czikot Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ja tez dostałam dzis potwierdzenie jednak sie rozczarowalam :-( wystawa opłacona była w terminie 1 -55 zł a tu na potwierdzeniu wplata nalezna 70 zł i brak numerka :-( musza miec bałagan w tym Zabrzu ... Pozdrawiam Quote
Musiałek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 No ja też zapłaciłam w I terminie i jeszcze nie mam potwierdzenia :shake: Quote
melinda:-) Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 cockermankaWystawa zabrzańska zawsze jest na dworze. a too ci ;) ja dopiero zaczynam jezdzi na wystawy to bedzie moja 3 wystawa ale myslam ze bedzie na halii-przeciez u nas tak pada co dziennie ze szkoda słów...no ale coz damy rade...;) Quote
Elitesse Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 ja mam nadzeje ze do wystawy pogoda sie poprawi :thumbs: Quote
eria Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Nie wiem jak tam Wrocław i Poznań, ale w Rudzie Śląskiej i w Zabrzu ostatnio ciągle słoneczko świeci-tylko wczoraj popadało a dzis znowu ładnie ;) też liczę że 15.10 będzie fajnie :lol: Quote
anovi Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Elitesse']planu sedziowania jeszcze chyba nie ma do tez nie moge go wypatrzec :roll: Elitesse, planu sędziowania faktycznie jeszcze nie ma, ale powinien się pojawić w niedługim terminie :p Na razie na stronce został umieszczony wykaz piesków. czikot jeśli na pewno zapłaciłaś w pierwszym terminie i masz na to potwierdzenie - proponuję zadzwonić do Odziału z prośbą o wyjaśnienie, ew. zabierz dowód wpłaty na wystawę i na pewno w sekretariacie zostanie to wyjaśnione. melinda - Zabrze zawsze jest na otwartym terenie - jak na razie na ogół dopisywała nam ładna pogoda :D Miejmy nadzieję, że aura i w tym roku nie zrobi nam psikusa i będzie ładna pogoda. Pogoda na dzień dzisiejszy - słonecznie :Cool!: Quote
Agnisia =) Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ja też się wybieram, ale bez psa. I tu mam pytanie. Jak to wygląda? Mogę tak poprostu sobie przyjechać i wejśc i patrzyć, czy trzeba jakieś miejsca rezerwować, czy w ogóle co? To moje pierwsza wystawa. Tzn w sumie to zerowa, bo bez piesa :) Quote
Mała_Tybetanka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Potwierdzenie otrzymałam wczoraj :lol: Agnisia co do wejścia na wystawę to wystarczy że opłacisz wstęp i gotowe :) wchodzisz...i podziwiasz.Pozdrawiam Quote
Pearl Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ja czekam z niecierliwościa na plan...moze zdołam sie wyspać po sobotnim i piątkowym Dortmundzie:lol: Quote
flashka-g Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 no ja juz takze jestem strzepkiem nerwow przez ten plan:roll: Quote
zpr Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 flashka-g napisał(a):no ja juz takze jestem strzepkiem nerwow przez ten plan:roll: A ty nie masz innych zmartwień? :cool3: Quote
zpr Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Czy ktoś z Wrocławia lub z okolic Brzegu jedzie do Zabrza i ma wolne 1 miejsce dla 1 osoby z grzecznym psem? :roll: Quote
Nugatowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 flashka-g napisał(a):no ja juz takze jestem strzepkiem nerwow przez ten plan:roll: Asieńko osiwiejesz :-o Quote
Musiałek Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 nie denerwujcie się :)) na pewno w tym tygodniu będzie :)))) Quote
flashka-g Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Nugatowa napisał(a):Asieńko osiwiejesz :-o Bo u mnie jeden mały problem powoduje inne i tak krąg sie zamyka;) :roll: Quote
zpr Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Czy ktoś z Wrocławia lub z okolic Brzegu jedzie do Zabrza i ma wolne 1 miejsce dla 1 osoby z grzecznym psem? Quote
nathaniel Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Agnisia =) To będzie także "moja pierwsza wystawa" , ale miejsc rezerwowac nie trzeba, przy wejściu płaci się za bilecik i tyle ;) Quote
Agnisia =) Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Aha, rozumiem, to się cieszę :) Wobec tego do zobaczenia w Zabrzu :) Quote
melinda:-) Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 mam małe pytanko bo niegdy niebyłam na wystawie w zabrzu powiedzcie mi jak jest z wjazdem na teren wystawy(czy jst to wogole mozliwe)?? Quote
cockermanka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 melinda:-) - zawsze było możliwe - kosztowała ta przyjemność 40 zł... Quote
Diamant Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Czy jest ktoś na fo ze związku z Zabrza?? Jeśli tak poprosiłabym o info na PW - mam pytanie dotyczące tejże wystawy :) Pozdrawiam. Quote
melinda:-) Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 aaaaa:razz: to moze nie bede wjezdzac gdzies sie zaparkuje-bo po co sobie koszty robic:razz: a pieniazki uciekaja wiec niema co....;) Quote
Recommended Posts