samograj Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 zpr napisał(a):No to widzimy sie Samograj? a weźmiesz To :coś: czy nie dałaś rady oprawić dla GW? :razz: NA TAKIE OPRAWEINIE CZEKA SIĘ MIESIĄC!!! TO CO PIJEMY:beerchug: czyli pytanie , będę miała ten protokół???? Quote
majaaa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Przepraszam ze tak wtrace ale chcialam sie dowiedziec czy na wystawe mozna wchodzic bez psa, tak tylko poogladac i czy za to sie placi jak tak to ile mniej wiecej ? Quote
flashka-g Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 samograj napisał(a):KOCHANA FLASHECZKO- G!!! DZIĘKI ZA POMOC!!! JADĘ DO ZABRZA!!! Chciałabym poznać dziewczyny z 9 . RES już znam, bo gogunia zrobiła jej zdjęcia w Chorzowie, ja będę na 6 i na 5, zresztą będę bez psa więc będę miała pełną swobodę!!! mam nadzieję że sie spoykamy w realu!!!!! No to mnie tam poszukaj:) bo ja na wystawie ludzi nie poznaje:lol: :oops: A jedziesz z Andrzejem?? Quote
zpr Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 flashka-g napisał(a):No to mnie tam poszukaj:) bo ja na wystawie ludzi nie poznaje:lol: :oops: A jedziesz z Andrzejem?? Fakt zapomniałam, że Andrzejek z Drako jedzie :oops: Quote
zpr Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 samograj napisał(a):NA TAKIE OPRAWEINIE CZEKA SIĘ MIESIĄC!!! TO CO PIJEMY:beerchug: czyli pytanie , będę miała ten protokół???? Zadzwoń do ... wiesz do kogo ... i zapytaj czy przypomniał ... wiesz komu ... :cool3: :evil_lol: ;) Quote
borsaf Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Majaaa, jak najbardziej mozna sobie wejść:lol:Poprostu kupujesz bilet za ok 8 zł (tyle kosztował we Wrocławiu) i wchodzisz i oglądasz:lol: Quote
Czarne Gwiazdy Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 forumowa kobieta też będzie w Zabrzu :lol: Quote
resuruss Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Czarno Gwiezdzista kobieto !!!!!!!Ja tez bede - z Bułkowizna i z mała Suszką :multi: Quote
Czarne Gwiazdy Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Odwiedzimy Was na ringu! Tym razem nie dawaj mi numerka, bo znowu go możesz nie mieć :evil_lol: Quote
zpr Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 resuruss napisał(a):Czarno Gwiezdzista kobieto !!!!!!!Ja tez bede - z Bułkowizna i z mała Suszką :multi: Czyli gang "białych mokasynów" w komplecie :evil_lol: Quote
samograj Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 resuruss napisał(a):Czarno Gwiezdzista kobieto !!!!!!!Ja tez bede - z Bułkowizna i z mała Suszką :multi: QRCZE MOŻEBYM GOGUNIE ZABRAŁA??? Quote
Basia_Sz Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 No ja myślałam, że to się rozumie samo przez się!!! :roll: Spróbuj przyjechać bez mojej Mamci!!!:mad: Chcę Ją poznać i wyściskać! :multi: Quote
JinnyAl Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 $andwich napisał(a):Ja będę w Zabrzu na 100%, bo przecież mam bliziutko i grzechem byłoby nie przyjechać;). Dzień wcześniej jest mecz Górnika Zabrze, więc mogę być lekko "niedzisiejsza", bo ja wierny kibic jestem:cool3:! A będę wystawiała suczkę amstaffkę w klasie otwartej:p. Sandra! Też chcę jechać, bez psa oczywiście. Może się umówimy razem na jakiś autobussik? :cool3: Mam do obejrzenia całe gończe i ogary, labradory szczenięta i buldożki francuskie otwartą :diabloti: Quote
cuddle Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ratunku, czy ktos ma jeszcze wolne miejsce w samochodzie i chcialby zabrac pancię i potwora z Krakowa do Zabrza? Quote
resuruss Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Odwiedzimy Was na ringu! Tym razem nie dawaj mi numerka, bo znowu go możesz nie mieć :evil_lol: Juz o tym pamietam......ze Czerne Gwiazdy znikaja z numerkiem ringowym na sekunde przed wejsciem na ring :evil_lol: Teraz juz zakupolam opaske riongową wiec "trzymacz" juz nie koneczny jest ;) Quote
Czarne Gwiazdy Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Teraz juz zakupolam opaske riongową wiec "trzymacz" juz nie koneczny jestA co? Za często te numerki znikały, że trzeba było kupic opaskę? :evil_lol: Quote
resuruss Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Jak mowi stare przyslowie : zawsze sie gubi cos czego akurat w tym momencie potrzebujemy..... .......czytaj numerek na wystawie ;) Quote
JustynaJK Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 my też jutro się wystawiamy,ciekawe czy aura dopisze Quote
Nor(a) Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Wystawia się ktoś jutro w gr.VII? :roll: Czy coś wiadomo o zmianie sędziego na tą grupę?..(w planie sędziowania jest p. Skrzyński zamiast p. Fonfary pomyłka czy zmiana? :niewiem:) Quote
Elitesse Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 resuruss napisał(a):Jak mowi stare przyslowie : zawsze sie gubi cos czego akurat w tym momencie potrzebujemy..... .......czytaj numerek na wystawie ;) w bytomiu tez ci sie zapodzial pamnietasz ? ale ie powiem glosno gdzie byl :evil_lol: :evil_lol: Quote
resuruss Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Elitesse napisał(a):w bytomiu tez ci sie zapodzial pamnietasz ? ale ie powiem glosno gdzie byl :evil_lol: :evil_lol: W moim staniku byl :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: Quote
flashka-g Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ma padac jutro podobno przelotnie:roll: :angryy: nawet niech nie próbuje!! a ja jutro grzywce, mam nadzieje ze westie i hasiory:) trzeba sie zaczac pakowac a psa to rano kapac. Quote
resuruss Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ja wykapie teraz......rano tylko ostatnie poprawki.Mam nadzieje ,ze padac nie bedzie,bo pp wyglada jak zmokła kura wtedy..... Quote
Elitesse Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ja sie zaraz tez zabieram za kapiele :) Quote
Recommended Posts