Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne te karteczki zimowo-świąteczne z Zenkiem. Widzę, że ruch się tu zrobił, cioteczki zaglądają do piesków, myślą, szukają... Goniu dziękuję, że jesteś :iloveyou:
Czy psiaki nadal w punkcie przejściowym?

Posted

Deklaracje: (niech każdy sprawdzi czy wszystko ok)

viola005 - 50,-/jednorazowo/
akdona_b -30,- /m-c/ + 20,- na ogloszenia
BUDRYSEK -2X10,- /?/
yoko100 - jednorazowo /?/
AnnaA -jednorazowo/?/
nombre - jednorazowo/?/
Romka - jednorazowo/?/
Yana -jednorazowo/?/
ala123 - /?/
Bjuta - jednorazowa/?/
madzia828 - 20,-/?/
Olena84 - 20,-/m-c/
lilo - /?/
Jolanta08 - /?/
dota&koka - 20,-x2/?/
danielka92 - /?/
Maruda666 -10-15,-/m-c/
kado - opłata za allegro
marysia55 - jednorazowo/?/
ela40 - /?/

Posted

Bjuta napisał(a):
Dziewczyny - zbierzcie deklaracje na pierwszej, bo nic nie wiadomo.

To samo sobie pomyślałam. Będzie wiadomo na co nas stać w razie czego...

Posted

JA dla Zenusia mam kwote 30 zł - przysłąła je jakas osoba, nie podpisala ani na jakiego pieska, ani nicka...pisalam wiadomośc na wszystkich watkach psiakow, na ktore zbierałam kaske, zeby dala znac, ale nikt sie nie zgłosił...nie ma więc sensu dłużej czekać...KAsa leży u mnie, kiedy może się przydac...więc jakbyscie Zenusia gdzieś dawały do DT , to prosze o PW z nr konta- przesle "zawieruszone"30 zł:):)

Posted

Lidan napisał(a):
Wiedziałam goniu, że można na Ciebie liczyć :iloveyou: Żeby tylko znalazł się jakiś kącik dla Zenusia...dla Cyryla oczywiście też :kciuki:
NO Cyrylek, to chyba będzie mial domek..Klaudus cos pisala...wiec miejmy nadzieje...ale faktycznie- Cyrylek jest ślicznym psem...moz etroche wymaga pracy..ale bedzie pociecha dla kogos, tym bardziej, ze jest młodziutki:)
JA najbardziej martwie sie o Zenusia..ale jestem dobrej mysli, bo tu duzo dobrych serduszek:)

Posted

Dziękujemy za chęć wsparcia. W tej chwili zbierane są oferty i propozycje. Konto będzie podane gdy już będzie wiadomo czy będzie tyle pieniędzy, że wystarczy np na płatny dt, hotelik czy coś w tym stylu...tak sądzę.

Posted

Jest juz troche tych propozycji pomocy, myslę ze na pewno na conajlniej miesiac by sie uzbieralo...moze trzeba juz szukac jakiegos platnego hoteliku?Nie wiemy, kiedy psiaki bede ewentualnie wywozone..a nie chce myslec o sytuacji, ze moglibysmy nie zdązyc...JAk umiescimy Zenusia, to zaczniemy szukac deklaracji stalych i jednoczesnie oglaszac i szukac DS...jak myslicie dziewczyny??