Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edula został dziś wyciachany, czuje się dobrze, ale jako choruszek wykorzystał sytuację i wpakował się do łóżka ;)
jak się jest chorym, to się leży w łóżku, prawda? :D

Posted

Na nas i Edzia przyszły ciężkie dni :) :)
Ktoś doniósł Prezesowi, że Edi jest w naszych rękach, a wiadomo, że jak Dogomaniacy dopadną kogoś to już nie oddadzą byle komu.:mad:
Prezes upomniał się o Edzia.
Za TVN 24:
Jarosław Kaczyński podczas środowego "Marszu pamięci" pod Pałacem Prezydenckim wzywał do ujawnienia prawdy o Smoleńsku i podkreślał, że Polacy mają prawo do godności. Z ust prezesa PiS wydobył się jednak jeszcze jeden, bardziej tajemniczy, apel. "Edka trzeba uwolnić" - nawoływał Kaczyński. Wtórował mu gromko zgromadzony pod Pałacem tłum.(-)
"Nie wiemy gdzie jest, będziemy się o to pytać, będziemy się domagać, by został zwolniony, ale takie wydarzenia nie mają prawa mieć miejsca w wolnej Polsce" - mówił Kaczyński a zgromadzony pod Pałacem Prezydenckim tłum zaczął skandować: "Uwolnić Edka!". - "Tak, Edka trzeba uwolnić" - przyznał prezes PiS.

Gosiu schowaj Ediego. Nie oddamy go!

Posted

[quote name='kmk']Na nas i Edzia przyszły ciężkie dni :) :)
Ktoś doniósł Prezesowi, że Edi jest w naszych rękach, a wiadomo, że jak Dogomaniacy dopadną kogoś to już nie oddadzą byle komu.:mad:
Prezes upomniał się o Edzia.
Za TVN 24:
Jarosław Kaczyński podczas środowego "Marszu pamięci" pod Pałacem Prezydenckim wzywał do ujawnienia prawdy o Smoleńsku i podkreślał, że Polacy mają prawo do godności. Z ust prezesa PiS wydobył się jednak jeszcze jeden, bardziej tajemniczy, apel. "Edka trzeba uwolnić" - nawoływał Kaczyński. Wtórował mu gromko zgromadzony pod Pałacem tłum.(-)
"Nie wiemy gdzie jest, będziemy się o to pytać, będziemy się domagać, by został zwolniony, ale takie wydarzenia nie mają prawa mieć miejsca w wolnej Polsce" - mówił Kaczyński a zgromadzony pod Pałacem Prezydenckim tłum zaczął skandować: "Uwolnić Edka!". - "Tak, Edka trzeba uwolnić" - przyznał prezes PiS.

Gosiu schowaj Ediego. Nie oddamy go!

nie oddamy EDKA :-)

Posted

supergoga napisał(a):
Niech biegusiem do domku się pakuje, mamy 2 nowe młodziutkie psiaki, mix jamnika szorstkiego i beagla. Normalnie właśnie idę się wieszać.

skąd znowu? :(

Posted

muszę nosić paskudny kołnierz

jestem najkochańszym pieskiem na świecie, dlatego pozwalają mi spać w łóżku :)

moja TPańcia mówi, że jestem śliczny, choć czasami wyglądam jak mały gremlin :loveu: