Piromanka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Klai, wspołtowarzysz niedoli Zenka i Cyryla potrzebuje Allegro: http://www.dogomania.pl/threads/193440-Pokaż-Kaliemu-że-świat-może-być-inny-niż-ten-widziany-Jego-oczami... Czy któraś dobra ciocia zrobi mu aukcję? Quote
Luzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [SIZE="1"]Przepraszam bardzo za offa :oops: [SIZE="3"]Chciała bym serdecznie zaprosić na bazarek na którym można wybrać imię piątce ślicznych uratowanych w powodzi psiaków. KILK! Quote
haliza Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Chwilowo mogę tylko kibicować maluchom :-( Quote
_Goldenek2 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Jestem na zaproszenie Piromanki. Na razie nie mogę pomóc inaczej jak obecnością na wątku :( Quote
gonia66 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Co u Zenusia, czy jakis domek tymczasowy albo hotelik widac na horyzoncie??? Quote
__Lara Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 haliza napisał(a):Chwilowo mogę tylko kibicować maluchom :-( I ja też :( Quote
Jolanta08 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Daję jednorazowo 30,00 zł ,niestety na razie nie jestem w stanie zadeklarować stałej kwoty:shake: ale będę zaglądać do chłopaków i pomagać w miarę możliwości. Quote
ihabe Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Oj Zenuś nasz staruszku, co u Ciebie kochany? Czy ktos zna kogoś z Przystani Ocelenie? Może tam staruszek znalazłby swój kącik ?;-( Quote
Evelka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Trochę mnie nie było i po cichu liczyłam, że jednak coś się zmieniło w sytuacji chłopaków... Dobrze, że choć Cyryl ma jakieś szanse na domek. Wiadomo już coś konkretniej na ten temat? No i może faktycznie trzeba by zacząć szukać hoteliku dla Zenka? Byleby tylko zdążyć... Quote
mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 O to właśnie chodzi byleby zdążyc, nie wiemy dokładnie ile czasu pozostało...Wczoraj dzwoniła do mnie Pani z Bydgoszczy w sprawie Cyryla, niestety jest jedno ale nie wiemy jak Cyryl zachowuje się w stosunku do dzieci a Pani ma 3-letnią córeczkę :( Quote
Bjuta Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Evelka napisał(a):Trochę mnie nie było i po cichu liczyłam, że jednak coś się zmieniło w sytuacji chłopaków... Dobrze, że choć Cyryl ma jakieś szanse na domek. Wiadomo już coś konkretniej na ten temat? No i może faktycznie trzeba by zacząć szukać hoteliku dla Zenka? Byleby tylko zdążyć... Hotelik jakby trzeba było - to jest bardzo dobry - ale za co go tam utrzymać? Były jakieś deklaracje, tylko nie są zebrane na pierwszej stronie, więc nie wiadomo na czym Zenek stoi. Trzeba przelecieć cały wątek, żeby je zebrać. Quote
mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Bjutko tu Piromanka zrobiła takie zestawienie, ale chyba nie jest uzupełnione zaraz jeszcze przelecę posty i ew. uzupełnię :) Deklaracje: (niech każdy sprawdzi czy wszystko ok) viola005 - 50,-/jednorazowo/ akdona_b -30,- /m-c/ + 20,- na ogloszenia BUDRYSEK -2X10,- /?/ yoko100 - jednorazowo /?/ AnnaA -jednorazowo/?/ nombre - jednorazowo/?/ Romka - jednorazowo/?/ Yana -jednorazowo/?/ ala123 - /?/ Bjuta - jednorazowa/?/ madzia828 - 20,-/?/ Olena84 - 20,-/m-c/ lilo - 20 /jednorazowo/ Jolanta08 - 30 /jednorazowo/ dota&koka - 20,-x2/?/ danielka92 - /?/ Maruda666 -10-15,-/m-c/ kado - opłata za allegro marysia55 - jednorazowo/?/ ela40 - /?/ gonia66 - 30 /jednorazowo/ Quote
gonia66 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Bjuta napisał(a):Hotelik jakby trzeba było - to jest bardzo dobry - ale za co go tam utrzymać? Były jakieś deklaracje, tylko nie są zebrane na pierwszej stronie, więc nie wiadomo na czym Zenek stoi. Trzeba przelecieć cały wątek, żeby je zebrać.Bjutko, jak widzisz, deklaracji troszke jest..wprawdzie większośc to jednorazowa pomoc, ale na juz- mozemy wyciagac chlopaka i szukac w miedzyczasie deklaracji stalych...najwazniejsze, zeby zdązyc, wiec jak masz jakis hotelik "na oku" i jest NA PEWNO dobry;), to pisz i moze juz cos załatwiajmy w tej sparwie konkretnie??Podawajcie numer konta, zebysmy mogly przelac kaskę i juz bedzie wiadomo, choc troche, na czym chlopak stoi.... Quote
Lidan Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Mało stałych deklaracji, ale coś jednak jest. Trzymajcie się tam pieseczki. Może uda się wam pomóc zanim traficie do tych nieszczęsnych Mysłowic. Quote
mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dzisiaj byłyśmy w Punkcie wywóz będzie na początku grudnia, już mało czasu zostało na pomoc chłopakom... Quote
gonia66 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 mikoada napisał(a):Dzisiaj byłyśmy w Punkcie wywóz będzie na początku grudnia, już mało czasu zostało na pomoc chłopakom... Nie ma nawet takiej opcji!! Dzewczyny- Bjutka pisala cos o dobrym więc na pewno sparwdzonym hoteliku- zabierac tam Zenia jak najszybciej..wplacajmy juz deklaracje- zeby bylo na pierwszy meisiac i na dojazd ewentualny...na co czekać..??? Decydujcie się na skarbnika i wysylajcie nr konta wszystkim deklarujacym (ja tez poprosze na PW)... Quote
mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Goniu masz rację, że nie ma na co czekac, tylko niestety my już mamy kilka psów w hotelikach, które nie mają wystarczającej ilości stałych deklaracji. Nie możemy sobie pozwolic na następne bez kompletu deklaracji, zwyczajnie tego nie udźwigniemy a niestety bardzo często jest tak, że jak już psiak jest bezpieczny zainteresowanie nim się kończy...Przykre to, ale prawdziwe :( Jeżeli chodzi o skarbnika chłopaków to czy jest ktoś chętny?? Quote
Piromanka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jesli nikt nie ma przeciwwskazań, to mogę to byc ja. Quote
Lidan Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 To ja proszę nr konta. Wpłacę kilka zł. Quote
ala123 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 mikoada napisał(a):Bjutko tu Piromanka zrobiła takie zestawienie, ale chyba nie jest uzupełnione zaraz jeszcze przelecę posty i ew. uzupełnię :) Deklaracje: (niech każdy sprawdzi czy wszystko ok) viola005 - 50,-/jednorazowo/ akdona_b -30,- /m-c/ + 20,- na ogloszenia BUDRYSEK -2X10,- /?/ yoko100 - jednorazowo /?/ AnnaA -jednorazowo/?/ nombre - jednorazowo/?/ Romka - jednorazowo/?/ Yana -jednorazowo/?/ ala123 - /?/ Bjuta - jednorazowa/?/ madzia828 - 20,-/?/ Olena84 - 20,-/m-c/ lilo - 20 /jednorazowo/ Jolanta08 - 30 /jednorazowo/ dota&koka - 20,-x2/?/ danielka92 - /?/ Maruda666 -10-15,-/m-c/ kado - opłata za allegro marysia55 - jednorazowo/?/ ela40 - /?/ gonia66 - 30 /jednorazowo/ ja deklaruję 50zł jednorazowo,możecie uzupełnić. A co z Cyrylem, jaki ewentualny domek mu się kroi? I co z pozostałymi psami z punktu? Może zrobić jakiś plakat czy inną informację i rozwiesić ją w różnych punktach w mieście, dać informację w lokalnej prasie i na miejscowych stronach www., że psy zostaną wywiezione i co im tam w Mysłowicach grozi. Wiem,że część społeczeństwa g...no to obchodzi ale może znajdzie sie parę osób,które ruszy sumienie i drgnie im serce. Ludzie, nawet tacy, powiedzmy w miarę normalni,czasem nie wiedzą o schroniskach i losie psów tam przebywających albo może nigdy nie zastanawiali sie nad tym, a taki sygnał w postaci apelu o pomoc dla psów może da im do myślenia Może warto spróbować ,jeszcze ponad dwa tygodnie Quote
Piromanka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Deklaracje: (niech każdy sprawdzi czy wszystko ok) - AKTUALIZACJA viola005 - 50,-/jednorazowo/ aldona_b -30,- /m-c/ + 20,- na ogłoszenia BUDRYSEK -2X10,- /m-c/ yoko100 - jednorazowo /?/ AnnaA -jednorazowo/?/ nombre - jednorazowo/?/ Romka - jednorazowo/?/ Yana -jednorazowo/?/ Bjuta - jednorazowa/?/ madzia828 - 20,- /m-c/ Olena84 - 20,-/m-c/ lilo - 20,- /jednorazowo/ Jolanta08 - 30,- /jednorazowo/ dota&koka - 10, x2 /m-c/ danielka92 - /?/ Maruda666 -10-15,-/m-c/ kado - opłata za allegro marysia55 - jednorazowo/?/ ela40 - jednorazowo /?/ gonia66 - 30 /jednorazowo/ Lidan - jednorazowo/?/ ala123 - 50,- /jednorazowo/ Quote
lilo Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 dostalam wiadomosc i przelalam wlasnie moja deklaracje, mam nadzieje ze dotrze szybko i choc troche pomoze chlopakom... Quote
Piromanka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 lilo napisał(a):dostalam wiadomosc i przelalam wlasnie moja deklaracje, mam nadzieje ze dotrze szybko i choc troche pomoze chlopakom... Dziękuje kochana!! Jesteś Aniołem! Quote
Recommended Posts