Nor(a) Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 My: - nasz pierwszy występ w "dorosłej" klasie :cool1: ): - złoto, BOB, NSwR..( niestety czarna smarkata bez CWC) straszny tłok..kłopot z zaparkowaniem auta ....ziiiiiimno..ale nie na ringach :lol: Quote
Agnisia =) Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 I jak Wam poszło??? Ja czułam się jakbym na 3 godziny odwiedziła niebo! TYLE PSÓW W JEDNYM MIEJSCU NARAZ!!! Było świetnie!!! I co z tego, że przemarzłam do szpiku kości. Coś czuję, że stanę, się stałym bywalcem wystaw :) Quote
Agnisia =) Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Nor(a), pisałyśmy w tym samym czasie. Twój piesiu jest jeszcze młodziutki i niedokońca owłosiony? Bo jeśi tak zachwycałyśmy się nim z koleżanką przez dobre 10 minut, zanim weszliście na ring :) Quote
Asiaczek Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Jeszcze, jeszcze!!! A czy mogę prosić o stawkę basenji (V gr.)? Pzdr. Quote
AlaNowak Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Czy ktos uchwycil baska??? Pochwalimy sie: Bibi- Zw.Mł, BOB, BOG Junior, II BIS Junior, II BOG:laola: Pola (fcr)- Zw. Mł (gratuluje wlascicielom:) Quote
AlaNowak Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Asiaczku- tylko moj BB byl w mlodziezy...:( Quote
Ewelinaa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 ma ktoś jakieś fotki afganow i pudli ??? Quote
Błyskotka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 My dostaliśmy złoto :lol: i Fiszdon dołącza do sędziów do których nie należy jeździć. Chowom dała popalić i to ostro :angryy::mad:. Ale chumor nie opuszczał nas do samego końca :lol:. Alu a co dostał twój Basenji ? Quote
AlaNowak Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 hehe, powyzej sa osiagniecia,a p. Fiszdon dzisiaj mnie nie rozczarowalal:) jestem u neij po raz kolejny i bardzo sie z tego powodu ciesze:) Chyba sie zakocjhala w moim psie:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Błyskotka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 No to Gratuluje :lol:. A czy na Bisie stanął na Grupie jakiś Chow ? Quote
Mona4 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Psy piękne, ale to co działo się przed wystawą (szcznięta) tragedia To wola o pomste do nieba!!!!:angryy: w te zimno!! sczenieta na ziemi,w klatkach,w akwariumach.Rodowodowe i kundelki. STraz Miejska przechodzila obojetna,Policja miala to g.... s...Czy organizatorzy niepotrafia tego problemu rozwiazac? czy wola udawac ze tego problemu niema! jestem na roznych wystawach ale takiej plagi nigdzie niewidzialam. Brawo ZABRZE.:shake: Sama wystawa Ladna,psy przecudne. Gratululacje dla zwyciezcow i tych przegranych Quote
AlaNowak Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 nie, nie stanal:) na grupie 1.husky 2.basenji 2.pies faraona Quote
Nor(a) Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Agnisia =) napisał(a):Nor(a), pisałyśmy w tym samym czasie. Twój piesiu jest jeszcze młodziutki i niedokońca owłosiony? Bo jeśi tak zachwycałyśmy się nim z koleżanką przez dobre 10 minut, zanim weszliście na ring :) byłaś przy ringu seterów akurat wtedy? :lol: ..pewnie to nas widziałaś..Blue ma 1,5 roku ale ciągle jeszcze wygląda mocno szczenięco ;) Quote
olaglowka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Błyskotka napisał(a):No to Gratuluje :lol:. A czy na Bisie stanął na Grupie jakiś Chow ? Ty tu nie gadaj tylko wklejaj Te fotki :) Quote
Godelaine Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 U nas Desti dostała złoto, CWC, NSwR i BOB. W tak "ogroooomnej" stawce rezultat w zasadzie nie powinien cieszyć. Ale przy stanie sierści mojego sucza (która obecnie przypomina bardziej czarnego malinois niż groenendaela) jestem naprawdę zadowolona. Bałam się, że sędzia będzie widzial tylko futro. Albo razcej jego brak. A tu miła niespodzianka :) Jaroslav Matyas zrobil na mnie naprawdę miłe wrażenie. I chyba jeszcze się kiedyś do niego wybierzemy :D Co do samej wystawy - podobało mi się. Dość dużo miejsca (choć akurat ring III był niestety dość przyciasnawy), sporo stoisk (w końcu udało mi się kupić ringówkę - łańcuszek plus smyczka - która mi się podoba :) ), no i generalnie miła atmosfera. Mimo przenikliwego zimna :) Największy minus? Toalety. Kto w nich był, wie o co chodzi. Z bólem serca stwierdzam, ze wolę już jednak zapłacić 1 zł, niż korzystać z TAKICH bezpłatnych. Brrr... :-o Quote
Asiaczek Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Godelaine - gratulacje!!! Mimo "braku" futra - sunia sie obroniła!:lol: Pzdr. Quote
eria Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Godelaine']U nas Desti dostała złoto, CWC, NSwR i BOB. W tak "ogroooomnej" stawce rezultat w zasadzie nie powinien cieszyć. Ale przy stanie sierści mojego sucza (która obecnie przypomina bardziej czarnego malinois niż groenendaela) jestem naprawdę zadowolona. Bałam się, że sędzia będzie widzial tylko futro. Albo razcej jego brak. A tu miła niespodzianka :) Jaroslav Matyas zrobil na mnie naprawdę miłe wrażenie. I chyba jeszcze się kiedyś do niego wybierzemy :D Co do samej wystawy - podobało mi się. Dość dużo miejsca (choć akurat ring III był niestety dość przyciasnawy), sporo stoisk (w końcu udało mi się kupić ringówkę - łańcuszek plus smyczka - która mi się podoba :) ), no i generalnie miła atmosfera. Mimo przenikliwego zimna :) Największy minus? Toalety. Kto w nich był, wie o co chodzi. Z bólem serca stwierdzam, ze wolę już jednak zapłacić 1 zł, niż korzystać z TAKICH bezpłatnych. Brrr... :-o A ja Was widziałam :evil_lol: ale nie zrobiłam fotki :shake: Quote
Elitesse Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Godelaine']U Największy minus? Toalety. Kto w nich był, wie o co chodzi. Z bólem serca stwierdzam, ze wolę już jednak zapłacić 1 zł, niż korzystać z TAKICH bezpłatnych. Brrr... :-o to byly prawdziwie ekstremalne przezycia !! weszlam i wyszlam niekorzystajac :evil_lol: :evil_lol: dodatkowo awantura przy ringu honorowymm - najpierw wpuscili ludzi z psami a potem kazali im sie wynosic... Zabrze ma u mnie minus . Wacio dostal 1 lokate ale ... z ocena bdb - wg p.Borkowskiego ma ruch nietypowy dla rasy :evil_lol: pies ktory jest juz praktycznie Interem...no ale coz ... za to Lanc juz u innego sedziego V1 Najlepszy Weteran i na koniec III BIS Weteranow :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pan Borkowski wogóle ma ostatnio "minusy" u wystawców... A Tobie - mimo przeżyć - gratuluję! Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Nor(a) napisał(a):My: - nasz pierwszy występ w "dorosłej" klasie :cool1: ): - złoto, BOB, NSwR..( niestety czarna smarkata bez CWC) Gratulacje! Powiedz mi jak na grupie i jak stawka irlandów? Basia była ze swoimi? :) Quote
Godelaine Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Asiaczek... Dzięki :) eria napisał(a):A ja Was widziałam :evil_lol: ale nie zrobiłam fotki :shake: Może i dobrze... Im mniej dowodow tak słabej formy mojego sucza, tym lepiej :lol: Elitesse napisał(a):to byly prawdziwie ekstremalne przezycia !! weszlam i wyszlam niekorzystajac :evil_lol: :evil_lol: Hehe... Ja też miałam taką ochotę. Ale pomyślałam o czekającej mnie jeszcze drodze powrotnej i jednak się przemogłam :diabloti: Quote
Elitesse Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 czy ma ktos moze fotki z bisa weteanow ? Quote
Recommended Posts