supergoga Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [FONT=Arial]Ayu ma około 6 lat – trafiła niedawno do przytuliska w Buku i pod naszą opiekę. Przybłąkała się do kogoś, kto nie mógł jej zatrzymać.[/FONT] [FONT=Arial]Jest przyjacielska, ale na razie troszkę nieufna jeszcze – nie wie, co się z nią dzieje. [/FONT] [FONT=Arial]Prawdopodobnie mieszkała w mieszkaniu, taka domowa sunia – i nagle w jej życiu pojawiła się buda, kojec i sporo innych psich towarzyszy niedoli. Dlatego Ayu nie czuje się pewnie.[/FONT] [FONT=Arial]Potrzebuje domu, aby wróciły tylko dobre wspomnienia.[/FONT] Quote
What May NN Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 biedactwo... a jest taka śliczna !!! Quote
snuszak Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ma bardzo bystre oczy, a jakiej jest wielkości bo tu wydaje się nie mała, taki średniak Quote
snuszak Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 wysłałam propozycję Ayu do jednej osoby zainteresowanej adopcją Kruksa, który ma już dom Quote
supergoga Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Nie jest średnia. Poprosze Pawła żeby ją zważył i powiedział dokąd w kłębie sięga. Kasiu - dzięki. Quote
What May NN Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 snuszkak napisał(a):wysłałam propozycję Ayu do jednej osoby zainteresowanej adopcją Kruksa, który ma już dom trzymam kciuki :-) Quote
supergoga Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 U suni wielka cisza wszechogarniająca. To wstawie foteczkę - smuteczkę Quote
Marylin Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Nie wierzę... 6 lat ktoś patrzył w te psie-wierne, przepiękne oczy, głaskał, karmił i.... bez litości wyrzucił z domu, z życia, z serca... Ja tego NIGDY nie zrozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lepiej nie powiem czego temu człowiekowi życzę! Nawet się tych myśli nie wstydzę... Quote
supergoga Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 I taka cisza u Ayu, tak smutno. Quote
snuszak Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 sunia ma niesamowite zdjęcia, piękny pyszczek, mam nadzieję że domek dla niej to kwestia czasu i to krótkiego Quote
supergoga Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 A ja taka optymistka nie jestem. Znów mam dni na pesymizm skrajny. Quote
supergoga Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Ayu zupełnie zapomniana sunia czeka na dom! Quote
Marylin Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Zima a taka kanapowa, śliczna malizna siedzi w klatce na dworze :-( Hoooop do góry ślicznotko! Quote
supergoga Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ayu na pewno marznie, ma krótki włos a mrozy idą i mimo, że słoma jest w budach - to nie miejsce dla takiego psiaka. A zapytań zero. Quote
supergoga Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 I tak jak przypuszczałam, Ayu nadal w schronie, nawet na wątku prawie nikogo nie ma. I ani jednego pytania o sunię nie było. Porażka. A takie mrozy!!!! Co ona zrobiła żeby mieć taki los. Quote
supergoga Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Taka piekna jest Ayu, a tu prawie nikogo nie ma. Zimno jej, marznie maleńka. Czy to że Ayu ma juz kilka lat sprawia, że nikt jej nie chce wybawic od schroniskowych kojców. Ona na kanapie powinna grzać doopinkę. Quote
supergoga Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Ayu tez potrzebuje tuymczasu na wyciszenie i nabranie pewności. Inaczej marnie widzę. Śliczna jest, mała - ale i nie szczeniak i nie pakuje się od razu na kolana. Quote
DZIEJU2000 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Gosiu to czysta moja iwusia !!! To spojrzenie ludzie adoptujcie ją !!!-a p e l u j e Quote
supergoga Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Cudna i nieduża, a sami zobaczcie, tyle czasu na dogo a dopiero jedna strona. Nawet tutaj nie ma fanów, a co dopiero o domku myśleć. Quote
majowa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 dziwne bo byłaby idealna dla miłośników psów niedużych i do tego bardziej domowo-mieszkaniowa Quote
Recommended Posts