Andzike Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jedziemy dalej z kopiowaniem od Nelki ;) Było tak zimno, że nawet Czaputek musiał się ubierać ;) Czaputkowa próbowała wyczesac Nesce podszerstek, ale on się chyba sam mnoży... Poza tym z Neski jest taka chudzina, że czesanie ją "boli" :( Quote
Andzike Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 :) Tak było ciepło na plaży... ;) Warto było pojechać :) THE END :) Quote
Jasza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 ZDJĘCIA PRZEPIĘKNE!!!! Ale na tym, widać niestety jaka jeszcze Neska jest chudziutka, a śpi słodko, z głową opartą na łapce...ech.... http://imageshack.us/photo/my-images/696/mg632354.jpg/ Quote
Igam Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dokładnie :) zdjęcia super. Widać, że psiaki przeszczęśliwe. Quote
Andzike Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Z Neską i tak jest już lepiej, ale nadal można się na niej uczyć anatomii :( Chudzinka niesamowita ... Z tego powodu Czaputkowa nie mogła jej porządnie wytrymować i wyfurminatorować (??? ;) ) bo jeżdziła bo samych neskowych kościach ;) Fajna suczyna z tej Neski, mówię Wam. Dobrze jej zrobił ten wyjazd, bo poznała nowych ludzi i przestała się bać;) Domek byl głównie otwarty, ale rano jak chciała wyjść to stawała przy drzwiach i czekała, aż jej ktoś otworzy, żeby mogła wyjść do ogródka. Niespecjalnie chętnie przychodzila na zawołanie (w końcu tyle ciekawych rzeczy było:cool3:), ale cały czas się pilnowała ;) TZ musiał uszczelnić płotek, bo Neska znalazła sobie dziurę i zwiedzała podwórko - łacznie z odwiedzinami obornika... :roll: Aha. Ma zapędy na szkodnika ;) Quote
giselle4 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 zamowiłam -50 ogłoszen na bazarku...nie dalam rady nic zrobic...sorry Quote
Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='giselle4']zamowiłam -50 ogłoszen na bazarku...nie dalam rady nic zrobic...sorry[/QUOTE] Super, wielkie dzięki, Gdzie mam podesłać zdjęcia? Chciałabym, że w nowych ogłoszeniach były zdjęcia szczęsliwej Neski z wypadu do aikowo i z nad morza - pogrzebie zaraz w tych, które zrobiłam dziś na działce, może też się coś znajdzie :) Quote
Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Neska na dzialkowym spacerze ;) Neska wzięła udział w zawodach "skok przez jamnika" Sonka w pogoni za Neską ;) I nadal pogoń ;) Z pewną taką nieśmiałoscią przypatrywała się Nesce przeskakującej przez rów, ale sama się nie odważyła ;) Buzi buzi :) Quote
Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Babcia tłumaczy Sonce, że grzeczne suczki nie tarzają się w końskiej kupie. Sonia przyjęła to do wiadomości ;) Mocno pokręcone psy ;) Sonka z oburzeniem patrzyła na wodne ludki... Buzi buzi Spacerowe stadko :D Prawdziwej natury nie da się ukryć ;) Quote
Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dzikie psy... Pieski oczywiście padły ;) Ja i moja noga też... ;) Quote
giselle4 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Fotki prosze podeslij na maila kajeczka@onet.eu Quote
Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='giselle4']Fotki prosze podeslij na maila kajeczka@onet.eu Wysłane :) Quote
Florentynka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Biedna Zuza tylko na jednej fotce wlecze się w ogonie... ja protestuję przeciw macoszemu traktowaniu Zuzy! A reszta towarzystwa przeszczęśliwa, miło popatrzeć! Quote
Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Florentynka']Biedna Zuza tylko na jednej fotce wlecze się w ogonie... ja protestuję przeciw macoszemu traktowaniu Zuzy! A reszta towarzystwa przeszczęśliwa, miło popatrzeć![/QUOTE] Zuzka jako jedyna NIE BYŁA zadowolona ze spaceru ;) Quote
Dzika_Figa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Andzike']Zuzka jako jedyna NIE BYŁA zadowolona ze spaceru ;)[/QUOTE] a jest jakaś szansa, że ją Sonia rozrusza? Quote
Andzike Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Dzika_Figa']a jest jakaś szansa, że ją Sonia rozrusza?[/QUOTE] jakaś tam jest... Ale Sonka to kawał cholery, bo potrafi wyskoczyć do Zuzki z zębami - biedna Zuza nie wie co wtedy robić :( Bohaterka wątku przywdziała gustowną chusteczkę "SZUKAM DOMU" i jedzie na urodzinowego grilla. Będzie sporo osób, których nie znam (i które nie mają jeszcze ode mnie psa, hihi;) ), więc a nu(ó)ż widelec... ;) Quote
cavani Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Też bym chciała taką chusteczkę! Możesz mi zdradzić skąd masz swoją? Quote
Recommended Posts