Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mona4 napisał(a):

Elitess,gatulacje psiak mimo klasy weteranow jest w super kondycji.

dziekuje slicznie :loveu: Lancus mial dzis na ringu chumor wybitnie zabawowy i chcial skakac zamiast biegac :eviltong:

Posted

:roll: Elitesse ekstremalne przeżycia to będziesz miała jak odwiedzisz rosyjskie czy ukraińskie toalety.widownie nie potrzebowałaś albo mocny zwieracz masz.
Mój szeltik V2 w weteranach , w środku stawki.Bo weterany i suczki młodzież to najbardziej liczne stawki w mojej rasie na zabrzańskiej wystawie.

Posted

pierozek_monika napisał(a):
Błyskotka, nie róbże dziewczynie wstydu :p tym zdjęciem stringów.

WSTYDU??:lol: :lol:
chyba ci co wstawili zdjecie moga tylko pozazdrościć bo nie rozumie w jakim celu...chyba tylko po to zeby wykazac swoj smutek i tesknote do takiej figury:evil_lol:

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Gratulacje! Powiedz mi jak na grupie i jak stawka irlandów? Basia była ze swoimi? :)

była..:lol: ,
wyników niestety nie podam, bo jak zwykle przez moje dzikusy :diabloti: :mad: mało co wiem jak w irlandach

Posted

My 'plan' wykonałysmy - młody rozpoczął młodzieżowy championat :-)
dorosła częśc sforki przywiozła trzy oceny doskonałe i dwa CWC.

Organizacja do wieeelkiej poprawki - z parkowaniem trgedia!:angryy:tuz po 9 nie można było juz parkowac na terenie wystawy,bo nie było miejsc...które jakos nagle po 10 sie znalazly:angryy:
Ale oczywiście handlarstwo mialo piekne miejsca parkingowe do dyspozycji :angryy:

Toalety wolajace o pomste do nieba :shake: - chyba Zabrze powinno wziąc przykład z Chorzowa,bo tam co roku jest lepiej...:razz:

Heh...no i baardzo lubię jak sedzia 'uczy' się rasy w trakcie oceny i ma do tego dwie "asytstentki"...:diabloti:

Posted

cockermanka napisał(a):
My 'plan' wykonałysmy - młody rozpoczął młodzieżowy championat :-)
dorosła częśc sforki przywiozła trzy oceny doskonałe i dwa CWC.

Organizacja do wieeelkiej poprawki - z parkowaniem trgedia!:angryy:tuz po 9 nie można było juz parkowac na terenie wystawy,bo nie było miejsc...które jakos nagle po 10 sie znalazly:angryy:
Ale oczywiście handlarstwo mialo piekne miejsca parkingowe do dyspozycji :angryy:

Toalety wolajace o pomste do nieba :shake: - chyba Zabrze powinno wziąc przykład z Chorzowa,bo tam co roku jest lepiej...:razz:

Heh...no i baardzo lubię jak sedzia 'uczy' się rasy w trakcie oceny i ma do tego dwie "asytstentki"...:diabloti:

Ło matko, już nic więcej nie piszcie na ten temat, bo ręce opadają...
Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
to chyba nasza forumowa Pearl :lol: :lol:

Ile trzeba miec kompleksow zeby robic takie zdjecia?:crazyeye: Swoja droga rzeczywiscie na Zabrze spalilam z tym strojem i przyznaje sie otwarcie. Przepraszam wszystkich ktorzy musieli ogladac moje gacie na ringu:oops: Niestety zarówno piatek jak i sobote spedzilam w DORTMUNDZIE (zreszta z niezłymi wynikami - pokonaliśmy m.in.1#TOP dog Danii wszystkich ras:p ) wróciłam do domu i miałam godzine zeby sie przygotowac na nastepny show. Nawet nie mialam rzeczy do zmiany na wystawie. Taka troche półżywa sie przebralam w domu, nie biorąc pod uwage, ze schudłam ostatnio...

Pozdrawiam wszystkich

Posted

Hejka

no i mysmy wrócili ale dosc póxno bo upraliśmy się na pizzę hut w drodze powrotnej w Częstochowie :p i niestety nic z tego nie wyszło bo jedyna miała własnie remont :eviltong: więc skończyliśmy w McDonaldzie i KFS :multi:

Sama wystawa była fajna :lol: przyzwoita, super atmosfera :loveu: mimo zimna fajnie było porozmawiać i posmiać się

Blusik normę wykonał V1, CWC, NPwR i BOB

Jedyny mankament małe ringi i żeby Blue pokazać w ruchu biegałam panu Matyjasowi pod namiotem :razz: