zaba14 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Ktoś prosił o baski, mam jednego i czy tak czasem nie dogomaniackiego? :cool3: tzn. autorki pytania o zdjęcia? :cool3: Quote
Mona4 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Alanowak robila foty na bisach:lol: Elitess,gatulacje psiak mimo klasy weteranow jest w super kondycji. Quote
Mona4 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :lol: Przeciez to nasza Ala nowak z Bibolkiem:evil_lol: Quote
Elitesse Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Mona4 napisał(a): Elitess,gatulacje psiak mimo klasy weteranow jest w super kondycji. dziekuje slicznie :loveu: Lancus mial dzis na ringu chumor wybitnie zabawowy i chcial skakac zamiast biegac :eviltong: Quote
Elitesse Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Błyskotka napisał(a):Prosze bardzo Z ringu beagli to chyba nasza forumowa Pearl :lol: :lol: Quote
warg2003warg Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :roll: Elitesse ekstremalne przeżycia to będziesz miała jak odwiedzisz rosyjskie czy ukraińskie toalety.widownie nie potrzebowałaś albo mocny zwieracz masz. Mój szeltik V2 w weteranach , w środku stawki.Bo weterany i suczki młodzież to najbardziej liczne stawki w mojej rasie na zabrzańskiej wystawie. Quote
massima Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 eria napisał(a):No to zaczynamy : A to ARMANI Dente del Gigante :) Czy ma ktoś jeszcze dobermany na fotaskach?? Poproszę na maila zdjęcia Quote
AlaNowak Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Elitesse- tak, tak to Pearl:D Ludzie zamiast fotografowac piesy to jej robili zdjecia:D:evil_lol: A na marginesie to widzialam Cie:P Quote
pierozek_monika Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Błyskotka, nie róbże dziewczynie wstydu :p tym zdjęciem stringów. Quote
flashka-g Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Błyskotka napisał(a):Prosze bardzo Z ringu beagli I sam beagle widze ze niektorzy tu chyba zazdroszcza ze nie maja takiego zgrabnego tyłeczka:diabloti: Quote
Nugatowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Błyskotka napisał(a):Prosze bardzo Z ringu beagli Przynajmniej Kasia nie musi sie wstydzić takich zdjęć, ładna dziewczyna i figura bez zarzutu :cool3: Quote
flashka-g Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 pierozek_monika napisał(a):Błyskotka, nie róbże dziewczynie wstydu :p tym zdjęciem stringów. WSTYDU??:lol: :lol: chyba ci co wstawili zdjecie moga tylko pozazdrościć bo nie rozumie w jakim celu...chyba tylko po to zeby wykazac swoj smutek i tesknote do takiej figury:evil_lol: Quote
Nor(a) Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Gratulacje! Powiedz mi jak na grupie i jak stawka irlandów? Basia była ze swoimi? :) była..:lol: , wyników niestety nie podam, bo jak zwykle przez moje dzikusy :diabloti: :mad: mało co wiem jak w irlandach Quote
cockermanka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 My 'plan' wykonałysmy - młody rozpoczął młodzieżowy championat :-) dorosła częśc sforki przywiozła trzy oceny doskonałe i dwa CWC. Organizacja do wieeelkiej poprawki - z parkowaniem trgedia!:angryy:tuz po 9 nie można było juz parkowac na terenie wystawy,bo nie było miejsc...które jakos nagle po 10 sie znalazly:angryy: Ale oczywiście handlarstwo mialo piekne miejsca parkingowe do dyspozycji :angryy: Toalety wolajace o pomste do nieba :shake: - chyba Zabrze powinno wziąc przykład z Chorzowa,bo tam co roku jest lepiej...:razz: Heh...no i baardzo lubię jak sedzia 'uczy' się rasy w trakcie oceny i ma do tego dwie "asytstentki"...:diabloti: Quote
resuruss Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 My tez plan wykonałysmy - Bułeczka w wieku 15 miesiecy zaczęła dorosły championat :multi: Quote
cockermanka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 hehe...nasz młody kilka dni temu skończył 9 miesięcy :-) resuruss -grtulacje! a psiaki Ci nie zmarzły w tę zimnicę? Quote
Asiaczek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 cockermanka napisał(a):My 'plan' wykonałysmy - młody rozpoczął młodzieżowy championat :-) dorosła częśc sforki przywiozła trzy oceny doskonałe i dwa CWC. Organizacja do wieeelkiej poprawki - z parkowaniem trgedia!:angryy:tuz po 9 nie można było juz parkowac na terenie wystawy,bo nie było miejsc...które jakos nagle po 10 sie znalazly:angryy: Ale oczywiście handlarstwo mialo piekne miejsca parkingowe do dyspozycji :angryy: Toalety wolajace o pomste do nieba :shake: - chyba Zabrze powinno wziąc przykład z Chorzowa,bo tam co roku jest lepiej...:razz: Heh...no i baardzo lubię jak sedzia 'uczy' się rasy w trakcie oceny i ma do tego dwie "asytstentki"...:diabloti: Ło matko, już nic więcej nie piszcie na ten temat, bo ręce opadają... Pzdr. Quote
Pearl Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Elitesse napisał(a):to chyba nasza forumowa Pearl :lol: :lol: Ile trzeba miec kompleksow zeby robic takie zdjecia?:crazyeye: Swoja droga rzeczywiscie na Zabrze spalilam z tym strojem i przyznaje sie otwarcie. Przepraszam wszystkich ktorzy musieli ogladac moje gacie na ringu:oops: Niestety zarówno piatek jak i sobote spedzilam w DORTMUNDZIE (zreszta z niezłymi wynikami - pokonaliśmy m.in.1#TOP dog Danii wszystkich ras:p ) wróciłam do domu i miałam godzine zeby sie przygotowac na nastepny show. Nawet nie mialam rzeczy do zmiany na wystawie. Taka troche półżywa sie przebralam w domu, nie biorąc pod uwage, ze schudłam ostatnio... Pozdrawiam wszystkich Quote
Musiałek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Hejka no i mysmy wrócili ale dosc póxno bo upraliśmy się na pizzę hut w drodze powrotnej w Częstochowie :p i niestety nic z tego nie wyszło bo jedyna miała własnie remont :eviltong: więc skończyliśmy w McDonaldzie i KFS :multi: Sama wystawa była fajna :lol: przyzwoita, super atmosfera :loveu: mimo zimna fajnie było porozmawiać i posmiać się Blusik normę wykonał V1, CWC, NPwR i BOB Jedyny mankament małe ringi i żeby Blue pokazać w ruchu biegałam panu Matyjasowi pod namiotem :razz: Quote
zaba14 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pearl powiem tylko, ze na innym ringu mialam ten sam widok wiec nie bylas sama na wystawie ;) chociaz ja zdjec nie robilam osobie a psom ;) Quote
Recommended Posts