Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zpr napisał(a):
No to widzimy sie Samograj? a weźmiesz To :coś: czy nie dałaś rady oprawić dla GW? :razz:

NA TAKIE OPRAWEINIE CZEKA SIĘ MIESIĄC!!!
TO CO PIJEMY:beerchug: czyli pytanie , będę miała ten protokół????

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam ze tak wtrace ale chcialam sie dowiedziec czy na wystawe mozna wchodzic bez psa, tak tylko poogladac i czy za to sie placi jak tak to ile mniej wiecej ?

Posted

samograj napisał(a):
KOCHANA FLASHECZKO- G!!!
DZIĘKI ZA POMOC!!! JADĘ DO ZABRZA!!!
Chciałabym poznać dziewczyny z 9 . RES już znam, bo gogunia zrobiła jej zdjęcia w Chorzowie, ja będę na 6 i na 5, zresztą będę bez psa więc będę miała pełną swobodę!!!
mam nadzieję że sie spoykamy w realu!!!!!

No to mnie tam poszukaj:) bo ja na wystawie ludzi nie poznaje:lol: :oops: A jedziesz z Andrzejem??

Posted

flashka-g napisał(a):
No to mnie tam poszukaj:) bo ja na wystawie ludzi nie poznaje:lol: :oops: A jedziesz z Andrzejem??

Fakt zapomniałam, że Andrzejek z Drako jedzie :oops:

Posted

samograj napisał(a):
NA TAKIE OPRAWEINIE CZEKA SIĘ MIESIĄC!!!
TO CO PIJEMY:beerchug: czyli pytanie , będę miała ten protokół????

Zadzwoń do ... wiesz do kogo ... i zapytaj czy przypomniał ... wiesz komu ... :cool3: :evil_lol: ;)

Posted

resuruss napisał(a):
Czarno Gwiezdzista kobieto !!!!!!!Ja tez bede - z Bułkowizna i z mała Suszką :multi:

Czyli gang "białych mokasynów" w komplecie :evil_lol:

Posted

$andwich napisał(a):
Ja będę w Zabrzu na 100%, bo przecież mam bliziutko i grzechem byłoby nie przyjechać;).
Dzień wcześniej jest mecz Górnika Zabrze, więc mogę być lekko "niedzisiejsza", bo ja wierny kibic jestem:cool3:!
A będę wystawiała suczkę amstaffkę w klasie otwartej:p.

Sandra! Też chcę jechać, bez psa oczywiście. Może się umówimy razem na jakiś autobussik? :cool3:
Mam do obejrzenia całe gończe i ogary, labradory szczenięta i buldożki francuskie otwartą :diabloti:

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Odwiedzimy Was na ringu! Tym razem nie dawaj mi numerka, bo znowu go możesz nie mieć :evil_lol:

Juz o tym pamietam......ze Czerne Gwiazdy znikaja z numerkiem ringowym na sekunde przed wejsciem na ring :evil_lol:

Teraz juz zakupolam opaske riongową wiec "trzymacz" juz nie koneczny jest ;)

Posted

Wystawia się ktoś jutro w gr.VII? :roll:
Czy coś wiadomo o zmianie sędziego na tą grupę?..(w planie sędziowania jest p. Skrzyński zamiast p. Fonfary pomyłka czy zmiana? :niewiem:)

Posted

resuruss napisał(a):
Jak mowi stare przyslowie : zawsze sie gubi cos czego akurat w tym momencie potrzebujemy.....
.......czytaj numerek na wystawie ;)

w bytomiu tez ci sie zapodzial pamnietasz ? ale ie powiem glosno gdzie byl :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
w bytomiu tez ci sie zapodzial pamnietasz ? ale ie powiem glosno gdzie byl :evil_lol: :evil_lol:

W moim staniku byl :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: