PaulinaT Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Koksik czeka i czeka a ciotki szukają i szukają i... NIC. Ja nie rozumiem jak można nie chcieć Koksika... :shake: Quote
basiaap Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Naprawdę się cieszę, że skończył się wreszcie okres wakacyjny. Bo przez te dwa miesiace z adopcjami nie było dobrze. Liczymy na to, że wkrótce sie cos ruszy... takze dla Koksika. Quote
basiaap Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jest piękny, futerko fajnie mu odrosło. Ale domku jak nie ma, tak nie ma:shake: W ogóle zastój jakiś mamy fatalny w adopcjach - takiego okresu to po prostu jeszcze chyba nie było:shake: Quote
xxxx52 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 w wiezieniu,uciekaj przed zima i plucha do domku,nie mozesz miec mokre futerko :-( Jezeli do listopada sie domek dla Ciebie nie znajdzie to..........:razz: Quote
PaulinaT Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Do listopada?? 10x się znajdzie! jestem pewna ;) Quote
justin Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 PaulinaT napisał(a):Do listopada?? 10x się znajdzie! jestem pewna ;) no inaczej byc nie może:mad: Quote
oktawia6 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 a czy Koksik jest na Allegro?:hmmmm: bo jeśłi nie to trzeba go wystawić Quote
basiaap Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 xxxx52 napisał(a):w wiezieniu,uciekaj przed zima i plucha do domku,nie mozesz miec mokre futerko :-( Jezeli do listopada sie domek dla Ciebie nie znajdzie to..........:razz: To?????????? Quote
basiaap Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 oktawia6 napisał(a):a czy Koksik jest na Allegro?:hmmmm: bo jeśłi nie to trzeba go wystawić Oczywiscie że jest. I na kilku innych portalach też. Quote
xxxx52 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 to bede bardzo.................................smutna,ze musisz siedziec w zimnej budzie,a nie na kolankach ,albo na kanapce!Szkoda mnie Ciebie tak jak innych biedakow,Twoich kumpli:-( No ale ,................!:razz: Quote
basiaap Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Hm... myślę że Koks kanapę na zimę będzie miał. Ciotka Gośka działa. Quote
PaulinaT Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 basiaap napisał(a):Hm... myślę że Koks kanapę na zimę będzie miał. Ciotka Gośka działa. Oooohoho! To trzymam kciuki za Koksa kudłacza! Quote
supergoga Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Dziś Koksik miał spacerek - ciagnął przed siebie jak czołg. Jest cudownym psiakiem, cieszył się że wyszedł. A jak za płotem zobaczył dużego onka - pokazał, że tchórzem nie jest - warczał jak lew. Cud psiak szuka domku. Jutro fotki ze spacerku Quote
oktawia6 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 to czekamy na zdjęcia jutro:multi: Koksiku kiedy dom znajdziesz:-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no prosze Koksiku, czego to ja się dowiaduję:cool3: Quote
oktawia6 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 może warto zmienić tytuł na bardziej konkretny? Quote
Recommended Posts