Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam prośbę do kogoś,kto posiada katalog z Zabrza,żeby napisał jakie były zgłoszone owczarki podhalańskie i kto oceniał.A może ktoś zna wyniki?

Posted

Gonia napisał(a):
Jak to nie trza podpisywać jamniora?!Toż, to szczoteczka do zamiatania małych powierzchni:evil_lol:

Gonia ten jamniczek to kroliczy czy miniaturka? hm.. :cool3: bardzo sympatyczny psiak z niego :loveu:

Posted

podaję stawkę ;)
owczarek podhalański
sędzia Bożena Czempas

psy

klasa mł
WALIGÓRA Spiska Warta
WYRWIDĄB Spiska Warta

klasa otw
RADY Spiska Warta
RUBEUS Spiska Warta
RUM z Wierchu Rolowego
RUMCAJS Spiska Warta

suki

klasa szcz
ŚWITEZIANKA-GORZAŁKA Filos

klasa mł
SPINKA z Zadymy
TEMIDA z Beskidzkiej Oazy

klasa pośr
GRAŃ z Siwej Polany

klasa otw
BYSTRA z Furtkowej Bacówki
DOLINA z Dorzecza Regi
HAJNÓWKA BUKSA Filos

klasa ch
RUSAŁKA Spiska Warta

to by było na tyle, wyników nie znam,ale mam nadzieje,że stawka wystarczy ;)

Posted

eria napisał(a):
No tak się zastanawiałam czy to Maleństwo czy nie :evil_lol: robiłam tą fotkę jak maleństwo witało się z dogami niemieckimi a jego pani powiedziała , że on się peszy jak jakiś duży pies chce się z nim bawić (bo on to jest malutki:bigcool: )

bo On jest jeszcze malutki :D to dziecinka jeszcze :loveu: przynajmniej tak wygląda :)

Posted

eria napisał(a):
, że on się peszy jak jakiś duży pies chce się z nim bawić (bo on to jest malutki:bigcool: )

Bo on sie faktycznie wowczas peszy i nie wie co ze soba zrobic :lol: Zas gdy obie panny staly sie wedle niego nieco zbyt nachalne to sie po prostu za mnie schowal z mina "Ratuj" :lol:

BTW.A za fotografie dziekujemy :cool1: Trzeba bylo podejsc,bo ja naprawde nie gryze...:cool1: Wprawdzie za Zadziornego i Bosa nie moge w tym wzgledzie reczyc,ale mysle,ze "jakby co" szloby im ten pomysl wyperswadowac...:lol:

Posted

Hawana napisał(a):
czy moge proscic o nazwe psa seter irlandzki pies klasa mlodziezy najprawdopodobniej nr startowy to 1075

To ZULUS Eclipse, o: Yesterday Hero Ferrymaster Jordan, m: LUTNIA Rude Ziółko

Posted

carragan napisał(a):
Bo on sie faktycznie wowczas peszy i nie wie co ze soba zrobic :lol: Zas gdy obie panny staly sie wedle niego nieco zbyt nachalne to sie po prostu za mnie schowal z mina "Ratuj" :lol:

BTW.A za fotografie dziekujemy :cool1: Trzeba bylo podejsc,bo ja naprawde nie gryze...:cool1: Wprawdzie za Zadziornego i Bosa nie moge w tym wzgledzie reczyc,ale mysle,ze "jakby co" szloby im ten pomysl wyperswadowac...:lol:

ale ja też się peszę jak za dużo ludzi jest :evil_lol: dlatego się nie odzywałam, jak Cię te dożki obsiadły :evil_lol: następnym razem się ujawnię, bo już kilka razy Was na wystawach widywałam, następna na której będę będzie międzynarodówka w Katowicach :cool3:

Posted

Godelaine napisał(a):
U nas Desti dostała złoto, CWC, NSwR i BOB.Największy minus? Toalety. Kto w nich był, wie o co chodzi. Z bólem serca stwierdzam, ze wolę już jednak zapłacić 1 zł, niż korzystać z TAKICH bezpłatnych. Brrr... :-o

Desti ??? Czarny belg ??? Stałam chyba za wami w kolejce do tej ekstremalnej toalety, jeśli byłaś tam z sunią :razz: Próbowałam ją pogłaskać ;)

Posted

Hehe... Pamiętam :)
Taa... Nawet mój sucz był zdegustowany zapachami. Kibelków wszelakich mała zwiedziła już sporo (czasem nie mam jej z kim zostawić). Ten ewidentnie nie przypadł jej do gustu :D