Iwona Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Zdjęcia świetne:lol: - tylko nie rozumiem dlaczego ZPR dwa razy cytuje bez słowa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zpr Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Iwona napisał(a):Zdjęcia świetne:lol: - tylko nie rozumiem dlaczego ZPR dwa razy cytuje bez słowa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No podpisałam kto robił fotki :shake: Quote
Cavisia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 A można prosić o stawkę cavalier king charles spanieli? Z góry dziękuję Quote
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Gratulacje zpr ,gratulacje Flashi ;) Mnie sie bardzo podoba fox - zasłuzenie wygrał BiS - fajne psiatko :loveu: Quote
zpr Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 resuruss napisał(a):Gratulacje zpr ,gratulacje Flashi ;) Mnie sie bardzo podoba fox - zasłuzenie wygrał BiS - fajne psiatko :loveu: Dzięki za gratki :loveu: A fox fakt w statyce był piękny, w ruchu ciut mniej ale to piękne zwierzątko, wygrał BIS soboty a BIS całej wystawy tradycyjnie Shih Tzu ;) Quote
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No ja na zdjeciu widze tylko ;) ,ale fajne zwierze z tego foksika Quote
Iwona Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 zpr napisał(a):No podpisałam kto robił fotki :shake: O to sorki :oops: - jak przystało na psiarza zwracam uwagę przeważnie tylko na psiaki:evil_lol: :lol: Quote
flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Sorki Monika ze nie podpisałam ale akurat wlepiałam na szybciocha bo musiałam do weta jechac. Quote
zpr Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 flashka-g napisał(a):Sorki Monika ze nie podpisałam ale akurat wlepiałam na szybciocha bo musiałam do weta jechac. Nie ma sprawy, ale się napracowałaś!!! Dzięki!!! :loveu: A co się stało? :roll: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ach, ty, złośnico! Jak wystawa na ich terenie, to i ich pies MUSi wygrać, co nie? Jeszcze nie poznałas tej zasady jeżeli chodzi o Czechów? Pzdr. Quote
dorotal Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Cavisia']A można prosić o stawkę cavalier king charles spanieli? Z góry dziękuję Tu masz link do wynikow wystaw cavalieow w Czechach w tym tez z Mlada Boleslav http://www.kavalir-king-klub.org/Novinky/Vysledky_MV_a_NV/vysledky_mv_a_nv.html Quote
simbik Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Czy ktoś może brał nocleg w Mlada Boleslav? Pilnie szukam jakiegoś lokum w tym mieście dla mnie i psa. Będę bardzo wdzieczna za każdą informację :lol:. Quote
Recommended Posts