Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dajcie spokoj,przeciez gola niebyla,i co niektorzy mieli na czym oczko zawiesic,nietylko na psiakach. Ile dziewczyn chodzi ubrana tak na codzien!

Lepszy widok mieli zwiedzajacy i wystawcy na Warszawskiej Wystawie,gdzie wydekoltowana pani ustawiala mopsa do oceny! gdy sie nachylila wypadly jej z dekoldu obie Piersi.Nic sobie z tego nierobiac ustawiala psa dalej po czy schowala co miala za dekoldem.:evil_lol:

Na wystawie ocenia sie psa a nie wlasciciela

Posted

Mona4 napisał(a):

Lepszy widok mieli zwiedzajacy i wystawcy na Warszawskiej Wystawie,gdzie wydekoltowana pani ustawiala mopsa do oceny! gdy sie nachylila wypadly jej z dekoldu obie Piersi.Nic sobie z tego nierobiac ustawiala psa dalej po czy schowala co miala za dekoldem.:evil_lol:

moze to bylo dzialanie zamierzone hihihi :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ło matko, już nic więcej nie piszcie na ten temat, bo ręce opadają...
Pzdr.

Ano opadają - z roku na rok Zabrze radzi sobie coraz gorzej z organizacją tak przyziemnych spraw... uważam,że jak juz przyjmuje się prawie 1500 psów,za niemałe pieniądze za każdego,to należałoby wystawcom zapewnić jakieś zaplecze - ale okazuje się,że my jesteśmy tylko dobrzy do momentu,kiedy zapłacimy...:shake:

Tak na marginesie - wjazd na parking na terenie wystawy kosztuje 40zł...:angryy: - drożej niz Poznań...

Ale,żeby nie było,że tylko narzekam - był tez i plusik organizacyjny - wystawcom birącym udział w BISach zapewniono wjazd z klatkami w pobliże ringu honorowego i za to chwała oddziałowi :multi:

Posted

cockermanka napisał(a):

Tak na marginesie - wjazd na parking na terenie wystawy kosztuje 40zł...:angryy: - drożej niz Poznań...

Ale,żeby nie było,że tylko narzekam - był tez i plusik organizacyjny - wystawcom birącym udział w BISach zapewniono wjazd z klatkami w pobliże ringu honorowego i za to chwała oddziałowi :multi:

my na wszelki wypadek zaparkowalismy miedzy pobliskimi blokami :) ale tym razem nie mielismy ze soba klatki wiec moglismy przejsc ten kawalek

a co do wjazdu z klatkami - nas tez wpuscili a potem wyrzucili :mad: za jakis zcas znowu wpuszczali ale juz nie chcalo nam sie gratow przenisic i zostalismy "za plotem"

Posted

Ktos kto zrobil takie zdjecie i opublikowal je zachowal sie dyplomatycznie mowiac, bardzo niestosownie.
ZDJECIE SWIADCZY O AUTORZE NIE O MODELCE.

O konsekwencjach prawnych autor rowniez nie pomyslal.

Posted

Grazyn@ napisał(a):
Ktos kto zrobil takie zdjecie i opublikowal je zachowal sie dyplomatycznie mowiac, bardzo niestosownie.
ZDJECIE SWIADCZY O AUTORZE NIE O MODELCE.

O konsekwencjach prawnych autor rowniez nie pomyslal.

Nie rozśmieszaj mnie :lol:.
To czy zdjęcie zostanie usunięte zadecyduje sama bohaterka.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Nie rozśmieszaj mnie :lol:.
To czy zdjęcie zostanie usunięte zadecyduje sama bohaterka.
Błyskotka delikatnie mówiąc jestem zdegustowana twoim zachowaniem i bardzo ciebie prosze usuń ta fote.Nie wiem co chcesz tym udowodnic i co pokazac ale to było nie bardzo śmieszne tylko wręcz obuzajace aby zamieszczac taka fote na forum.

Posted

1.Wyglada na to, ze masz specyficzne poczucie humoru.
2.Nie pisalam o usuwaniu, ale o konsekwencjach.To dwie rozne rzeczy.
3.Bohaterka zdecyduje sama? Skoro to byla wystawa psow to bohaterem powinien byc pies.Dyskusja wskazuje, ze tak nie jest.
Chyba, ze probujesz mi wmowic , ze mimo wszystko podmiotem jest pies, a z tego wniosek, ze to pies podejmie decyzje.

Posted

Ja wiem ze Kaśka nie przejmuje sie takimi piedołami i nie ma ochoty sie zniżać jak co niektórzy. Ale dziwie jej sie ze nie wystosowała jeszcze sprawy do moderatora. Bo powinnas usunac zdjecie i ja przeprosic jezlei juz wiesz kto jest na tym zdjeciu. No chyba ze taki masz poziom ze to Cie bawi??

Posted

BIS Weteranow psow:

1) INT CH, CH.PL., CH.SK. Meradith HIT POLSKI
2) INT CH., CH.pl., CH.RUS, CH LT Canmoy's SMALL TOWN BOY
3) CH.Pl.,CH.SK.,ML.CH.PL. LANCELOT Zbojecka saga

foty autorstwa Meggy

Posted

Błyskotka napisał(a):
beagle

he he to moj beagle. Na niektore tematy poruszone na ten temat sie nie wypowiem. A co z parkingiem to my parkowalismy na przeciw kosciaola, a zeby nie musiec wszystkich rzeczy ciagnac to przezucalismy je przez plot :)

Posted

Elitesse!!!!Alez Lancelot pieknie wyglada na pierwszej focie szczegolnie!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: W zyciu bym go o weteranizm nie posądziła :lol:

Meggy!!!!Byłas.....:mad: i do nas nie wpadłas :mad: .Piekne foteczki jak zwykle,ale nas tam nie ma :placz:

Posted

Elitesse - już Wam gratulowałam, ale mogę to zrobić jeszcze raz.
GRATULACJE!!!

I gratuluję Agnieszce za I miejsce z whippetką! Pani z pudlem - nie znam, ale tez mogę Jej pogratulować, prawda?
Pzdr.