gwiezdny-wyslannik Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Weteranki cudowne! :loveu: Gratulacje dla Wszystkich! Czy ma ktoś może zdjęcia z BISa? Lub chociaż wyniki? :) Quote
Basik Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Meggy napisał(a):Jak ktoś ma ochotę, to więcej fotek na www.zabrze.jpg.pl :) Czy jest jakis sposób, aby oglądać fotki jako pokaz slajdów, albo niech sie choć malutkie pokazują... Ja mam tylko popup i muszę kliknąć aby zobaczyc.... Quote
Basik Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Gratulacje dla Wszystkich zadowolonych! O "toaletach" już w zeszłym roku było głośno i bez efektu... Czy jakaś dobra dusza wklei fotkę z pudła 8 grupy? Proszę! Chcę siebie zoboaczyc... bom ja strasznie niefotogeniczna, ale może choć moja sucz wyszła ok... Quote
Basik Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 cockermanka napisał(a):Proszę bardzo ;-) Dzięki! Bardzo proszę na prv tylko ciut większe :loveu: Mogę? Quote
Gośka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Asiaczek napisał(a):I gratuluję Agnieszce za I miejsce z whippetką! Pani z pudlem - nie znam, ale tez mogę Jej pogratulować, prawda? Pzdr. Ja również gratuluję whipetkowi i sznaucerowi, a gratulacje oczywiście przyjmuję dla siebie i Forda ;) To był nasz weterański debiucik, na ringu sędzia na nas nakrzyczał że powinniśmy się zgłosić dl kl.ch bo Ford pomimo swoich lat (za 4 m-ce skończy 9 lat) prezentował się najlepiej :multi: Cieszy mnie to że dziadek ma jeszcze kondychę, ale jednak fryzurkę ma mocno weteranową:cool3: Tak wybiegaliśmy Naj.Weterana Tak się Fordzik prezentował Zdjęcia widzę że już są z weteranów, ja też mam kilka, ale są identycze więc wstawiam tylko jedno. Z drugim pudliszonem wywalczyliśmy BOS i BOB. Ch.Pl,RO ABLE WILLIAM Velvet Garden Zdjęcia mam jedynie pudli, poswstawiam na "pudlowy" topik, więc jak ktoś chce pooglądać pudliszony to zapraszam na tamtejszą galerię. Ogólnie wystawa udana, zimno było okrutnie, a toalety... z samego rana to jeszcze uszło, ale jak zajrzałam po południu to zrezygnowałam. Na parking udało mi się wjechać i rozpakować graty, ale zaszantażowałam pana parkingowego że jak mi odmówi to go myszy zeżrą :lol: :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 http://www.zabrze.jpg.pl/?257821,10845,268920 na najwyzszym podium jest kolezanka mojego Cekina:d musze powiedziec, ze jej mamusie widzialam... ale jednak mloda mi sie najbardziej podoba:) co do samej wystawy bylo ok poza incydentem z owczarkiem niem., ktory sie zerwal i zaatakwal mlodego rodezjana i jego wlascicielke!!! :angryy: Quote
cockermanka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Basik napisał(a):Dzięki! Bardzo proszę na prv tylko ciut większe :loveu: Mogę? Jasne - ale to dopiero wieczorem,z domu poślę ok? Quote
Guest Reyes Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 marmara_19 napisał(a): owczarkiem niem., ktory sie zerwal i zaatakwal mlodego rodezjana i jego wlascicielke!!! :angryy: Jej :( Jak się to skończyło? No cuż, wystawa to stres dla psa, nie zawsze można wszysko przewidzieć... Quote
eria Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ja się nie dziwię - to co się dzieje przy ringu owczarków niemieckich jest nie do zniesienia, z daleka ONki na wystawach omijam,z reszta w życiu codziennym także :evil_lol: ktoś prosił o labka : Quote
Basik Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 cockermanka napisał(a):Jasne - ale to dopiero wieczorem,z domu poślę ok? Ok, będę czekała :) Quote
Nugatowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ja mam troszkę z BISa puppsów a potem bateria powiedziała mi "game over " :evil_lol: I Kudłaty ślicznotek Quote
marmara_19 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Reyes napisał(a):Jej :( Jak się to skończyło? No cuż, wystawa to stres dla psa, nie zawsze można wszysko przewidzieć... stres stresem... ja tam widzialam 2 agresywne osobniki... i z tego co wiem to reproduktory;/ a do tego jzu niezbyt mlode raczej takie ok 5 ltnie psy... rodezjanek caly i babka tez... a facet pozniej skwitowal:" ma szczescie , ze miala kurtke bo jak nie to by na pogotowiu wyladowala"-facet od jefdnego agresywnego ONka;/ byc moze tego samego co zaatakwoal psa i jego wlascicielke;/ dla mnie to jest hmmm niewyobrazalne.. i jzu wiem dlaczego ludzie boja sie ONkow.. i jakos po kontakcie z moim psem, ktory wedle prawa jest kundlem.. nie moga sie nadziwic jak to ON moze byc normalnym i fajnym psem;/ Quote
eria Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No tak się zastanawiałam czy to Maleństwo czy nie :evil_lol: robiłam tą fotkę jak maleństwo witało się z dogami niemieckimi a jego pani powiedziała , że on się peszy jak jakiś duży pies chce się z nim bawić (bo on to jest malutki:bigcool: ) Quote
zaba14 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Marma to ja Cie pociesze, że ja znam same normalne ONki (te ktore wychodza na spacery, a nie te co siedza przy budach!) wiec sie tak nie martw, na polach u mnie biegaja one luzem, bawia sie z psami nie awanturuja sie.. wszystko zalezy od prowadzenia.. jak zreszta sama wiesz. Quote
Asiaczek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gośka - w takim razie imiennie dla ciebie i Twoich "pudliszonów" - gratki! Pzdr. Quote
marmara_19 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 zaba14 napisał(a):Marma to ja Cie pociesze, że ja znam same normalne ONki (te ktore wychodza na spacery, a nie te co siedza przy budach!) wiec sie tak nie martw, na polach u mnie biegaja one luzem, bawia sie z psami nie awanturuja sie.. wszystko zalezy od prowadzenia.. jak zreszta sama wiesz. heh wiem wiem:) ale moj tewz ma czasem odpaly i chce zezrec psa.... ale sa to wybrane psy, ktore: -atakowaly go przez plot jak byl mniejszy -atakowaly moja mala suke -laza za nami bo wlascicielom nie chce sie ich prowadzac i mnie te psy denerwuja i ;pozwalam mu je przegonic -hmm kiewdys jakies duze psy.. ale to wyeliminowalam:D a tak pozatym to bawi sie z roznymi psami i swietnie dogaduje:d czasem sam psa ustawi a czasem unika jakiegos osobnika... ale wlasnie wiele ludzi ma zle doswiadczenia z owczarkami.. np. Pani od tej sunki co stala na podium.. link podalam wczesniej.. jej starsza suka.. mama tej sunki z podium miala nieprzyjemne kontakty z owczarkiem.. i Pani sie zdziwila jak taki ONek moze sie fajnie bawic z jej mloda suka:D Quote
zaba14 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 marmara ale ze Twoj pies nie lubi danego osobnika hm.. to chyba normalne, mam kundla i on tez nie lubi kilku psow.. nie potrafi ich strawic i tyle.. były to psy ktore go kiedys pogryzly, teraz jest starszy i w sumie nie chce sie gryzc ale tez nie potrafi isc spokojnie przy takim psiaku ;) na cale szczescie moj nie mial kontaktu z owczarkiem.... pewnie by z niego nic nie zostala, rzecz jasna z mojego psa :lol: Quote
marmara_19 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 hehe zostao by zostalo;p nawet caly by byl.. nawet jesli sam by atakowal Cekina;p bo cekin mialby komende waruj.. i spokoj.. i Twoj pies moglby mu do pyska doskakiwac a moj w koncu patrzylby tylko na niego z politowaniem:d juz takie sytuacje przerabialismy:d nie ma to jak socjalizacja:P Quote
zaba14 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 buhahaha co taki pies sobie musi myśleć o takim pyrtku :lol: :lol: :lol: dzis probowal powachac go briard i rudzielec odskoczyl z malenkim warkotem, ale to dobra reakcja patrzac w przeszłość... ;) ale zeby nie było offa to ja wklejam foteczki z wystawy :P standardowo od stafikow zaczynam :P Borzoj west Quote
Recommended Posts