Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermanka napisał(a):
Za to u nas będzie trzech Zwycięzców Rasy :diabloti:

TZN?? jak to trzech zwycięzców rasy??
Czy dobrze rozumiem,że każdy kolor będzie osobno zwycięzcą rasy czy jak to??:-o

Posted

No,tak jest w planie sędziowania....kolory idą razem z pozostałymi kolorami,więc sa trzy grupy kolorystyczne...i po każdym kolorze jest wybór Zwycięzcy Rasy :evil_lol: - tak jak w dogach niemieckich....;)

Cóż...oddzial zabrzański ma jakieś swoje nowe sposoby na systematykę cockerów - na nic zdały sie moje telefony do oddziału, na nic zdał się mail od pana prof.Kazimierza Ściesińskiego,Przewodniczącego Klubu Spanieli i Psów Dowodnych (wysłany 4.10 br) ,który przypominał oddziałowi,że od lat 70-tych cockery dzieli się na 4 grupy....:mad: :angryy:

Będzie za to liczna reprezentacja cockerów na grupie :eviltong: - no,chyba,że uda się wszytsko wyprostować przed ocenami...:roll:

Posted

cocermanka..Zabrze to tylko krajówka, ale taki sam numer odwaliło Leszno w tym roku- a to juz miedzynarodowka:) ogolnie przykre no i ten dodatek w katalogu z tyłu:roll:
A mi sie tez nie pokrywaja grzywce z hasiorami:multi: :cool3:

Posted

no niemożliwe - dostałam dziś potwierdzenie :lol:
a na potwierdzeniu kwiatki :shake: ża mam zapłacić 70 zł albo 120 na wystawie
ponieważ do dnia dzisiejszego nie wpłynęła im wpłata :angryy:
a dzwoniłam przed chwilą do banku i pieniądze wyszły do nich w 1 terminie tj 30.07 :angryy:

i znów prze czyjąś głupotę bede latać po sekretariatach :angryy:

Posted

Zabrze krajówka...ale jaka duża...

Żeby było śmieszniej w 2002 i w 2004 plan był ułozony prawidłowo...(w 2003 nie byłam)a w ubiegłym roku była jedna cockerka kolorowa wpakowana w "pozostałe kolory"....

Posted

czy Ktoś Jadący Z Krakowa Mógłby Mnie Zabrać Do Zabrza-dołożę Się Do Paliwa. Jadę Bez Psa-mam Się Spotkać Z Sędzią, Aby Odebrać Protokół Z Testów Psychicznych Mojej Suni.

Posted

Czy ktoś juz zamówił pogodę? My zaczynamy zaraz po 10..heh..trawa będzie mokra...niedobrze....pozostaje nadzieja,że ring będzie w słońcu :smile:

to ja sie dołaczam i trzymam kciuki za pogode bo my tez mamy o 10:razz: no i patrzac na pogode dzisiejsza w Poznaniu zimno,mgła to az sie niechce jechac-choc dobrze ze nie pada...;)
trzymam kciuki za slońce:multi:

Posted

Ponoc taka pogoda ma sie utrzymac do poczatku przyszego tygodnia:cool3:
Cyz ktos moze wie jaki ma numer zjazd z autostrady do Zabrza żebysmy go nie przegapiły? Bo stwierdziłysmy z edelwejs ze taka najprostsza droga;)

Posted

[quote name='samograj']czy Ktoś Jadący Z Krakowa Mógłby Mnie Zabrać Do Zabrza-dołożę Się Do Paliwa. Jadę Bez Psa-mam Się Spotkać Z Sędzią, Aby Odebrać Protokół Z Testów Psychicznych Mojej Suni.

[quote name='Basia_Sz']Aniu, o której będziesz w Zabrzu? Może w końcu się spotkamy? :cool3:
Ja też się wybieram pooglądać :razz:.
No niestety nie ma chętnych!!!

Posted

Basia_Sz napisał(a):
Aniu, o której będziesz w Zabrzu? Może w końcu się spotkamy? :cool3:
Ja też się wybieram pooglądać :razz:.

Jeżeli to do mnie Basiu to będę już ok 9 tej :cool3:.

Posted

Do Ciebie też zajrzę, bez obaw :cool3: . Tylko, że ja chyba dobrnę dopiero po 13-tej :cool1: . A tak w ogóle, to jak ja Was wszystkich poznam, kto jest z Dogo, a kto nie? :-( No i tu by się teraz przydał ten znaczek, przypięło by się i już ;) .

Posted

flashka-g napisał(a):
a ja na ringu 18 bede urzedowac z Resuruss, Malawaszka i zapewne jeszcze kilkoma osobami a potem na ringu husky:evil_lol:

KOCHANA FLASHECZKO- G!!!
DZIĘKI ZA POMOC!!! JADĘ DO ZABRZA!!!
Chciałabym poznać dziewczyny z 9 . RES już znam, bo gogunia zrobiła jej zdjęcia w Chorzowie, ja będę na 6 i na 5, zresztą będę bez psa więc będę miała pełną swobodę!!!
mam nadzieję że sie spoykamy w realu!!!!!

Posted

samograj napisał(a):
KOCHANA FLASHECZKO- G!!!
DZIĘKI ZA POMOC!!! JADĘ DO ZABRZA!!!
Chciałabym poznać dziewczyny z 9 . RES już znam, bo gogunia zrobiła jej zdjęcia w Chorzowie, ja będę na 6 i na 5, zresztą będę bez psa więc będę miała pełną swobodę!!!
mam nadzieję że sie spoykamy w realu!!!!!

No to widzimy sie Samograj? a weźmiesz To :coś: czy nie dałaś rady oprawić dla GW? :razz: