Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DOMEK SPRAWDZONY!GABI PAKUJ SIĘ...domek sprawdziła nam kierowniczka przytuliska w Głownie...Gabi jedzie do domu z ogródkiem...i dużą murowana budą,ocieplona wewnątrz...w domu będzie jedynym psem...w domu są także 2 dzieci(ok 7 lat)i psiak będzie towarzyszem zabaw także tych dzieci.Pan już dziś dzwonił do mnie...około 15 00 przyjezdza po Gabi do schroniska,uprzedziłam ,ze za kilka miesięcy przypomnimy mu o sterylizacji suczki...a poza tym Głowno to miejscowośc bardzo blisko Łowicza,więc Gabi będziemy miały na oku...:lol:;)

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aganela napisał(a):
Paula03 tytuł główny nie jest dalej zmieniony.... czyżby Gabi była już w nowym DS? Są jakieś nowe wieści od ślicznotki ?

Kurde przecież zmieniałam. Dobra to zmienię jeszcze raz :)

• 1 month later...
Posted

aganela napisał(a):
Co tam u Gabi? Są jakieś wieści ?

Są ,nawet są zdjęcia tylko czasu brakuje...wszystko ok...z tego co wiem wybieramy się(Kaja)na wizytę poadopcyjną...więc pewnie jeszcze więcej będzie zdjęć...

Posted

Dziewczyny czy myślicie,ze ona ma za mało kontaktu z ludzmi?Co miał na myśli pan jak powiedział,że nie dogaduje się z teściem i młodszym dzieckiem,dlaczego bała się wyjsć z kojca,bała się przestrzeni czy bała się,ze jak wyjdzie z kojca to nie spodoba się to jej opiekunowi?Czy w budzie była słoma?

Posted

http://img43.imageshack.us/img43/5679/dsc0633vu.jpg

Za budą widać wejście do budynku, czy Gabi może tam wchodzić, na zdjęciu wygląda to tak, jakby siatka była za wejściem, pytałyście jak często Gabi jest wypuszczana z kojca? W kojcu nie jest brudno.

No i uszy jej stanęły :-)

To jej zachowanie może wynikać nie z tego, że jest źle traktowana, ale dorasta, robi się nieufna wobec obcych, boi się, bo nie chodzi na spacery, nie poznaje świata. Bardzo mnie interesuje co to znaczy, ze nie dogaduje się z teściem i 4 letnim dzieckiem???

A takie zdjęcia dostałam od Romki pod koniec grudnia, pozwalam sobie wstawić

Posted

Myślę, że za mało. Nie wiem o co chodziło z teściem, natomiast myslę, że jest za energiczna dla 4 letniego dziecka.
Przestrzeni się chyba nie bała, gdy się oddalała, zaczynała wesoło podskakiwać, ale od pana do mnie trochę się przeczołgiwała.
Nie, buda była goła.

EDIT Nie, kojec jest ogrodzony.

Posted

Romka napisał(a):
Przeczołgiwała się bo bała się co pan powie,ze zblizyła się do Ciebie?O to chodziło?

Nie wiem, ale podczas tego przeczołgiwania intensywnie się oblizywała.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Nie wiem, ale podczas tego przeczołgiwania intensywnie się oblizywała.

Czyli była w stresie...pewnie za rzadko ją wypuszczają i nie wie co się może zdarzyć...trzeba się będzie temu przyjrzeć...

Posted

tu i tak wychodzi co innego,pies poszedł ewidentnie do kojca,nieocieplonego ,nie wiadomo czy wchodzi do domu czy nie,cały czas za siatka na postrach a i dzieci nie wiadomo cvzy jej nie stresuja jak jest w kojcu,pan chyba dostał bardzo ładnego i darmowego stróża,ona jest przecież młodziutka,potrzebuje dotyku,jakies nauki miłosci a nie klatki i koniec !!! nie podoba mi sie to wszystko:shake:

Posted

Mi też to się trochę nie podoba,wydaje mi się,że Gabi ma za mało kontaktu z człowiekiem,że za dużo siedzi w tym kojcu,miała jakieś zabawki w ogóle?Ona przecież potrzebuje bliskości.....wydaje mi się,że ta rodzina nie okazuje jej uczuć..