Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez dostałam dzis potwierdzenie jednak sie rozczarowalam :-(
wystawa opłacona była w terminie 1 -55 zł a tu na potwierdzeniu wplata nalezna 70 zł i brak numerka :-( musza miec bałagan w tym Zabrzu ...
Pozdrawiam

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermankaWystawa zabrzańska zawsze jest na dworze.

a too ci ;) ja dopiero zaczynam jezdzi na wystawy to bedzie moja 3 wystawa ale myslam ze bedzie na halii-przeciez u nas tak pada co dziennie ze szkoda słów...no ale coz damy rade...;)

Posted

Nie wiem jak tam Wrocław i Poznań, ale w Rudzie Śląskiej i w Zabrzu ostatnio ciągle słoneczko świeci-tylko wczoraj popadało a dzis znowu ładnie ;) też liczę że 15.10 będzie fajnie :lol:

Posted

[quote name='Elitesse']planu sedziowania jeszcze chyba nie ma do tez nie moge go wypatrzec :roll:
Elitesse, planu sędziowania faktycznie jeszcze nie ma, ale powinien się pojawić w niedługim terminie :p Na razie na stronce został umieszczony wykaz piesków.

czikot jeśli na pewno zapłaciłaś w pierwszym terminie i masz na to potwierdzenie - proponuję zadzwonić do Odziału z prośbą o wyjaśnienie, ew. zabierz dowód wpłaty na wystawę i na pewno w sekretariacie zostanie to wyjaśnione.

melinda - Zabrze zawsze jest na otwartym terenie - jak na razie na ogół dopisywała nam ładna pogoda :D Miejmy nadzieję, że aura i w tym roku nie zrobi nam psikusa i będzie ładna pogoda.
Pogoda na dzień dzisiejszy - słonecznie :Cool!:

Posted

Ja też się wybieram, ale bez psa. I tu mam pytanie. Jak to wygląda? Mogę tak poprostu sobie przyjechać i wejśc i patrzyć, czy trzeba jakieś miejsca rezerwować, czy w ogóle co? To moje pierwsza wystawa. Tzn w sumie to zerowa, bo bez piesa :)