Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedziemy dalej z kopiowaniem od Nelki ;)

Było tak zimno, że nawet Czaputek musiał się ubierać ;)

Czaputkowa próbowała wyczesac Nesce podszerstek, ale on się chyba sam mnoży... Poza tym z Neski jest taka chudzina, że czesanie ją "boli" :(

Posted

Z Neską i tak jest już lepiej, ale nadal można się na niej uczyć anatomii :(
Chudzinka niesamowita ... Z tego powodu Czaputkowa nie mogła jej porządnie wytrymować i wyfurminatorować (??? ;) ) bo jeżdziła bo samych neskowych kościach ;)
Fajna suczyna z tej Neski, mówię Wam. Dobrze jej zrobił ten wyjazd, bo poznała nowych ludzi i przestała się bać;)
Domek byl głównie otwarty, ale rano jak chciała wyjść to stawała przy drzwiach i czekała, aż jej ktoś otworzy, żeby mogła wyjść do ogródka.
Niespecjalnie chętnie przychodzila na zawołanie (w końcu tyle ciekawych rzeczy było:cool3:), ale cały czas się pilnowała ;) TZ musiał uszczelnić płotek, bo Neska znalazła sobie dziurę i zwiedzała podwórko - łacznie z odwiedzinami obornika... :roll:

Aha. Ma zapędy na szkodnika ;)

Posted

[quote name='giselle4']zamowiłam -50 ogłoszen na bazarku...nie dalam rady nic zrobic...sorry[/QUOTE]

Super, wielkie dzięki, Gdzie mam podesłać zdjęcia? Chciałabym, że w nowych ogłoszeniach były zdjęcia szczęsliwej Neski z wypadu do aikowo i z nad morza - pogrzebie zaraz w tych, które zrobiłam dziś na działce, może też się coś znajdzie :)

Posted

Neska na dzialkowym spacerze ;)

Neska wzięła udział w zawodach "skok przez jamnika"

Sonka w pogoni za Neską ;)

I nadal pogoń ;)

Z pewną taką nieśmiałoscią przypatrywała się Nesce przeskakującej przez rów, ale sama się nie odważyła ;)

Buzi buzi :)

Posted

Babcia tłumaczy Sonce, że grzeczne suczki nie tarzają się w końskiej kupie. Sonia przyjęła to do wiadomości ;)

Mocno pokręcone psy ;)

Sonka z oburzeniem patrzyła na wodne ludki...

Buzi buzi

Spacerowe stadko :D

Prawdziwej natury nie da się ukryć ;)

Posted

[quote name='Florentynka']Biedna Zuza tylko na jednej fotce wlecze się w ogonie... ja protestuję przeciw macoszemu traktowaniu Zuzy! A reszta towarzystwa przeszczęśliwa, miło popatrzeć![/QUOTE]

Zuzka jako jedyna NIE BYŁA zadowolona ze spaceru ;)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']a jest jakaś szansa, że ją Sonia rozrusza?[/QUOTE]

jakaś tam jest... Ale Sonka to kawał cholery, bo potrafi wyskoczyć do Zuzki z zębami - biedna Zuza nie wie co wtedy robić :(

Bohaterka wątku przywdziała gustowną chusteczkę "SZUKAM DOMU" i jedzie na urodzinowego grilla. Będzie sporo osób, których nie znam (i które nie mają jeszcze ode mnie psa, hihi;) ), więc a nu(ó)ż widelec... ;)