eria Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 a jamniola już nie trza podpisywać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gonia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Jak to nie trza podpisywać jamniora?!Toż, to szczoteczka do zamiatania małych powierzchni:evil_lol: Quote
sabra Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Mam prośbę do kogoś,kto posiada katalog z Zabrza,żeby napisał jakie były zgłoszone owczarki podhalańskie i kto oceniał.A może ktoś zna wyniki? Quote
zaba14 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Gonia napisał(a):Jak to nie trza podpisywać jamniora?!Toż, to szczoteczka do zamiatania małych powierzchni:evil_lol: Gonia ten jamniczek to kroliczy czy miniaturka? hm.. :cool3: bardzo sympatyczny psiak z niego :loveu: Quote
Magdalena1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 podaję stawkę ;) owczarek podhalański sędzia Bożena Czempas psy klasa mł WALIGÓRA Spiska Warta WYRWIDĄB Spiska Warta klasa otw RADY Spiska Warta RUBEUS Spiska Warta RUM z Wierchu Rolowego RUMCAJS Spiska Warta suki klasa szcz ŚWITEZIANKA-GORZAŁKA Filos klasa mł SPINKA z Zadymy TEMIDA z Beskidzkiej Oazy klasa pośr GRAŃ z Siwej Polany klasa otw BYSTRA z Furtkowej Bacówki DOLINA z Dorzecza Regi HAJNÓWKA BUKSA Filos klasa ch RUSAŁKA Spiska Warta to by było na tyle, wyników nie znam,ale mam nadzieje,że stawka wystarczy ;) Quote
anovi Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 eria napisał(a):No tak się zastanawiałam czy to Maleństwo czy nie :evil_lol: robiłam tą fotkę jak maleństwo witało się z dogami niemieckimi a jego pani powiedziała , że on się peszy jak jakiś duży pies chce się z nim bawić (bo on to jest malutki:bigcool: ) bo On jest jeszcze malutki :D to dziecinka jeszcze :loveu: przynajmniej tak wygląda :) Quote
zpr Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :roll: :cool3: Czy ma ktos fotę z BOG VI? :cool3: :roll: Quote
asiunia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Lok.1.Zw,Mł BoB A-orion Duma Kawiora O.Chuck Cordis M.Centuria Sawan Quote
Neiven Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 czy moge proscic o nazwe psa seter irlandzki pies klasa mlodziezy najprawdopodobniej nr startowy to 1075 Quote
tunio Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 eria napisał(a):, że on się peszy jak jakiś duży pies chce się z nim bawić (bo on to jest malutki:bigcool: ) Bo on sie faktycznie wowczas peszy i nie wie co ze soba zrobic :lol: Zas gdy obie panny staly sie wedle niego nieco zbyt nachalne to sie po prostu za mnie schowal z mina "Ratuj" :lol: BTW.A za fotografie dziekujemy :cool1: Trzeba bylo podejsc,bo ja naprawde nie gryze...:cool1: Wprawdzie za Zadziornego i Bosa nie moge w tym wzgledzie reczyc,ale mysle,ze "jakby co" szloby im ten pomysl wyperswadowac...:lol: Quote
Bejka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Hawana napisał(a):czy moge proscic o nazwe psa seter irlandzki pies klasa mlodziezy najprawdopodobniej nr startowy to 1075 To ZULUS Eclipse, o: Yesterday Hero Ferrymaster Jordan, m: LUTNIA Rude Ziółko Quote
Czarne Gwiazdy Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Tak na marginesie, to ludki z zabrza nie zdjęli jeszcze katalogu ze swojej www. Quote
eria Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 carragan napisał(a):Bo on sie faktycznie wowczas peszy i nie wie co ze soba zrobic :lol: Zas gdy obie panny staly sie wedle niego nieco zbyt nachalne to sie po prostu za mnie schowal z mina "Ratuj" :lol: BTW.A za fotografie dziekujemy :cool1: Trzeba bylo podejsc,bo ja naprawde nie gryze...:cool1: Wprawdzie za Zadziornego i Bosa nie moge w tym wzgledzie reczyc,ale mysle,ze "jakby co" szloby im ten pomysl wyperswadowac...:lol: ale ja też się peszę jak za dużo ludzi jest :evil_lol: dlatego się nie odzywałam, jak Cię te dożki obsiadły :evil_lol: następnym razem się ujawnię, bo już kilka razy Was na wystawach widywałam, następna na której będę będzie międzynarodówka w Katowicach :cool3: Quote
Neiven Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Bejka napisał(a):To ZULUS Eclipse, o: Yesterday Hero Ferrymaster Jordan, m: LUTNIA Rude Ziółko chodzi mi o tego psa http://gallery.seterkowo.org/v/Shows/2006/Cac+Zabrze/Obraz1v.jpg.html to chyba nie ZULUS... Czarne Gwiazdy napisał(a):Tak na marginesie, to ludki z zabrza nie zdjęli jeszcze katalogu ze swojej www. czyba juz zdjeli... Quote
Bejka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Hawana']chodzi mi o tego psa http://gallery.seterkowo.org/v/Shows/2006/Cac+Zabrze/Obraz1v.jpg.html to chyba nie ZULUS... Kwestia ostatniej cyferki... To może być też 2, czyli 1072 Wtedy byłby to BESKID z Wyspy Mgieł o: PAT Harpol, m: CYKADA z Morka Stawów Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Hawana to nie jest Zulus, to jest BESKID z Wyspy Mgieł ;) Zulus jest tu: http://gallery.seterkowo.org/d/75719-4/Zabrze15_10_06+049.jpg :) Quote
Neiven Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Hawana to nie jest Zulus, to jest BESKID z Wyspy Mgieł ;) Zulus jest tu: http://gallery.seterkowo.org/d/75719-4/Zabrze15_10_06+049.jpg :) dzieki za dopowiedz :) Quote
beria Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Godelaine napisał(a):U nas Desti dostała złoto, CWC, NSwR i BOB.Największy minus? Toalety. Kto w nich był, wie o co chodzi. Z bólem serca stwierdzam, ze wolę już jednak zapłacić 1 zł, niż korzystać z TAKICH bezpłatnych. Brrr... :-o Desti ??? Czarny belg ??? Stałam chyba za wami w kolejce do tej ekstremalnej toalety, jeśli byłaś tam z sunią :razz: Próbowałam ją pogłaskać ;) Quote
Godelaine Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Hehe... Pamiętam :) Taa... Nawet mój sucz był zdegustowany zapachami. Kibelków wszelakich mała zwiedziła już sporo (czasem nie mam jej z kim zostawić). Ten ewidentnie nie przypadł jej do gustu :D Quote
Czarne Gwiazdy Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 czyba juz zdjeli...To sprawdź jeszcze z dwa razy... Quote
Recommended Posts