DuDziaczek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 diuna_wro napisał(a):jesli będę miała kiedyś przyjemność poznać Cię osobiście, obiecuję, że przedstawię się także z nazwiska:) jade do wro....:diabloti::diabloti::diabloti: ja jestem zwami i czytam reg. tylkomi sie za to zalala klawiatura i klikam na goooglowejjj... post = 10 min :placz: Quote
Korenia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 diuna_wro napisał(a):jesli będę miała kiedyś przyjemność poznać Cię osobiście, obiecuję, że przedstawię się także z nazwiska:) Ok ;) Trzymam za słowo ;) :lol: Quote
diuna_wro Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 mam taki text do ogłoszeń. Może być? ja się wzruszyłam;) Mam 12 tyg. i jestem mieszańcem mocno w typie amstaffa. Moje nóżki są nieco dłuższe, mam drobną budowę ciała. Za to moich malowniczych prążków i gracji pozazdrościć mi może niejeden amstaff. Gdy miałam 5 tyg. zabrano mnie od mamy i oddano do schroniska. Płakałam i błagałam, by wypuszczono mnie z klatki. Łapki zdarłam o kraty do krwi. Bardzo bolały, bolał też brzuszek, bo miałam rozwolnienie i chudłam z dnia na dzień. Ludzie w schronisku przychodzili i odchodzili, i za każdym razem gdy mnie nie zauważali czułam się coraz bardziej chora i słaba. Czułam, ze umieram... Czyjeś ręce mnie podniosły i gdzieś zabrały. Dostawałam przez tydzień kroplówki i zastrzyki. Tylko to pamiętam. Nie mogłam wstać ani jeść i pić. Ale czyjś głos wołał: wstawaj mała, nie poddawaj się! Wydawało mi się, że jest też moja mama.... Gdy wyzdrowiałam zobaczyłam, że to pani ze schroniska i jej suczka. I zobaczyłam, ze jestem w domu, na poduszce. Suczka przygarnęła mnie jak swoje szczenię, a pani zadbała bym dostała leki, zjadła i napiła się. Ale nie mogę tu zostać. Jestem już zdrowa, w pełni sił, skora do zabawy, ale wciąż jestem maleńkim przerażonym, bezdomnym psim dzieckiem... adoptuj mnie, nie pozwól mi wracać do schroniska!!! PROSZĘ, ZOSTAŃ MOIM DOMEM!! PROSZĘ, PROSZĘ !!! Dziudzinka prosi o domek, a ja proszę o pomoc w ogłaszaniu:modla: Quote
diuna_wro Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 ja zrobiłam tu: www.ojej.pl porobię dalej, w wolnej chwili... a teraz idziemy uczyć się chodzić po schodach Quote
andzia69 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Diuna - zrób niuni nowe zdjatka - co????:) Quote
Basia1244 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ja standardowo zrobiłam kupsprzedaj - zaraz dam link - ale ponarzekam,ponarzekam - taki ładny szczeniak, a fotki... no bylejakie, nie ma co do ogłoszeń dać! Quote
Basia1244 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/wielorasowe/showAdvert4763976.html http://www.wroclawiak.pl/96262_szczenie_amstafa_suczka_do_adopcji.html Quote
diuna_wro Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Ciociu Basiu, DZIĘKUJEMY!!! :loveu: Quote
baster i lusi Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 słodziak kochany a jaką śliczną ma podusie Quote
andzia69 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Diuna - a większych się wklejac nie da? 640 x 480? wiesz...ja stara jezdem i coraz gorzej z moimi ślepiami:) Quote
DuDziaczek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 andzia69 napisał(a):Diuna - a większych się wklejac nie da? 640 x 480? wiesz...ja stara jezdem i coraz gorzej z moimi ślepiami:) no nie przesadzaj :evil_lol::evil_lol: no cóż albo faktycznie trza zainwestować w okularki.... :diabloti: Quote
diuna_wro Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 pewnikiem się da, ale czy od moda zaraz bury nie dostanę? Quote
diuna_wro Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 a tu wyglądam pokracznie, fotostylizacja lata 60:evil_lol: ale co tam, wkleję - zachłanne cioteczki wszystko do serca wezmą (byle nie do ogłoszeń) to stare zdjęcie, jeszcze dupka chuda i łapki cienkie. Quote
andzia69 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 można wklejać taki romiar jak podałam;) 640 x 480 (no coś koło tego):) Quote
Korenia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Od ciotki Reni Cafe animal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Diunka-12-tygodniowa-pregowana-slodycz-szuka-wspanialego-domu!,27143 Quote
BIANKA1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ojej , jakie cudo . Dopiero tu trafiłam po Twoim podpisie .Miała mała szczęście , że ją zabrałaś , bo już by było po niej . Quote
diuna_wro Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Korenia napisał(a):Od ciotki Reni Cafe animal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Diunka-12-tygodniowa-pregowana-slodycz-szuka-wspanialego-domu!,27143 Diunka DZIĘKUJE !!! :loveu: Quote
diuna_wro Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 BIANKA1 napisał(a):Ojej , jakie cudo. Dopiero tu trafiłam po Twoim podpisie.Miała mała szczęście, że ją zabrałaś , bo już by było po niej . Wzięłam ją tydzień po tym, jak wydałam Małą Pucię od Ciebie Quote
BIANKA1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 diuna_wro napisał(a):Wzięłam ją tydzień po tym, jak wydałam Małą Pucię od Ciebie To teraz już wpadłaś :evil_lol: Oddasz tą , to weżmiesz następne nieszczęście .:cool3: Tak właśnie zostaje się DT :lol: Quote
diuna_wro Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 mam pozwoleństwo od współwłaściciela mieszkania, zwanego TZ, wyłacznie na szczeniaki (i to najlepiej takie co jeszcze w kennelu siedzą).. a po tej małej z parvo rok żadnego oseska tam nie wprowadzę Quote
BIANKA1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 diuna_wro napisał(a):mam pozwoleństwo od współwłaściciela mieszkania, zwanego TZ, wyłacznie na szczeniaki (i to najlepiej takie co jeszcze w kennelu siedzą).. a po tej małej z parvo rok żadnego oseska tam nie wprowadzęWeżmiesz innego z parwo i wyleczysz . Mało ich w schronie ? Trzeba zdezynfekować pokój , głównie kenel .Święta za pasem , to zrobisz generalne prządki z użyciem virkonu i domestosa . Quote
diuna_wro Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 BIANKA1 napisał(a):Weżmiesz innego z parwo i wyleczysz . Mało ich w schronie ? dobry pomysł. ja świąt nie obchodzę, jedynie w Wigilii uczestniczę z powodu rodziców, a porządki robię tak czy siak:) Quote
diuna_wro Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 z moich ogłoszeń na razie cisza... tak myślę sobie.. może w ogłoszeniu o amstaffie powinnam użyć innego stylu, bo ten to chyba dobry dla yorecków i ich zwolenników. A ja powinnam napisać tak: "siemanko ziomki. Mam amstaffa na zbyciu. Spoko pies. Moja suka już ma przez nią uszy oberwane, a ja wyglądam jakbym miała sznyty na przedramionach. Luzik, da się wychować jak się wie jak. A jak się wie jak, to ja dam. Za darmochę! Żadna juma, dostałam za friko w schronisku, pełen legal. Podpiszemy kwity, wiecie taki prawniczy kit i będzie git" :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='diuna_wro']z moich ogłoszeń na razie cisza... tak myślę sobie.. może w ogłoszeniu o amstaffie powinnam użyć innego stylu, bo ten to chyba dobry dla yorecków i ich zwolenników. A ja powinnam napisać tak: "siemanko ziomki. Mam amstaffa na zbyciu. Spoko pies. Moja suka już ma przez nią uszy oberwane, a ja wyglądam jakbym miała sznyty na przedramionach. Luzik, da się wychować jak się wie jak. A jak się wie jak, to ja dam. Za darmochę! Żadna juma, dostałam za friko w schronisku, pełen legal. Podpiszemy kwity, wiecie taki prawniczy kit i będzie git" :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre, dobre :diabloti: Quote
Recommended Posts