__Lara Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jak fajnie, że chociaż Cyrylek ma już domek :D :D :D Quote
Smyku Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Cyrylku , super , że się udało . A Zenek kiedy pojedzie ? Quote
BUDRYSEK Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 mikoada napisał(a):Domek jest k.Mielca a wizyta była wczoraj. Państwa odwiedziła kaskadaffik za co ślicznie dziękuję :) Dzisiaj zadzwonię do nich i zapytam kiedy mogliby przyjechac po chłopaka, do Katowic go mogę przywieźc. Chyba, że znajdziemy bezpłatny transport np. do Krakowa, żeby Państwu zaoszczędzic trochę kilometrów i tak będą mieli do przejechania ok. 200. w pt jade do K-kowa Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Smyku napisał(a):Cyrylku , super , że się udało . A Zenek kiedy pojedzie ? Haniu Kochana,Zenia zawieziemy najprawdopodobniej w piątek. Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Cioteczki kochane,a może ma któraś z Was jakieś fanty na bazarek. Ja wiem,że Budrysek się zoferowała zawieźć chłopaka. Ale uwieżcie mi,że Jej serce jest ogromne - w przeciwieństwie do portfela... Może udałoby się choć połowę do paliwka dorzucić... Quote
mikoada Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nie mam niestety dobrych wiadomości. Dostała niedawno sms-a od Pani z Mielca takiej treści: "Bardzo mi przykro, ale nie zaadoptuje Cyrylka przepraszam". Jak widac Cyryl chyba jednak nie ma szczęścia, szukamy domu dalej...:( Quote
Lidan Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Zbyt pięknie zaczęło się układać, żeby coś się nie sypnęło :( Quote
mikoada Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dokładnie tak to czasami jest, że nie wszystko idzie po naszej myśli. Miejmy nadzieję, że uda nam się znaleźc Cyrylkowi domek przed wywozem do Mysłowic... Quote
Awit Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 W całej sytuacji, dobrze, że teraz dała tego smsa, niż miałaby po adopcji krzyczeć do słuchawki, żeby zabierać psiaka. To dla Zenka jest już hotelik, a Cyryl nie ma pewnie żadnej deklaracji.... Quote
bela51 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ludzie sa jak chorągiewki na wietrze. Słowo dla nich nic nie znaczy... Biedny Cyryl. Quote
zebrazebra Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Mój deklarowany bazar jest wciąż aktualny, pojawi się w ciągu tygodnia - nie dam rady wcześniej. Quote
paulinken Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 To na Cyryla też potrzebne deklaracje? Quote
__Lara Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 mikoada napisał(a):Nie mam niestety dobrych wiadomości. Dostała niedawno sms-a od Pani z Mielca takiej treści: "Bardzo mi przykro, ale nie zaadoptuje Cyrylka przepraszam". Jak widac Cyryl chyba jednak nie ma szczęścia, szukamy domu dalej...:( Co za niesłowność i niepotrzebne robienie nadziei :( Quote
yoko100 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 biedny Cyrylek , ja ten bazar moze niedlugo zrobie dla chlopakow Quote
mikoada Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Czy mógłby ktoś poogłaszac Cyrylka, wyróżnione allegro by się przydało...Może warto spróbowac zbierac deklaracje, przecież nie możemy go teraz tak zostawic :( Quote
kopciuszek Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Aduś może dzisiaj mi się uda ogłosić Cyrylka ... Ale nie obiecuję, bo od robienia ogłoszeń już mi się w oczach mieni ;/ Quote
mikoada Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dzięku Agusia :) Jeśli ktoś mógłby jeszcze nam pomóc to bardzo prosimy, musimy "zalac" internet ogłoszeniami Cyrylka :) Quote
kopciuszek Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ZAleje to ja chyba zaraz sobie robaka :evil_lol: W co ja się wpakowałam tym bazarkiem na pszczyniaki :roll: Quote
mikoada Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Nasze psiaki są Ci bardzo wdzięczne za ten bazar ;) Quote
kopciuszek Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Idę szukać czegoś w necie co by zrobić na kolację ... Quote
kaskadaffik Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ja zapłacę za ogłoszenia Cyrylka jeśli znajdziecie bazarek z ogłoszeniami za 10 -15 zł, tylko prosze kto ma chwilkę niech znajdzie taki, bo j anie nadążam.... Quote
Iljova Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Zenuś i Cyrylek Dwaj przyjaciele, Którzy od życia chcą tak niewiele. Zenuś staruszek biedny Ciepły domek mu bardzo potrzebny, Cyrylek wie że przyjaciel jego sił nie nabierze bez domku swego. Opiekun z Cyrylka nie lada, swoje potrzeby na bok odkłada. Nie pcha się pierwszy do miski z jedzeniem, Lecz zadowala się troskliwym patrzeniem na swego przyjaciela, któremu zimno doskwiera.. Cyrylek troszczy się o starszego od siebie Zenusia Żeby ten nie miał pustego brzusia. Są to psiaki bardzo kochane Które do domku pragną być zabrane. Quote
gonia66 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Sory..moze przegapiłam...kiedy Zenus jedzie do DT..???Kasa juz jest...czy na coś czekamy?? Quote
Recommended Posts