Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bede robic bazarek pod koniec listopada a wiec przekarze cos na chlopakow, tylko jesli nie maja nic to pasowaloby cos zaczac moze zbierac, pewnie lekko nie bedzie ale proba nie strzelba,

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

megii1 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Piromanki:) Mogę użyczyć mojego konta na allegro, żeby Ania zrobiła chłopakom ogłoszenia. Jak będziecie zainteresowane miejscem w hotelu dajcie znać na pw - na razie miejsca nie ma i jest kolejka ale może ktoś by przepuścił. Myślę , że młodziak znajdzie szybko domek, gorzej ze staruszkiem ale i starsze psiaki mają swoich wielbicieli:)

Magda, bardzo Ci dziękuje za przybycie na wątek i użyczenie konta.
Oczywiście zrobię psiakom Allegro.

ihabe napisał(a):
kurcze, Piromanka podesłała mi ten link i już mam serce w gardle, na niczym w robocie juz sie skupić nie moge myslę tylko o tych bidulkach:-( Nie mogą pojechać do Mysłowic, o nie!!! Na cito DT. SZUKAMY!!!!!!!!!

Napisałam do Ciebie, bo wiem jakie wieeeellkkkieee serce masz dla zwierząt...
Serdeczne dzięki za wejście do nas.

ihabe napisał(a):
a czy Przystań Ocalenie by ich nie przygarnęła , przynajmniej tymczasowo? za zwrotem kosztów, ja załatwię karmę, choćbym miała suchy chleb jeść;-(

Jak można zapytać Przystań Ocalenie? Czy dysponujesz kontaktem? Dzięki za ewentualną karmę. Ty zadnego psa nie zostawisz bez pomocy... CMOK!

paulinken napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Ale chyba póki co nie mogę pomóc nawet z ogłoszeniami, bo jutro wyjeżdżam i do następnej środy będę bez netu... Kurczę no. Jakieś pomysły na DT? Grosi się udało, pomimo wszystkich nieszczęść...

Właśnie rozsyłamy wątek z nadzieją na DT...
Witamy u chłopaczków na wątku!

fizia napisał(a):
Biedaki...

A może jakaś fundacja zajmująca się labradorami mogłaby pomóc..Cyryl chyba taki w typie

Poszukamy... Z wielką nadzieją... Tylko co z Zenkiem....?!

soboz4 napisał(a):
zajechana jestem totalnie, mogę jedynie podnieść wątek

Dziękuję za przybycie! Obecność też jest ważna!

yoko100 napisał(a):
Bede robic bazarek pod koniec listopada a wiec przekarze cos na chlopakow, tylko jesli nie maja nic to pasowaloby cos zaczac moze zbierac, pewnie lekko nie bedzie ale proba nie strzelba,

Dziękuję ogromnie za chęć pomocy bazarkowej! Mam nadzieję, że do końca listoada znajdzie sie jakiś tymczas. Najlepiej bezpłatny, bo psiaki grosza nie mają....

BUDRYSEK napisał(a):
ode mnie mają po dyszce
więcej nie mogę :(

Dzięki!!! To bardzo dużo!! I mamy pierwsze deklaracje!
Czy ktoś się przylączy?

Posted

yoko100 napisał(a):
ja bede mogla tak jednorazowo

Dziękujemy! To dużo!

rita60 napisał(a):
Witam, nie wiem jak pomóc chłopakom,może wrzuce na FB i NK, porozsylam watek,w wolnej chwili porobie pare ogłoszeń. Sorry,ze tylko to.

Stokrotne dzięki za przybycie, chęć pomocy, wielkie serducho i rozgłoszenie na portalach społecznościowych oraz ogłoszeniowych. Każde ogłoszenie na wagę życia psa!

Posted

Jestem i ja na zaproszenie Piromanki.
Niestety, przynajmniej na razie, mogę pomóc tylko podnosząc, bo trochę mi się życie pokomplikowało... Ale ciągle myślę o chłopakach! Trzeba Im pomóc koniecznie!
Trzymam kciuki, żeby się udało!

Posted

Dziękuję za zaproszenie od Piromanki. Sprawa rzeczywiście nie wygląda za ciekawie. Finansowo wesprzeć psiaków niestety nie mam możliwości, ale ogłoszeń mogę porobić :) No i oczywiście podrzucać wątek.

Widziałam że psiaczki mają wspólny opis do ogłoszeń, a czy mógł by ktoś utalentowany zrobić im opisy osobne? To porobię

Posted

[quote name='Evelka']Jestem i ja na zaproszenie Piromanki.
Niestety, przynajmniej na razie, mogę pomóc tylko podnosząc, bo trochę mi się życie pokomplikowało... Ale ciągle myślę o chłopakach! Trzeba Im pomóc koniecznie!
Trzymam kciuki, żeby się udało!

Dziękuję, że zajrzałaś. Proszę, nie znikaj z wątku.

[quote name='figanadrzewna']dziękuję za zaproszenie, wzruszająca historia. Pomyślę jak pomóc?
Może by zapytac Czarodziejki? Ma psie hospicjum i słabośc do staruszków

Jeśli możesz zapytać, to bardzo, bardzo prosimy... Wszelka pomoc jest potrzebna...!

[quote name='wenucja']wysyłam na moich wątkach

Dziękuję po stokroć! Im więcej osób zobaczy wątek, tym większa szansa na uratowanie psów.

[quote name='AnnaA']Mogę zadeklarowac jednorazową pomoc finansową. Dajcie znac jeżeli będzie taka potrzeba.

Dziękuję Aniu!! Jak tylko znajdziemy dla nich DT (lub DS) to prawdopodobnie będzier potrzebna pomoc na jedzenie i ewentualne leczenie.

[quote name='Luzia&Funia']Dziękuję za zaproszenie od Piromanki. Sprawa rzeczywiście nie wygląda za ciekawie. Finansowo wesprzeć psiaków niestety nie mam możliwości, ale ogłoszeń mogę porobić :) No i oczywiście podrzucać wątek.

Widziałam że psiaczki mają wspólny opis do ogłoszeń, a czy mógł by ktoś utalentowany zrobić im opisy osobne? To porobię

Kochana, dzięki że przyszłaś! Ogłoszenia to dla nich wielka szansa na uniknięcie najgorszego... czyli śmierci...

[quote name='nombre']jestem i ja, tez moge wplacic na psiaki cos jednorazowo

Dziękuję!! Numer konta będzie wysyłany jak znajdziemy dla nich bezpieczne miejsce.

[quote name='Romka']Jestem i ja ten starszy psiak bardzo przypomina mi mojego Pako , mogę pomóc jednorazowo finansowo,na razie potem zobaczę...

Romka nigdy pomocy nie odmowiła! Serdeczne podziękowania! I pozdrowienia dla Pako!

[quote name='Yana']ja również mogę jedynie jednorazowo wspomóc finmansowo, przynajmniej na razie, za dużo mam innych zobowiązań...

Jesteśmy wdzięczni i za pomoc finansową i za obecność i wsparcie.

[quote name='Magdalena']dziekuje za zaproszenie, zapisuje sie, jak bede miala chwile to poczytam

Poczytaj i bierz aktywny udział w wątku!

Posted

chita napisał(a):
jestem i ja;)
czy hotel tez wchodzi w gre czy szukamy bezplatnego tymczasu?

Jak na razie to mamy tylko po 10 zl na psa stalych deklaracji... :-( wiec na hotel za malo... :-(