justin Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Gdzie ty sie psino chowasz ciagle? Do góry.... Quote
supergoga Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 KOksio nie poszedł wczoraj na spacerek, nie daliśmy rady. Został wymiziany przez cioteczke. Wygląda o niebo lepiej bez tych dredów, to naprawde piękny pies. Tylko kapiel i szczotka - i istne cudo. Quote
supergoga Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Ja wiem, że po strzyęzeniu Koks nie wygląda ponkowato, jak kudłacz - ale niech Was to nie zwiedzie. Będzie kudłaty, jak odrośnie i pomyślcie, jak on sie teraz w te upałty czuje, a jak by się czuł pod toną dredów do samej skóry. Tylko - nikomu się nie podoba? Nikt nie chce Koksa - miłego psiaka przytulastego. Quote
bigos Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A to już przemiana w Koksa - po strzyżeniu. Może nie wygląda jeszcze jak mister, ale to będzie piekny pies. KOmu psiaka - kudłacza. Quote
Maupa4 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Nikt nie chce pieska z reklamy Media Markt ??? Quote
oktawia6 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 basiaap napisał(a):A o co chodzi z tym psem nie dla idiotów?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak w reklamie Media MArtk - nie dla idiotów -0 :diabloti: super reklama-dobre Dorothy - dobre :evil_lol: -casting trzeba by zrobić Quote
supergoga Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 KOks - super pies nie dla idiotów, czeka i prosi o domek. Quote
justin Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Koks czeka...domku nie daj mu tam tak czekac długo.... Quote
basiaap Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 A tak pięęęęęknie żeśmy Koksa ostrzygli:razz: Żeby się prezentował jak należy:evil_lol: No, proszę docenić Koksa... i zabrać do domku.... Quote
supergoga Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Ja wiem, że jako długowłosy kudłacz wyglądał może bardziej imponująco, ale za to jak teraz sie czuje. Wyobraźcie sobie zadredowanego psa w te piekielne upały. Teraz jego skóra oddycha swobodnie. Tylko serce nie ma tej swobody, nadal marzy o domu i tęskni za własnym panem. Dlaczego nikt nie chce pokochac Koksa. Quote
basiaap Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Koksik ciagle tkwi w schronisku:-( Taki mały, fajny piesek... Troszkę mi przypomina z zachowania mojego Fuksika i z dnia na dzień jest mi go coraz bardziej szkoda.... Quote
justin Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Koksik pies po renowacji z pieknym psim jestestwem pod obcięta sierścią czeka na kogos kogo chche uszczęśliwić.... Quote
supergoga Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Nikomu Koksik nie wpadł w oko, naprawde nikomu :placz: Quote
PaulinaT Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ciotki nie ryczeć mi tu, od ryczenia to ja jestem... :placz: (rany co za płaczliwy wątek się zrobił :shake:) Quote
justin Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Koksik pies jak marzenie wraca na góre. Bo domki to sa jakies gapowate i prawdziwe cudy omijają! Quote
Recommended Posts