Piromanka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Klaudus__']Cioteczki proszę pomóżcie... Nie możemy Go tak zostawić... Cyryl solidnie ogłaszany ma szanse uciec do domu przed Mysłowicami... Zenuś nie będzie miał takiej szansy... Poza tym łapki Go bolą... Ząbki ma niemal całe starte... Powtórzę i podniose! Quote
BUDRYSEK Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 boze, przecież Zenuś zasługuje na spokojną starość... :( Cyryl na pewno znajdzie szybko domek Quote
mikoada Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 W końcu dotarłam i do chłopaków. Ten łańcuch wbił mnie normalnie w fotel, co za %&^%$ mógł coś takiego Zenusiowi założyc :( Bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach... Quote
Diegula Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Janicki zalecił mojemu psiakowi Traumell (nie wiem czy dobrze piszę) to tani lek który można kupić w aptece więc warto go podawać Zenkowi. Oj te słodkie biedne staruszki :( Quote
Drzagodha Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Dziewczyny, da radę zrobić porządne zdjęcia chłopakom? Czy nic lepszego nie wyjdzie? Ciotki od labków chcą ich poogłaszać, ale proszą o lepsze zdjęcia. Quote
mikoada Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Drzagodha napisał(a):Dziewczyny, da radę zrobić porządne zdjęcia chłopakom? Czy nic lepszego nie wyjdzie? Ciotki od labków chcą ich poogłaszać, ale proszą o lepsze zdjęcia. Pewnie da radę tylko nie wiem kiedy nas tam znowu wpuszczą a nie ma niestety zbyt dużo czasu na znalezienie im domku. Może warto zrobic ogłoszenia z tymi zdjęciami, które są a jak tylko uda się pstryknąc inne fotki będzie je można podmienic... Quote
BUDRYSEK Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Drzagodha napisał(a):Jest na staruszkach? Czy wrzucić? jak masz czas to wrzuć Zenusia Cyryl opiekuje się Zenkiem ale wiadomo ,że dwupaku nikt nie bedzie chciał :( Quote
mikoada Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Straszne pustki tu panują :( a chłopcy są fantastyczni i apetyt również mają niezły, chociaż Zenek bardzo potrzebuje ciepłego schronienia, teraz noce już będą zimniejsze a jego tylne łapki odmawiają posłuszeństwa :( Quote
ciapuś Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dziękuję za zaproszenie Wiele pomóc nie mogę ,ale obiecuję podnosić wątek Quote
mikoada Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dzieki za przybycie :) podnoszenie też potrzebne ;) Quote
Guest ambird Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dobry wieczór ;) moniab z labradory.info zrobiła allegro Cyrylkowi :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1305319720 Quote
mikoada Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Pieknie dziekujemy za allegro :) Cyryl to super psiak, taki prztulasny i bardzo potrzebuje sie wybiegac. Wczoraj Klaudus_ prawie po całym mieście biegała tak ja chłopak wyprowadził na spacer :evil_lol: Quote
Drzagodha Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='ambird']Dobry wieczór ;) moniab z labradory.info zrobiła allegro Cyrylkowi :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1305319720 Wiedziałam, że mogę na Was liczyć :loveu: Dzięki! Quote
zuzlikowa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pokazujemy cudną parkę przyjaciół.... Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dzień dobry chłopaki, pokazujemy się :) Quote
viola005 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 jestem na zaproszenie niestrudzonej Mikoady wiem od zaprzyjaznionych diablow, ze maja u siebie specjalny, wyjatkowo goracy kacik dla bydlakow jak ten od lancucha Zenka nigdy nie probowalam udawac, ze jestem Panem Jezusem i dla takich odpadow rasy ludzkiej wyrozumialosci nijakiej nie posiadam, pozostawiam to jednostkom wyzej rozwinietym duchowo wiem jednak niestety z doswiadczenia, ze spalanie sie w bezsilnej nienawisci do gnid ludzkich nie prowadzi do nikad i tylko nas samych obciaza psychicznie, wiec nie bede pisac eseju na ten temat, za bardzo cenie wlasne zdrowie widze, jak te dziewczyny dzialaja z poswieceniem, w nich jest jedyna nadzieja na poprawe losu chociaz niektorych ofiar ludzkiej bezmyslnosci, debilizmu, okrucienstwa, chciwosci, interesownosci i braku wyobrazni, o empatii nie wspominajac, trzeba tym silaczkom pomoc pomagac moge wyslac jednorazowo 50 zl dla Zenka prosze o dane na pw Quote
mikoada Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dziękuję Viola, że jesteś :) Chłopcy naprawdę bardzo potrzebują naszej pomocy, niedługo wywóz o ile Cyryl może znaleźc szybko domek (chociaż niekoniecznie bo nie potrafi się zachowywac na smyczy) to Zenek ma już naprawdę bardzo małe szanse, dla niego przydałby się bardzo ciepły DT... Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Drzagodha']Dziewczyny, da radę zrobić porządne zdjęcia chłopakom? Czy nic lepszego nie wyjdzie? Ciotki od labków chcą ich poogłaszać, ale proszą o lepsze zdjęcia. Lepsze zdjęcia już porobione (na tyle na ile dało się Cyryla na nich uchwycić ]:-> ) Tylko Budrysek musi je zrzucić z aparatu. monib bardzo serdecznie za allegro dziękuję. viola005 bardzo dziękujemy za Twoją obecność. I za wsparcie finansowe, jednak na obecną chwię jedyne co widzę to jak Zenuś jedzie do Mysłowic... :( Nie mam pojęcia gdzie Go umieścić... Ja tak strasznie kocham staruszki, jednak do mnie już nawet zapałka nie wejdzie. Codziennie 1000 razy o Nim myślę. Wczoraj Go widziałyśmy - z przyjemnościa zjadł puszeczkę,którą przyniosłyśmy dla każdego. A łapeczki bolą... :( [quote name='mikoada']Wczoraj Klaudus_ prawie po całym mieście biegała tak ja chłopak wyprowadził na spacer :evil_lol: Oj to święta prawda - w życiu żaden pies mnie tak nie wyrowadził jak On... Katastrofa! Pozamiatał mną wszystkie kąty! Chłopak serio, chyba nigdy w życiu smyczy nie widział!! Poza tym warto dodać,że poza Zenusiem ma problem z przejściem obok psa w kojcu,żeby nie wskoczyć na kraty z warczeniem. Quote
Recommended Posts