QUOTE]

Szkoda, bo szukałyśmy Cię z Madalleną :(
Ja byłam dopiero przez 15 na Polach, ale cała ta wyprawa nie miała sensu :(

Posted

Andzike przepraszam za OT.
Szukamy bibelotów na loterie fantowe na rzecz Przytuliska. Może coś znajdziecie co na bazarkach nie pójdzie, a na loterii może znaleźć chętnych :)
Link w podpisie

Posted

Czy ktoś (nie ukrywam, że mam pewne typy :hmmmm: ) mógłby zrobić Nesce plakat do rozwieszania na słupach itp ?
Sięgam do rozwiązań ostatecznych:evil_lol:

Posted

Andzike napisał(a):
Czy ktoś (nie ukrywam, że mam pewne typy :hmmmm: ) mógłby zrobić Nesce plakat do rozwieszania na słupach itp ?
Sięgam do rozwiązań ostatecznych:evil_lol:

Hmm dowiem się, czy mógłby i dam Ci znać ;)

Posted

Mogę wydrukować pare szt, ale tylko czarno-białe
Tekst skócony z ogłoszeń i jedno duże zdjęcie - format A4 - propozycję podeślę Ci jutro :)

Ale na pewno ktoś to może bardziej profesjonalnie zrobić :)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Hmm dowiem się, czy mógłby i dam Ci znać ;)

Proszę co za szybka reakcja ;) Już myślałam, że będę musiała szturchać ;)
Dzięki :)

[quote name='Igam']Mogę wydrukować pare szt, ale tylko czarno-białe
Tekst skócony z ogłoszeń i jedno duże zdjęcie - format A4 - propozycję podeślę Ci jutro :)

Ale na pewno ktoś to może bardziej profesjonalnie zrobić :)

Igam, dzięki ! :)
Z wydrukowaniem nie ma problemu :)

Posted

Nieliczne zdjęcie barłożące się - Neska nie śpi z nami w łożku - jako jedyny tymczasowicz, ale jak tylko idę się rano umyć to po powrocie z łazienki zastaję taki obrazek... ;)

Posted

Sama ze sobą podzielę się przemyśleniem, że Neska ma najpiękniejsze pies opuszki jakie kiedykolwiek widziałam - w ciapki :) Ale tylko tylnych łap :)

Postaram się zrobić wyraźniejsze zdjęcie, ale tak czy siak jej opuszki są piękne :)

PS. To nie jest zdarta czy pokiereszowana skóra - jest mocna i tej samej grubości jak czarna część - taka uroda Neski :)

Posted

śliczne zdjęcie szczęśliwych psiaków wylegujących się w łózko :)

a poduszeczki Neski - jak u prosiaczka kolorowe :) ale za to bardzo słodkie :)

Posted

malagos napisał(a):
ale nosek jeszcze nie? :diabloti:

Jeszcze nie ;)
Apropos ;) Malagos nie planujesz jakiejś tegorocznej edycji grilla? Przeczytałam na którymś wątku plan poprzedniej i jakoś tak mi ślinka pociekła ;)

Posted

Jakbyśmy mieszkali w W-wie to ruszylibyśmy na miasto z plakatami w dłoni...
ale niestety, możemy trzymać tylko kciuki, za szybkie wyfrunięcie osiołka z narożnika:)

Posted

Przepraszam, że nie zaglądałam.:oops::oops:
Zrobię Nesce jeszcze cafe z nowymi zdjęciami.

Przepraszam, że jestem upierdliwa, ale na plakacie jest w spawie zamiast w sprawie...