Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="1"]Przepraszam bardzo za offa :oops:

[SIZE="3"]Chciała bym serdecznie zaprosić na bazarek na którym można wybrać imię piątce ślicznych uratowanych w powodzi psiaków.
KILK!

Posted

Trochę mnie nie było i po cichu liczyłam, że jednak coś się zmieniło w sytuacji chłopaków... Dobrze, że choć Cyryl ma jakieś szanse na domek. Wiadomo już coś konkretniej na ten temat?
No i może faktycznie trzeba by zacząć szukać hoteliku dla Zenka?
Byleby tylko zdążyć...

Posted

O to właśnie chodzi byleby zdążyc, nie wiemy dokładnie ile czasu pozostało...Wczoraj dzwoniła do mnie Pani z Bydgoszczy w sprawie Cyryla, niestety jest jedno ale nie wiemy jak Cyryl zachowuje się w stosunku do dzieci a Pani ma 3-letnią córeczkę :(

Posted

Evelka napisał(a):
Trochę mnie nie było i po cichu liczyłam, że jednak coś się zmieniło w sytuacji chłopaków... Dobrze, że choć Cyryl ma jakieś szanse na domek. Wiadomo już coś konkretniej na ten temat?
No i może faktycznie trzeba by zacząć szukać hoteliku dla Zenka?
Byleby tylko zdążyć...

Hotelik jakby trzeba było - to jest bardzo dobry - ale za co go tam utrzymać?

Były jakieś deklaracje, tylko nie są zebrane na pierwszej stronie, więc nie wiadomo na czym Zenek stoi. Trzeba przelecieć cały wątek, żeby je zebrać.

Posted

Bjutko tu Piromanka zrobiła takie zestawienie, ale chyba nie jest uzupełnione zaraz jeszcze przelecę posty i ew. uzupełnię :)

Deklaracje: (niech każdy sprawdzi czy wszystko ok)

viola005 - 50,-/jednorazowo/
akdona_b -30,- /m-c/ + 20,- na ogloszenia
BUDRYSEK -2X10,- /?/
yoko100 - jednorazowo /?/
AnnaA -jednorazowo/?/
nombre - jednorazowo/?/
Romka - jednorazowo/?/
Yana -jednorazowo/?/
ala123 - /?/
Bjuta - jednorazowa/?/
madzia828 - 20,-/?/
Olena84 - 20,-/m-c/
lilo - 20 /jednorazowo/
Jolanta08 - 30 /jednorazowo/
dota&koka - 20,-x2/?/
danielka92 - /?/
Maruda666 -10-15,-/m-c/
kado - opłata za allegro
marysia55 - jednorazowo/?/
ela40 - /?/
gonia66 - 30 /jednorazowo/

Posted

Bjuta napisał(a):
Hotelik jakby trzeba było - to jest bardzo dobry - ale za co go tam utrzymać?

Były jakieś deklaracje, tylko nie są zebrane na pierwszej stronie, więc nie wiadomo na czym Zenek stoi. Trzeba przelecieć cały wątek, żeby je zebrać.
Bjutko, jak widzisz, deklaracji troszke jest..wprawdzie większośc to jednorazowa pomoc, ale na juz- mozemy wyciagac chlopaka i szukac w miedzyczasie deklaracji stalych...najwazniejsze, zeby zdązyc, wiec jak masz jakis hotelik "na oku" i jest NA PEWNO dobry;), to pisz i moze juz cos załatwiajmy w tej sparwie konkretnie??Podawajcie numer konta, zebysmy mogly przelac kaskę i juz bedzie wiadomo, choc troche, na czym chlopak stoi....

Posted

mikoada napisał(a):
Dzisiaj byłyśmy w Punkcie wywóz będzie na początku grudnia, już mało czasu zostało na pomoc chłopakom...

Nie ma nawet takiej opcji!!
Dzewczyny- Bjutka pisala cos o dobrym więc na pewno sparwdzonym hoteliku- zabierac tam Zenia jak najszybciej..wplacajmy juz deklaracje- zeby bylo na pierwszy meisiac i na dojazd ewentualny...na co czekać..???
Decydujcie się na skarbnika i wysylajcie nr konta wszystkim deklarujacym (ja tez poprosze na PW)...

Posted

Goniu masz rację, że nie ma na co czekac, tylko niestety my już mamy kilka psów w hotelikach, które nie mają wystarczającej ilości stałych deklaracji. Nie możemy sobie pozwolic na następne bez kompletu deklaracji, zwyczajnie tego nie udźwigniemy a niestety bardzo często jest tak, że jak już psiak jest bezpieczny zainteresowanie nim się kończy...Przykre to, ale prawdziwe :(
Jeżeli chodzi o skarbnika chłopaków to czy jest ktoś chętny??

Posted

mikoada napisał(a):
Bjutko tu Piromanka zrobiła takie zestawienie, ale chyba nie jest uzupełnione zaraz jeszcze przelecę posty i ew. uzupełnię :)

Deklaracje: (niech każdy sprawdzi czy wszystko ok)

akdona_b -30,- /m-c/ + 20,- na ogloszenia
BUDRYSEK -2X10,- /?/
AnnaA -jednorazowo/?/
nombre - jednorazowo/?/
Romka - jednorazowo/?/
Yana -jednorazowo/?/
ala123 - /?/
Bjuta - jednorazowa/?/
madzia828 - 20,-/?/
Olena84 - 20,-/m-c/
lilo - 20 /jednorazowo/
Jolanta08 - 30 /jednorazowo/
dota&koka - 20,-x2/?/
danielka92 - /?/
Maruda666 -10-15,-/m-c/
kado - opłata za allegro
marysia55 - jednorazowo/?/
ela40 - /?/
gonia66 - 30 /jednorazowo/

ja deklaruję 50zł jednorazowo,możecie uzupełnić.
A co z Cyrylem, jaki ewentualny domek mu się kroi? I co z pozostałymi psami z punktu? Może zrobić jakiś plakat czy inną informację i rozwiesić ją w różnych punktach w mieście, dać informację w lokalnej prasie i na miejscowych stronach www., że psy zostaną wywiezione i co im tam w Mysłowicach grozi. Wiem,że część społeczeństwa g...no to obchodzi ale może znajdzie sie parę osób,które ruszy sumienie i drgnie im serce.
Ludzie, nawet tacy, powiedzmy w miarę normalni,czasem nie wiedzą o schroniskach i losie psów tam przebywających albo może nigdy nie zastanawiali sie nad tym, a taki sygnał w postaci apelu o pomoc dla psów może da im do myślenia
Może warto spróbować ,jeszcze ponad dwa tygodnie

Posted

Deklaracje: (niech każdy sprawdzi czy wszystko ok) - AKTUALIZACJA

aldona_b -30,- /m-c/ + 20,- na ogłoszenia
BUDRYSEK -2X10,- /m-c/
AnnaA -jednorazowo/?/
nombre - jednorazowo/?/
Romka - jednorazowo/?/
Yana -jednorazowo/?/
Bjuta - jednorazowa/?/