Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie nie.... ja niestety mam teraz okropny czas w pracy, nie wyrabiam, na dogo już nie ma czasu, a co dopiero na bazarek :( nie wiem czy tego komuś nie przekazać....

Posted

__Lara napisał(a):
No właśnie nie.... ja niestety mam teraz okropny czas w pracy, nie wyrabiam, na dogo już nie ma czasu, a co dopiero na bazarek :( nie wiem czy tego komuś nie przekazać....

rozumiem..mam teraz tez taki zamet,
Lilu, jutro przeleje za Torusia i Zenia, u Torusia zrobilam rozliczenie, a u Zenusia moze jaad jeszcze jedna wpata jest, przesle grosz d siebie, przelalam sobie kase na mbank, jutro powinna byc to wysle troche wiecej na Zenusia... trzeba cs myslec bo juz ladnie dlug malal a tu znow lipa... czy Zenek ma wydarzene na fb??

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Chciałabym wpłacić skromne 10 zł... Poproszę dane do przelewu

dziekuje bardzo

Kocurek napisał(a):
Cioteczko zaraz Ci wysle na pw....Monika pewno pracuje....

dzieki kochana, faktycznie mam mlyn ostatnio ,i tak do grudnia bedzie niestety..

Posted

No właśnie. Oprócz tego że wali kupę w pokoju to u Zenusia wszystko w jak najlepszym porządku. I trzymajmy kciuki żeby tak było bo jak się posypie zdrowotnie to nie wiem skąd kasę weźmiemy.

Posted

a moze zalozyc nowy watek Zenkowi bo tutaj jeszcze z innym psem w pierwszym poscie,wejdzie nowa osoba to nie bardzo wie o co chodzi? Porozsylac zaproszenia ,moze nowe osoby by przyszly, trzeba cos w koncu dzialac.. dzisiaj zobacze ile jest na koncie, chyba doszly dwie wplaty i przeleje, jestesmy znow sporo do tylu.
ajak Lilu napisala, nie daj Boze pies sie rozchoruje to nie ma go za co leczyc.. Dziewczyny, poszukajcie jakis fantw na bazar.

Posted

LILUtosi napisał(a):
No właśnie. Oprócz tego że wali kupę w pokoju to u Zenusia wszystko w jak najlepszym porządku. I trzymajmy kciuki żeby tak było bo jak się posypie zdrowotnie to nie wiem skąd kasę weźmiemy.

moze robi zakład z Torusiem który zrobi większą? ;)

• 2 weeks later...
Posted

Kolejny miesiąc Zenka z zaległościami. Na dziś mam 10 psów na własnym utrzymaniu, nie pociągnę Zenka sama finansowo. Klaudia, proszę Cie, wykaz odrobinę rzetelności i przynajmniej pospamuj trochę z prośbą o nowe deklaracje.