EVA2406 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 tayga napisał(a):Biedny Zenuś :( Piromanka mnie tu przywlokła... nie mogę dużo :( Strasznie mi przykro... ale 10 zł miesięcznie wyskrobię. Ja też. Podajcie jakiś nr konta i przypominajcie, bo niestety pamięć już nie ta ;) Quote
Piromanka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 EVA2406 napisał(a):Ja też. Podajcie jakiś nr konta i przypominajcie, bo niestety pamięć już nie ta ;) Dziekuję kochana! To ogromna pomoc! Już ślę numer konta. Quote
tayga Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja jeszcze musze coś powiedzieć. Z powodu zabiegania (kilka psów pod opieką, moja Nala z Cushingiem i jeszcze kilka problemów) prosze o przypomnienie co miesiąc (najlepiej pod koniec miesiąca), ze mam wpłacić. To chyba jeszcze nie demencja starcza, ale jakbym zapomniała to...:mad: Quote
Isadora7 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 nie mam siły dzisiaj na myślenie już jutro poczytam jak tylko czas pozwoli Quote
Leyla Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jestem i ja na zaproszenie Piromanki. Trzeba Zenusiowi pomoc koniecznie. zapsiona jestem ale jeszcze te 50 zeta wyskrobie co miesiac dla Zenona Quote
gonia66 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 JAk mówi przysłowie "chłop spi a mu samo rośnie";)....wczoraj przed pójściem spac, Zenusiowi brakowało do szczęscia 125 zł...a dziś..?? Budzę sie i cóż widzę..??:o tayga-10 zł Eva2404- 10 zł Leyla- 50 zł Smyku- 30 zł :o:o:o...przecieram oczy...bo Zenus moze juz opuscic to miejsce...brakuje mu juz tylko 25 zł!!!!!!!!!!!(a ma zapasik z jednorazowych spory, wiec w razie "w'...poza tym jestem pewna, ze zaraz to 25 zł spadnie z nieba dla Zenia:):) Jesssssssoooo..kochane cioteczki jestescie!!Ale poranna niespodzianka..no..no.....:):):) Quote
scarabae Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dużo nie mam w tej chwili, ale 10 zł wyskrobię...Zawsze to coś, no nie? I już tylko 15 zł będzie brakowało... Podajcie numer konta, najlepiej na PW :) Quote
bric-a-brac Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Pierwszy post wystarczy... 10zł stałej deklaracji, tylko przypominajcie w razie czego. A resztę poczytam później ;p Quote
Olena84 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Zostało do uzbierania 5 zł - kto chętny;)? Quote
Smyku Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 No to uznajemy , że Zenio ma komplet , przejmę te 5,oo Quote
Kalva Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Witam wszystkich, wpadam na zaproszenie Piromanki, niestety narazie mogę tylko podnieść, ale mocno trzymam kciuki za biedactwa - z tego co zrozumiałam to trzeba było ich rozdzielić? Więc Zenio jedzie do hoteliku :) nie mogę się doczytać co z Cyrylkiem Quote
Olena84 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Kalva napisał(a):Witam wszystkich, wpadam na zaproszenie Piromanki, niestety narazie mogę tylko podnieść, ale mocno trzymam kciuki za biedactwa - z tego co zrozumiałam to trzeba było ich rozdzielić? Więc Zenio jedzie do hoteliku :) nie mogę się doczytać co z Cyrylkiem Są chętni, ale trzeba zrobic wizyte przedadopcyjna. Quote
majqa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Smyczku :loveu:, Ty też tutaj? :-o Oj, Zenuś, pojawiło Ci się światełko w tuneliku... :-) Quote
bela51 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dziewczyny, przykro mi, ale juz nic nie dam rady zadeklarowac.:-( Moge dorzucic 10 zł jednorazowo do transportu. A jesli chodzi o wizyte p/adopcyjną to napiszcie moze do kaskadafik, ona jest z okolic Mielca. Quote
Leyla Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 no to mamy Zenka uratowanego(prawie) a co z Cyrylkiem?? beda musieli sie rozstac?? Quote
kinga_kinga7 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jestem na zaproszenie Piromanki,ale pomóc nie mogę:( za to podniosę psiaki!! Quote
bric-a-brac Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Wrzućcie proszę dane do przelewu na PW. Dzięki. Quote
mikoada Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 bela51 napisał(a):(...)A jesli chodzi o wizyte p/adopcyjną to napiszcie moze do kaskadafik, ona jest z okolic Mielca. Dziękuję bela51 już napisałam :) Widzę, że komplet deklaracji uzbierany (pod warunkiem, że hotelik będzie kosztował 300 zł a nie 350 zł), proszę Was jeszcze o pomoc w szukaniu domowego hoteliku może uda się coś wykombinowac... Piromanko jeśli dobrze kojarzę to napisałaś, że wyjeżdżasz na 10 dni co wtedy z finansami??? Quote
Piromanka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [FONT="Arial Narrow"][SIZE="4"]Cioteczki, chciałabym Wam serdecznie podziękować!!! Dzięki Waszym deklaracjom Zenek zostanie uratowany i uchronimy Go od śmierci w Mysłowicach! Ze wzruszenia aż się popłakałam... Bez Was nie dałybyśmy rady...[/FONT] Quote
Piromanka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mikoada napisał(a):Dziękuję bela51 już napisałam :) Widzę, że komplet deklaracji uzbierany (pod warunkiem, że hotelik będzie kosztował 300 zł a nie 350 zł), proszę Was jeszcze o pomoc w szukaniu domowego hoteliku może uda się coś wykombinowac... Piromanko jeśli dobrze kojarzę to napisałaś, że wyjeżdżasz na 10 dni co wtedy z finansami??? Ada, będę uaktualniać finanse na bieżąco. Quote
Recommended Posts